35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:E tam. Ja wolę zajęcia praktyczne.
Dzisiaj były warsztaty pt. Niby nie chcę, bierz siłą
Miało to symbolizować trudy życia plemnika i jego walkę o wypełnienie misji życiowej wbrew nieprzychylności komórki jajowej. Jest nadzieja - wziął siłą
Ech, u mnie beda zajecia pt Nie chcem ale muszem.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
z kolkami jest ciezko ,mozna pomoc dzieciowi wlasnie przez kropelki,wiaderka ,masaze.WMagdala wrote:Ania,I inne doswiadczone panie a nie da sie tym kolkom zapobiegac jakos?
Magdala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Bo nie kupowałaś ciuchów ciążowych.
Serio, koszulki to jeszcze w rozmiarze s są dobre - o ile się rozciągają. Problem taki, że całego brzucha nie obejmują. emki też jako tako. elki jeszcze mają luz.
Ale sukienki z happymum - xs
Jednak co ciążówka, to ciążówka i nie zamierzam kupować zwykłych w większym rozmiarze, żeby się dołować.
Mi bylo wszystko jedno co przyniesli do ubioru do szpitala a jak mialam przepustke to wtedy jechalam do mojej ulubionej hurtowni z ciuchami ciazowymi
A i tak wiekszosc moich ciuchow dalam później siostrze bo Ona z natury duza kobita wiec sie ucieszyla
Bo teraz na nowo roz 36 robi mi sie za duzy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 23:09
dorbie, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:A tak na serio.
Pewnie z okazji rocznicy mój mąż zacznie temat starań. Bo na wakacje miała być przerwa i była, tylko, że mi się spodobała. Ale on swoje witaminki łyka i pewnie nie nawet nie myśli o tym, że ja urlop od starań mam zamiar wydłużyć do nie wiem kiedy.
Ech
EchMala79, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPóźno już ale może któraś z Was miała indukowany poród? Zamierzają za`plikować mi żel do szyjki z prostalglandyną co powoduje wywołanie skurczy i otwarcie szyjki.
Nie ukrywam,że mam stracha.
Także szykować popkorny!!moremi, Magdala, Heretyczka, dorbie, megan8, iwcia77, Aasiula, Dorka.1979, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, macduska, Mega, michaela, Mimik, ania.g, Dziobak, Reni, efcia, Mala79, paszczakin, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Późno już ale może któraś z Was miała indukowany poród? Zamierzają za`plikować mi żel do szyjki z prostalglandyną co powoduje wywołanie skurczy i otwarcie szyjki.
Także szykować popkorny!!
Peppa, paznokcie obgryzam!dorbie, peppapig, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Peppa, trzymaj się! Nie bój się, będzie dobrze
Peppa, za długo to nie będą indukować.peppapig, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
peppapig wrote:Późno już ale może któraś z Was miała indukowany poród? Zamierzają za`plikować mi żel do szyjki z prostalglandyną co powoduje wywołanie skurczy i otwarcie szyjki.
Także szykować popkorny!!Iwone, peppapig, iwcia77, kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość
-
Pepa ja miałam ostatni poród indukowany. Żel niestety nie pomógł,dopiero 2 kroplówka z oksytocyną,przebicie pęcherza płodowego i masaż szyjki.
Ale to ja tak miałam,ale słyszałam że czasami żel pomaga.peppapig, Dorka.1979, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Czyli to już?
Peppa, paznokcie obgryzam!
Żel ten działa od 6 godzin do 2-3 doby
Także musze zasnąć a nie moge...
Czytam opinie i chcialabym mieć to za sobą. Chyba sie pomodle co mi zostało... do jutraBozia3, iwcia77, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, ania.g, kapturnica, efcia, Mala79, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Ania,I inne doswiadczone panie a nie da sie tym kolkom zapobiegac jakos?
Magdala, iwcia77, Mega, kapturnica, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone a miałaś zniecxulenie? Czy jedno drugie wyklucza...
Dziewczyny wiem,że jesteście ze mną.
Bardxo dziekuje wsxelkie kciuki i kegle sie przydadzą. Jeśli tylko dam rade szybko dam znać.iwcia77, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, michaela, ania.g, kapturnica, Dziobak, efcia, Arwena, BISCA, beates lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Iwone a miałaś zniecxulenie? Czy jedno drugie wyklucza...
Dziewczyny wiem,że jesteście ze mną.
Bardxo dziekuje wsxelkie kciuki i kegle sie przydadzą. Jeśli tylko dam rade szybko dam znać.
-
Peppa nic nie czytaj, postaraj sie zasnac. Masz od nas mnostwo pozytywnych wibracji I usciskow. Wszystko bedzie dobrze.
Bozia3, Iwone, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, macduska, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Peppa nic nie czytaj, postaraj sie zasnac. Masz od nas mnostwo pozytywnych wibracji I usciskow. Wszystko bedzie dobrze.
Będzie szybko i prawie bezboleśniei w 38 tygodniu
peppapig, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, macduska, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyIwone wrote:Niestety jak ja roďziłam to nawet odpłatnie nie było znieczuleni
Twarda baba nie miętka.moremi, Iwone, iwcia77, Magdala, Heretyczka, Dorka.1979, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, Mimik, efcia, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość