35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A widzita!!
Mialam napisac.Elf od poniedzialku z malym juz sa w domu.Walcza dzielnie o karmienie piersia bo maly sie jeszcze meczy. No i szuka na gwalt przedszkola dla starszej.Ma totalny mlyn a jeszcze czeka ja wizytacja po lekarzach dla jednego i drugiego dziecia.Robi bokami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 13:43
kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, Dziobak, efcia, anna maria, moremi, gosia7122, beates, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jprdole Arwena po drążysz ?? Przeczytaj co napisalam .
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 13:47 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 3 września 2015, 17:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A widzita!!
Mialam napisac.Elf od poniedzialku z malym juz sa w domu.Walcza dzielnie o karmienie piersia bo maly sie jeszcze meczy. No i szuka na gwalt przedszkola dla starszej.Ma totalny mlyn a jeszcze czeka ja wizytacja po lekarzach dla jednego i drugiego dziecia.Robi bokami.
Fajnie ze juz w domu
Nie widzialam malego wiec jak mozesz to na priv poprosze zdjecie -
Arwena wrote:ojoj nie drożę ,prosiłam co by tematu nie ciągnąc to ty pociągnęłaś znów
to ty sie widzę wkurzasz ja pisze spokojnie -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Bo czepiasz sie.Tak jak czepłas sie tego ,ze rozesmialam sie pod postem Morki o zakupieniu swiadectwa na bazarze. Menopa Cie dopadla czy co ??
-
nick nieaktualny