35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Arwena, bo to chodzi też chyba o to, że widać, że jesteś bo lajkujesz posty, ale nawet się nie przywitasz
reagujesz ewentualnie jak któraś zwróci się do Ciebie po Imieniu pełnym zdaniem
ja wiem, że nie każda ma chęć się siedzieć na forum 24h na dobę i nie każda chce myśleć w kółko o staraniach, czytać o cudzych dzieciach
ale jak już jesteś to przynajmniej rzuć dzień dobry zjadłam chleb ze smalcem do następnego. Jak coś się u mnie zmieni wpadnę wcześniej i tyle
nie ma co się obrażać, ale szkoda jak laski tak znikają bez słowa (dotyczy tych co dłużej tu siedzą), a już nie daj boże jak pojawiają się po dłuższym czasie, żeby pochwalić się ciążąWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 13:08
kapturnica, moremi, Arwena, ania.g, Bozia3, efcia, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Arwena. To ja ci powiem skoro sama nie zaskoczyłaś.
Jestem tu w sumie od nie tak dawna jak inne dziewczyny i może nie zdążyłam dobrze poznać Twojej historii. Ale ile razy się pojawiałaś to tyle razy cię tu witano i pytano co u ciebie. Nie odpowiadałaś albo pisałaś coś w stylu "napisze wieczorem" i dwa tygodnie cię nie było po czym pojawiałaś się jakby nigdy nic i znów omijałaś temat. Dziewczyny Ci nie raz pisały że są tym poirytowane i czują się ignorowane. Nikt tego nie lubi. Ja też. Wywaliłam cię z przyjaciółek nie bez powodu. Ja osobiście nie rozumiem twojego postępowania, ale nie dziw się, że nie wywołuje to u nas spazmów radości. Większość z nas chyba przybrała taką samą pozę ignorowania ciebie jak ty ignorujesz (a może ignorowałaś- sprostuj jeśli się mylę) nas.
może zdarzały się takie sytuacje ale nie było to nagminne ze nie odpisywałam a to jak jest teraz zawdzieczam tez jednemu z postów Bozi jakiś czas temu -
Arwena wrote:poniżej postu dopisałam o co mi chodzi
może zdarzały się takie sytuacje ale nie było to nagminne ze nie odpisywałam a to jak jest teraz zawdzieczam tez jednemu z postów Bozi jakiś czas temu
nie tylko mnie się chyba zdaje, że rzutuje to na Ciebie szerzej niż relacje Bozia- Arwena.
p.s. nie było nagminne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 13:12
-
nick nieaktualnyReni wrote:Arwena, bo to chodzi też chyba o to, że widać, że jesteś bo lajkujesz posty, ale nawet się nie przywitasz
reagujesz ewentualnie jak któraś zwróci się do Ciebie po Imieniu pełnym zdaniem
ja wiem, że nie każda ma chęć się siedzieć na forum 24h na dobę i nie każda chce myśleć w kółko o staraniach, czytać o cudzych dzieciach
ale jak już jesteś to przynajmniej rzuć dzień dobry zjadłam chleb ze smalcem do następnego. Jak coś się u mnie zmieni wpadnę wcześniej i tyle
nie ma co się obrażać, ale szkoda jak laski tak znikają bez słowa (dotyczy tych co dłużej tu siedzą), a już nie daj boże jak pojawiają się po dłuższym czasie, żeby pochwalić się ciążą
Idealna nie jestem wiem o tym ale wiele dziewczyn jest mlej witanych po powrocie -
nick nieaktualnymoremi wrote:Już wielokrotnie było to pisane, ale powtórzę.
Wczoraj Wacia zadała pytanie co u Ciebie słychać, my też wielokrotnie pytałyśmy o Twój cykl, czy udało się wywołać @, czy i kiedy masz wizytę. Wszystkie te pytania były ignorowane. Naprawdę się dziwisz, że nikt nie tryska entuzjazmem na Twój widok?
Ty traktujesz nas niegrzecznie, więc nie mamy powodu rozścielać Ci czerwonego dywanu. Na odzyskanie sympatii musisz chyba sobie jakoś zasłużyć. Nie wystarczy "pojawić się". -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ale ze jak to tak???
DOBRA nie gniewam się, nie obrażam, jest mi tylko smutno ale to minie
nie chce czerwonych dywanów ani fajerwerków ,przetulasów potrzebuję i tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 13:24
efcia lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:A tego jeszcze nie wiem jak to bedzie w tym cyklu , ostatnio Clostibegytem I gonapeptyl na pekniecie
Gonapaptyl to na wyciszenie raczej. Ja bralam na samym poczatku IVF. Blokuje owulacje.
Aasiula, brawo Ty za energie i determinacje. Az milo. Powodzieniaefcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczasami mam takie odczucia ,dobra nie chce ciachnąć tematu ,napisałam już ze w życiu mi się trochę i wparcia potrzebuje ,bez pytań o co chodzi i tyle
i proszę ,chociaż wiem ze to ja zaczęłam niech nikt nie ciągnie tego tematu dalej,chciałam tylko WSPARCIA
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 13:32 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 3 września 2015, 17:45
-
Arwena wrote:czasami mam takie odczucia ,dobra nie chce ciachnąć tematu ,napisałam już ze w życiu mi się jebie trochę i wparcia potrzebuje ,bez pytań o co chodzi i tyle
A wsparcie ot tak tylko , to mi sie wydaje ,ze naciagane i sztuczne trochu skoro sie nie za bardzo wie o co kaman.Ale to taka moja mala dygresja. -
Arwena wrote:czasami mam takie odczucia ,dobra nie chce ciachnąć tematu ,napisałam już ze w życiu mi się jebie trochę i wparcia potrzebuje ,bez pytań o co chodzi i tyle
to ja Cię bez pytań przytulamArwena lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/59b105c2df83.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 09:49
kapturnica, Arwena, kkisia, BISCA, Bozia3, efcia, macduska, moremi, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya może nie chcę o tym wszystkim pisać na forum,zawsze trzeba opis zostawić żeby wsparcie dostać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny