35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Hahahaha kurwa srajfon
sikam ze śmiechu GOLASEK
no to ten teges no... yyyyczęsto rozmawiasz sobie o golaskach?
Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny... chciałam się przyłączyć
Chciałam bardzo trzeciego maluszka dopiero za kilka lat, ale... mam wrażenie że to może nie byc takie proste, juz jak się okazuje nie jest, zatem działamy... Aktualnie 0 zgodnie z OV po owulacji mija dziś 14 dzień. Czy u Was faza lutealna jest stała? u mnie jak dotąd wynosiła 9 dni. W ogóle wyjątkowo dziwny cykl... Bardzo wczesna owulacja i inne cuda... Ale ostatnie cykle które odbierałam za każdym razem jako ciążowe mocno ostudziły moje emocje...
Heretyczka lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html#
-
Heretyczka wrote:ale ani ty ani Asia w ciąży nie jestescie więc może to ujowy lek?
On nie pomaga zajsc w ciaze. On zapobiega zbyt wczesnemu pekaniu jaj i wycisza jajniki przed "burza". To im dobrze robiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 15:37
Heretyczka, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamaMia wrote:Cześć Dziewczyny... chciałam się przyłączyć
Chciałam bardzo trzeciego maluszka dopiero za kilka lat, ale... mam wrażenie że to może nie byc takie proste, juz jak się okazuje nie jest, zatem działamy... Aktualnie 0 zgodnie z OV po owulacji mija dziś 14 dzień. Czy u Was faza lutealna jest stała? u mnie jak dotąd wynosiła 9 dni. W ogóle wyjątkowo dziwny cykl... Bardzo wczesna owulacja i inne cuda... Ale ostatnie cykle które odbierałam za każdym razem jako ciążowe mocno ostudziły moje emocje...
Czesc, ile masz lat, jesli mozna ? -
nick nieaktualnyReni wrote:tak sie zastanawiam dlaczego masz tak odległą wizytę? 2.10
przecież masz już długą przerwę nie?
Ty w prywatnej klinice działasz?
To byl moj wybor
Ze robie o miesiac dluzsza przerwe
Moglam zaczac juz teraz
@ mam miec jutro badz w sobote
Tylko troche krucho z kasa
Wizyta bedzie teraz zaraz po @
A ok 2.10 start z zastrzykamiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 15:53
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArwena wrote:no właśnie nie wiem co ? ostatnio mam takie wrażenie że jak wchodzę po dłuższym czasie nieobecności nikt mnie nie widzi, co nie znaczy ze chcę żeby z tego powodu ktoś mi się z radości na szyję rzucał że wróciłam , bo nie o to chodzi ale o zwykłe "fajnie ze jesteś" byłoby miłe (bo takie słowa słyszy większość innych dziewczyn które wracają) oprócz mnie...
a to takie moje przemyślenia,może dlatego tak napisałam
troszkę mi sie jebie w życiu ,jak każdemu czasami
ide totka wysłać moze się chociaż to odmieni
Doczytuję, więc nie wiem jak dalej się dyskusja potoczyła ale kilka dni temu właśnie wyraziłam radość z Twojego powrotu i zapytałam co u Ciebie. Nie raczyłaś mi odpowiedzieć.
Edit. Po doczytaniu dodam, ze nie wierzę w przeoczenie mojego pytania. Mam wrażenie, że po prostu masz nas gdzieś. I cztasz wyrywkami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 16:17
kapturnica, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam popołudniowo. Doczytałam. Arwena znowu sfochana poszła w karton?
Moja @ robi mnie w trąbę. Jeszcze tak nędznej jak zyję nie miałam. Nie bardzo mozna to nawet krwawieniem nazwać. Tak czy inaczej jutro w planach przegląd podwozia.kapturnica, Aasiula, moremi, Bozia3, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Witam popołudniowo. Doczytałam. Arwena znowu sfochana poszła w karton?
Moja @ robi mnie w trąbę. Jeszcze tak nędznej jak zyję nie miałam. Nie bardzo mozna to nawet krwawieniem nazwać. Tak czy inaczej jutro w planach przegląd podwozia.
wiesz że to może być dobry znak?ComeToMeBaby lubi tę wiadomość