X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena, bo to chodzi też chyba o to, że widać, że jesteś bo lajkujesz posty, ale nawet się nie przywitasz
    reagujesz ewentualnie jak któraś zwróci się do Ciebie po Imieniu pełnym zdaniem

ja wiem, że nie każda ma chęć się siedzieć na forum 24h na dobę i nie każda chce myśleć w kółko o staraniach, czytać o cudzych dzieciach
    ale jak już jesteś to przynajmniej rzuć dzień dobry zjadłam chleb ze smalcem do następnego. Jak coś się u mnie zmieni wpadnę wcześniej i tyle

nie ma co się obrażać, ale szkoda jak laski tak znikają bez słowa (dotyczy tych co dłużej tu siedzą), a już nie daj boże jak pojawiają się po dłuższym czasie, żeby pochwalić się ciążą

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 13:08

kapturnica, moremi, Arwena, ania.g, Bozia3, efcia, macduska, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Arwena trza oczyścić atmosferę, tylko nie zwiewaj, mów co i jak jak na spowiedzi

ComeToMeBaby, BISCA, efcia lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Arwena. To ja ci powiem skoro sama nie zaskoczyłaś.
    Jestem tu w sumie od nie tak dawna jak inne dziewczyny i może nie zdążyłam dobrze poznać Twojej historii. Ale ile razy się pojawiałaś to tyle razy cię tu witano i pytano co u ciebie. Nie odpowiadałaś albo pisałaś coś w stylu "napisze wieczorem" i dwa tygodnie cię nie było po czym pojawiałaś się jakby nigdy nic i znów omijałaś temat. Dziewczyny Ci nie raz pisały że są tym poirytowane i czują się ignorowane. Nikt tego nie lubi. Ja też. Wywaliłam cię z przyjaciółek nie bez powodu. Ja osobiście nie rozumiem twojego postępowania, ale nie dziw się, że nie wywołuje to u nas spazmów radości. Większość z nas chyba przybrała taką samą pozę ignorowania ciebie jak ty ignorujesz (a może ignorowałaś- sprostuj jeśli się mylę) nas.
    poniżej postu dopisałam o co mi chodzi

może zdarzały się takie sytuacje ale nie było to nagminne ze nie odpisywałam a to jak jest teraz zawdzieczam tez jednemu z postów Bozi jakiś czas temu

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    poniżej postu dopisałam o co mi chodzi

może zdarzały się takie sytuacje ale nie było to nagminne ze nie odpisywałam a to jak jest teraz zawdzieczam tez jednemu z postów Bozi jakiś czas temu
    to może trzeba to by było z Bozią przepracować. Przeprasować? :P
    nie tylko mnie się chyba zdaje, że rzutuje to na Ciebie szerzej niż relacje Bozia- Arwena.

p.s. nie było nagminne? NonNon01.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 13:12

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Powinni zrobic referendum o imigrantach... A nie tam, szesciolatkami oczy mydlic :-P
    Przeczytalam: o implantach... Czas do domu. Jeszcze 1 lekcja i weekendzik!

kapturnica, moremi, kkisia, BISCA, dorbie, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Arwena, bo to chodzi też chyba o to, że widać, że jesteś bo lajkujesz posty, ale nawet się nie przywitasz
    reagujesz ewentualnie jak któraś zwróci się do Ciebie po Imieniu pełnym zdaniem

ja wiem, że nie każda ma chęć się siedzieć na forum 24h na dobę i nie każda chce myśleć w kółko o staraniach, czytać o cudzych dzieciach
    ale jak już jesteś to przynajmniej rzuć dzień dobry zjadłam chleb ze smalcem do następnego. Jak coś się u mnie zmieni wpadnę wcześniej i tyle

nie ma co się obrażać, ale szkoda jak laski tak znikają bez słowa (dotyczy tych co dłużej tu siedzą), a już nie daj boże jak pojawiają się po dłuższym czasie, żeby pochwalić się ciążą
    Reni nie obrażam się i każdej z Was kibicuję wierz mi ,naprawdę tak jest <3

Idealna nie jestem wiem o tym ale wiele dziewczyn jest mlej witanych po powrocie

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    Reni nie obrażam się i każdej z Was kibicuję wierz mi ,naprawdę tak jest <3

Idealna nie jestem wiem o tym ale wiele dziewczyn jest mlej witanych po powrocie
    Ale ze jak to tak???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Już wielokrotnie było to pisane, ale powtórzę.
    Wczoraj Wacia zadała pytanie co u Ciebie słychać, my też wielokrotnie pytałyśmy o Twój cykl, czy udało się wywołać @, czy i kiedy masz wizytę. Wszystkie te pytania były ignorowane. Naprawdę się dziwisz, że nikt nie tryska entuzjazmem na Twój widok?
    Ty traktujesz nas niegrzecznie, więc nie mamy powodu rozścielać Ci czerwonego dywanu. Na odzyskanie sympatii musisz chyba sobie jakoś zasłużyć. Nie wystarczy "pojawić się".
    moremi wierz mi ale nie wiem ze Wacia zadała mi takie pytanie ,widocznie go nie zauważyłam ale tylko przez przypadek nie specjalnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ale ze jak to tak???
    ale ze o co chodzi bo teraz to zgłupiałam i pytania nie rozumiem ;)

DOBRA nie gniewam się, nie obrażam, jest mi tylko smutno ale to minie :)

nie chce czerwonych dywanów ani fajerwerków ,przetulasów potrzebuję i tyle :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 13:24

efcia lubi tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    A tego jeszcze nie wiem jak to bedzie w tym cyklu , ostatnio Clostibegytem I gonapeptyl na pekniecie

Gonapaptyl to na wyciszenie raczej. Ja bralam na samym poczatku IVF. Blokuje owulacje.
    Aasiula, brawo Ty za energie i determinacje. Az milo. Powodzienia <3

efcia lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    ale ze o co chodzi bo teraz to zgłupiałam i pytania nie rozumiem ;)

DOBRA nie gniewam się, nie obrażam, jest mi tylko smutno ale to minie :)
    Ze jak to tak uwazasz ,ze ktos bardziej lub mniej miło jest witany .

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czasami mam takie odczucia ,dobra nie chce ciachnąć tematu ,napisałam już ze w życiu mi się trochę i wparcia potrzebuje ,bez pytań o co chodzi i tyle :)

i proszę ,chociaż wiem ze to ja zaczęłam niech nikt nie ciągnie tego tematu dalej,chciałam tylko WSPARCIA :)

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 13:32 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 3 września 2015, 17:45

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    czasami mam takie odczucia ,dobra nie chce ciachnąć tematu ,napisałam już ze w życiu mi się jebie trochę i wparcia potrzebuje ,bez pytań o co chodzi i tyle :)
    A komu sie wszystko zawsze uklada ???Chyba kardiaszance jedynie 2smiejsie.gif
    A wsparcie ot tak tylko , to mi sie wydaje ,ze naciagane i sztuczne trochu skoro sie nie za bardzo wie o co kaman.Ale to taka moja mala dygresja.

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    czasami mam takie odczucia ,dobra nie chce ciachnąć tematu ,napisałam już ze w życiu mi się jebie trochę i wparcia potrzebuje ,bez pytań o co chodzi i tyle :)

to ja Cię bez pytań przytulam

Arwena lubi tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie najadlam makaronem (pelnoziarnistym) e lososiem. Bylo pyyyyyszne i duuuzo. À le talerz rosolku bym chetnie zjadla ;)

Dziobak, efcia, macduska, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/59b105c2df83.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 09:49

kapturnica, Arwena, kkisia, BISCA, Bozia3, efcia, macduska, moremi, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzis jest .Bo mlodemu sie zachcialo.Oc Biszkopt mam nawet domowy makaron =D

BISCA, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A komu sie wszystko zawsze uklada ???Chyba kardiaszance jedynie 2smiejsie.gif
    A wsparcie ot tak tylko , to mi sie wydaje ,ze naciagane i sztuczne trochu skoro sie nie za bardzo wie o co kaman.Ale to taka moja mala dygresja.
    a może nie chcę o tym wszystkim pisać na forum,zawsze trzeba opis zostawić żeby wsparcie dostać

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    to ja Cię bez pytań przytulam
    <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    QRWA MIĘSA NA ROSÓŁ NIE WYJĘŁAM RANO Z ZAMRAŻARY
    O.o
    zrób z niego teraz carpaccio ;)

ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość

‹‹ 11054 11055 11056 11057 11058 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ