35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja nadaje znad morza i wszystkie ryby w Adriatyku tez trzymaja kciuki za szybki poród
Heretyczka, Dorka.1979, kkisia, peppapig, dorbie, Iwone, ComeToMeBaby, Mega, macduska, ania.g, kapturnica, Dziobak, efcia, Mala79, anna maria, Arwena, BISCA, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Melduję się na nocną zmianę.
Ostatnio jak tu byłam, to na tapecie była Kometa i jej telefon do kliniki, więc będę tendencyjna i zapytam:
- Kometa dzwoniłaś?
Dorka.1979, peppapig, ComeToMeBaby, Mega, kkisia, Dziobak, efcia, moremi, Arwena, BISCA, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Iwone a miałaś zniecxulenie? Czy jedno drugie wyklucza...
Dziewczyny wiem,że jesteście ze mną.
Bardxo dziekuje wsxelkie kciuki i kegle sie przydadzą. Jeśli tylko dam rade szybko dam znać.peppapig, Mega, kapturnica, moremi, anna maria, Magdala, Arwena, BISCA, gosia7122 lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny jakoś zasnełam ale o 5-30 pobodka. Kajtek pod ktg śpi se pieron,skurczy brak...
Wizyta i badania koło 8-9 to jeszcze zdąże może zameldować podanie prepidilu.Jeśli nie to wiadomo...
Musze sie opanować,bo nie bede miała siły urodzić.
Dziekuje za uwage;) Nastepne sprawozdanie przypuszczam po rozpakowaniu. Si ju dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 06:20
Niuta, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, Mimik, kkisia, Iwone, ania.g, efcia, Mala79, moremi, anna maria, Magdala, Arwena, BISCA, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mysza1975 wrote:Melduję się na nocną zmianę.
Ostatnio jak tu byłam, to na tapecie była Kometa i jej telefon do kliniki, więc będę tendencyjna i zapytam:
- Kometa dzwoniłaś?
Ale tylko razMega, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Peppcia
Będzie dobrze nie panikuj. Dasz radę. Mi tam nic do porodu nie podawali to nie mam Ci co opowiadać, ale trzymam kciuki za szybką akcjęrazem z tymi rybami z Adriatyku. I wszystkimi wiedźmami. Pomyśl peppa, przecież to ma moc
musi być dobrze.
Mega, kkisia, kapturnica, Dziobak, efcia, anna maria, Magdala lubią tę wiadomość
-
Witam z kawa w dłoni
Peppa to szybkiego rozpakowania życzę i mocno zaciskam wszystko co sie da
U mnie słońce ale chłodno, miłego dnia wszystkimmacduska, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, Sabina, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny