35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny,
Ależ aktywne forum, zajęło mi chwilę poczytanie co się działo od wczoraj.
Kapturnica, widzę po Twoim suwaku 38 tyg i 1 dzień ciaży, dokładnie w takim czasie się rozsypałam w 1 ciąży, a pełne 38 tyg w drugiej, więc powodzenia życzę, jeszcze tylko krótka jazda na porodówce ( pamiętaj, że znieczulenie się należy ; ) i potem już tylko cud- miód.
Któraś napisała, że ma dosyć pytania od ludzi: kiedy wreszcie urodzi. To powiem Wam, że moja przyjaciółka po porodzie spotkała w windzie sąsiadkę, która spojrzała na nią i spytała kiedy wreszcie urodzi...to był dopiero nietakt..uśmiałyśmy się po pachy.
Ja mam dzisiaj pracowity dzień ( dla odmiany po wczorajszym obijaniu) ,wieć spadam, miłego dnia!
BISCA, ania.g, sandra80, Reni, kapturnica, kkisia, dorbie, ComeToMeBaby, efcia, Arwena, moremi, Mega lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Jasminowa wrote:Hej Dziewczyny,
Ależ aktywne forum, zajęło mi chwilę poczytanie co się działo od wczoraj.
Kapturnica, widzę po Twoim suwaku 38 tyg i 1 dzień ciaży, dokładnie w takim czasie się rozsypałam w 1 ciąży, a pełne 38 tyg w drugiej, więc powodzenia życzę, jeszcze tylko krótka jazda na porodówce ( pamiętaj, że znieczulenie się należy ; ) i potem już tylko cud- miód.
Któraś napisała, że ma dosyć pytania od ludzi: kiedy wreszcie urodzi. To powiem Wam, że moja przyjaciółka po porodzie spotkała w windzie sąsiadkę, która spojrzała na nią i spytała kiedy wreszcie urodzi...to był dopiero nietakt..uśmiałyśmy się po pachy.
Ja mam dzisiaj pracowity dzień ( dla odmiany po wczorajszym obijaniu) ,wieć spadam, miłego dnia!
moja też jest taka rozgarnięta i za to ją love do grobu:)Jasminowa lubi tę wiadomość
-
poczytałam troche o tym leku
To po ona mi to dała ??
Mowila ze to na pęknięcie jaja ...
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 3 września 2015, 17:45
-
Witajcie
Ja jestem troche oderwana od rzeczywistosci ale zacznam sie ogarniac,
Dzis corka obrazila sie na mnie bo za wczesnie do szkoly po nia przyszlam....efcia, Reni, ania.g, BISCA, Dziobak, kkisia, Arwena, moremi, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:poniżej postu dopisałam o co mi chodzi
może zdarzały się takie sytuacje ale nie było to nagminne ze nie odpisywałam a to jak jest teraz zawdzieczam tez jednemu z postów Bozi jakiś czas temu
Jak widać - potwierdziło się tylko to, że miałam rację - może po prostu wczesniej Cię wyczułam i przestań mnie obciążać własną osobowością....Bliska 77, moremi, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No nie Gonapeptyl daily w zastrzyku
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no ja tak zerknęłam w parę tematów w google i dziewczyny to biorą na wyciszenie przed stymulacją do in vitro. także, chyba coś ją źle zrozumiałaś chyba
-
Kurde Asiek no zgłupłam z lekka.Ja myslalam ze to hcg bralas A rzeczywiscie na ulotce jest napisane ,ze hamuje
Moze dopytaj jej jak pojdziesz. Moze i inne ma zastosowanie.W koncy i ovitrelle i pregnyl tez czasem podaja na podpasienie jajec i po owulacji na polepszenie drugiej fazy.
-
kapturnica wrote:Paczaj tutaj
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/gonapeptyl-na-pekniecie,1684.html Na pekniecie tez jest .Tu chyba chodiz o czas kiedy jest podawanymoremi lubi tę wiadomość