35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja nadaje znad morza i wszystkie ryby w Adriatyku tez trzymaja kciuki za szybki poród
nick nieaktualny, Dorka.1979, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, ComeToMeBaby, Mega, nick nieaktualny, ania.g, kapturnica, Dziobak, efcia, nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, BISCA, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Melduję się na nocną zmianę.
Ostatnio jak tu byłam, to na tapecie była Kometa i jej telefon do kliniki, więc będę tendencyjna i zapytam:
- Kometa dzwoniłaś?
Dorka.1979, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Mega, nick nieaktualny, Dziobak, efcia, moremi, nick nieaktualny, BISCA, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Peppa można przy oxy znieczulenie ale znieczulenie może spowolnić skurcze albo całkiem uspokoić. Ja z obawy przed spowolnieniem nie chciałam brać, ale w pewnym momencie nie wytrzymałam i poprosiłam a położna do mnie że najpierw mnie zbada a potem da, ale okazało się że nie trzeba bo już zaczęła Niutka wychodzićpeppapig wrote:Iwone a miałaś zniecxulenie? Czy jedno drugie wyklucza...
Dziewczyny wiem,że jesteście ze mną.
Bardxo dziekuje wsxelkie kciuki i kegle sie przydadzą. Jeśli tylko dam rade szybko dam znać.
nick nieaktualny, Mega, kapturnica, moremi, anna maria, Magdala, nick nieaktualny, BISCA, gosia7122 lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg -
Witam się i ja.
Pepa jak tam ?
nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, efcia, anna maria, Magdala, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny jakoś zasnełam ale o 5-30 pobodka. Kajtek pod ktg śpi se pieron,skurczy brak...
Wizyta i badania koło 8-9 to jeszcze zdąże może zameldować podanie prepidilu.Jeśli nie to wiadomo...
Musze sie opanować,bo nie bede miała siły urodzić.
Dziekuje za uwage;) Nastepne sprawozdanie przypuszczam po rozpakowaniu. Si ju dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 06:20
Niuta, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Mega, Mimik, nick nieaktualny, Iwone, ania.g, efcia, nick nieaktualny, moremi, anna maria, Magdala, nick nieaktualny, BISCA, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Yyyy, tak.mysza1975 wrote:Melduję się na nocną zmianę.
Ostatnio jak tu byłam, to na tapecie była Kometa i jej telefon do kliniki, więc będę tendencyjna i zapytam:
- Kometa dzwoniłaś?
Ale tylko raz
Mega, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiłego dnia wiedźmy!
U mnie pada i zimno. Brrrr....
Znowu dylemat - w co się ubrać?
Będzie ciekawy dzień i pewnie w ciul nadrabiania.
Mega, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, moremi, kapturnica, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-
Peppcia

Będzie dobrze nie panikuj. Dasz radę. Mi tam nic do porodu nie podawali to nie mam Ci co opowiadać, ale trzymam kciuki za szybką akcję
razem z tymi rybami z Adriatyku. I wszystkimi wiedźmami. Pomyśl peppa, przecież to ma moc
musi być dobrze.
Mega, nick nieaktualny, kapturnica, Dziobak, efcia, anna maria, Magdala lubią tę wiadomość
-
Witam z kawa w dłoni

Peppa to szybkiego rozpakowania życzę i mocno zaciskam wszystko co sie da
U mnie słońce ale chłodno, miłego dnia wszystkim
nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny