35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:E tam. Ja wolę zajęcia praktyczne.
Dzisiaj były warsztaty pt. Niby nie chcę, bierz siłą
Miało to symbolizować trudy życia plemnika i jego walkę o wypełnienie misji życiowej wbrew nieprzychylności komórki jajowej. Jest nadzieja - wziął siłą
Ech, u mnie beda zajecia pt Nie chcem ale muszem.
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
z kolkami jest ciezko ,mozna pomoc dzieciowi wlasnie przez kropelki,wiaderka ,masaze.WDE moze przychodzic polozna masowac dziecko jak bys sobie nie radzilaMagdala wrote:Ania,I inne doswiadczone panie a nie da sie tym kolkom zapobiegac jakos?
Magdala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Bo nie kupowałaś ciuchów ciążowych.
Serio, koszulki to jeszcze w rozmiarze s są dobre - o ile się rozciągają. Problem taki, że całego brzucha nie obejmują. emki też jako tako. elki jeszcze mają luz.
Ale sukienki z happymum - xs
Jednak co ciążówka, to ciążówka i nie zamierzam kupować zwykłych w większym rozmiarze, żeby się dołować.
Mi bylo wszystko jedno co przyniesli do ubioru do szpitala a jak mialam przepustke to wtedy jechalam do mojej ulubionej hurtowni z ciuchami ciazowymi
A i tak wiekszosc moich ciuchow dalam później siostrze bo Ona z natury duza kobita wiec sie ucieszyla
Bo teraz na nowo roz 36 robi mi sie za duzy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 23:09
dorbie, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybyle nie do menokurwySabina wrote:A tak na serio.
Pewnie z okazji rocznicy mój mąż zacznie temat starań. Bo na wakacje miała być przerwa i była, tylko, że mi się spodobała. Ale on swoje witaminki łyka i pewnie nie nawet nie myśli o tym, że ja urlop od starań mam zamiar wydłużyć do nie wiem kiedy.
Ech
Ech
Mala79, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPóźno już ale może któraś z Was miała indukowany poród? Zamierzają za`plikować mi żel do szyjki z prostalglandyną co powoduje wywołanie skurczy i otwarcie szyjki.
Nie ukrywam,że mam stracha.
Także szykować popkorny!!
moremi, Magdala, Heretyczka, dorbie, megan8, iwcia77, Aasiula, Dorka.1979, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, macduska, Mega, michaela, Mimik, ania.g, Dziobak, Reni, efcia, Mala79, paszczakin, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość
-
Czyli to już?peppapig wrote:Późno już ale może któraś z Was miała indukowany poród? Zamierzają za`plikować mi żel do szyjki z prostalglandyną co powoduje wywołanie skurczy i otwarcie szyjki.
Peppa, paznokcie obgryzam!
dorbie, peppapig, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Będzie dobrze. I zgodnie z przepowiednią będzie cesarka.dorbie wrote:Peppa, trzymaj się! Nie bój się, będzie dobrze

Peppa, za długo to nie będą indukować.
peppapig, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
trzymam kciuki!! ale po żelu - to nie takie hop siup.....to często trwa z dobę, albo i lepiej...oby poszlo szybciej - bo jak już zaczną targać....to najlepiej, żeby się jak najszybciej skończyło..peppapig wrote:Późno już ale może któraś z Was miała indukowany poród? Zamierzają za`plikować mi żel do szyjki z prostalglandyną co powoduje wywołanie skurczy i otwarcie szyjki.
Iwone, peppapig, iwcia77, kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość
-
Pepa ja miałam ostatni poród indukowany. Żel niestety nie pomógł,dopiero 2 kroplówka z oksytocyną,przebicie pęcherza płodowego i masaż szyjki.
Ale to ja tak miałam,ale słyszałam że czasami żel pomaga.
peppapig, Dorka.1979, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJutro zapodają mi chyba ten żel...wraz z masażem ojć.. doktor wpadł namyślił sie,Trza rodzić,trza rodzić!moremi wrote:Czyli to już?
Peppa, paznokcie obgryzam!
Żel ten działa od 6 godzin do 2-3 doby
Także musze zasnąć a nie moge...
Czytam opinie i chcialabym mieć to za sobą. Chyba sie pomodle co mi zostało... do jutra
Bozia3, iwcia77, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, ania.g, kapturnica, efcia, Mala79, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość
-
według mnie się nie da...to trzeba po prostu przejść - nie do końca dojrzały układ pokarmowy robi swoje...żadne kropelki srelki, diety, masaże i inne cuda wianki nie pomagają....Magdala wrote:Ania,I inne doswiadczone panie a nie da sie tym kolkom zapobiegac jakos?
Magdala, iwcia77, Mega, kapturnica, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone a miałaś zniecxulenie? Czy jedno drugie wyklucza...
Dziewczyny wiem,że jesteście ze mną.
Bardxo dziekuje wsxelkie kciuki i kegle sie przydadzą. Jeśli tylko dam rade szybko dam znać.
iwcia77, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, michaela, ania.g, kapturnica, Dziobak, efcia, Arwena, BISCA, beates lubią tę wiadomość
-
Niestety jak ja roďziłam to nawet odpłatnie nie było znieczulenipeppapig wrote:Iwone a miałaś zniecxulenie? Czy jedno drugie wyklucza...
Dziewczyny wiem,że jesteście ze mną.
Bardxo dziekuje wsxelkie kciuki i kegle sie przydadzą. Jeśli tylko dam rade szybko dam znać.
-
Peppa nic nie czytaj, postaraj sie zasnac. Masz od nas mnostwo pozytywnych wibracji I usciskow. Wszystko bedzie dobrze.
Bozia3, Iwone, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, macduska, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Tak, tak. I pamiętaj co cały czas pisałamMagdala wrote:Peppa nic nie czytaj, postaraj sie zasnac. Masz od nas mnostwo pozytywnych wibracji I usciskow. Wszystko bedzie dobrze.

Będzie szybko i prawie bezboleśnie
i w 38 tygodniu
peppapig, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, macduska, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyCxyli jak mi nie dadzą to też musze dać rade,w końcu góralka jestem.Iwone wrote:Niestety jak ja roďziłam to nawet odpłatnie nie było znieczuleni

Twarda baba nie miętka.
moremi, Iwone, iwcia77, Magdala, Heretyczka, Dorka.1979, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, Mimik, efcia, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość