35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:No tak dlatego miałam wytyczne dokładne .
Ale wiecie co wiecej tego nie bede brała pierdzieleAasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Asiula bierz jak lekarz kazał
ja dostawałam cetrotide, które miało wstrzymać owulację na zasadzie, żeby za wcześnie nie pękło, bo chcieliśmy, żeby jaja ładnie urosły
jak masz jeszcze w komplecie ovitrelle, to wszystko jest w porządkuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 15:23
BISCA, Bliska 77, Dziobak, Aasiula, kkisia, moremi, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
Asiek, bez paniki. Mi sie wydaje,ze Gonapaptyl poaga w dokladnym wyznaczeniu momentu owulacji. W jakiej kolejnosci bralas ?
U mnie to byl zastrzyk ktory "uwalnial" decapeptyl prze 28 dni. Ginka mi tlumaczyla, ze dzieki temu jestem "pod ochrona" i jajka nie pekna za wczesnie.
Bliska 77, Aasiula, Bozia3, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no to super - dopytaj i nie odstawiaj sama leków - przecież lekarz wie co robi...
To był tylko jeden zastrzyk o dokladnej godzinie
Teraz nowy cykl i dzisiaj pewnie mi powie co i jakWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 15:30
Bliska 77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Nie , nie ja bym sama nigdy ani nie wziela ani nie odstawiła leku
To był tylko jeden zastrzyk o golasek godzinie
Teraz nowy cykl i dzisiaj pewnie mi powie co i jak
Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Nie , nie ja bym sama nigdy ani nie wziela ani nie odstawiła leku
To był tylko jeden zastrzyk o golasek godzinie
Teraz nowy cykl i dzisiaj pewnie mi powie co i jakAasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Hahahaha srajfon
sikam ze śmiechu GOLASEK
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 15:31 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 3 września 2015, 17:46
ComeToMeBaby, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Asiek, bez paniki. Mi sie wydaje,ze Gonapaptyl poaga w dokladnym wyznaczeniu momentu owulacji. W jakiej kolejnosci bralas ?
U mnie to byl zastrzyk ktory "uwalnial" decapeptyl prze 28 dni. Ginka mi tlumaczyla, ze dzieki temu jestem "pod ochrona" i jajka nie pekna za wczesnie.