35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Biszkopt nie ma cudownego srodka na to by na calym swiecie byl pokoj i mlekiem i miodem plynace zycie.
Mozna pomagac a nawet trzeba uchodzcom wojennym ale i duza ilosc uchodzcow ekonomicznych tez zaczela naplywac. Wszystko oki ale bierzmy pod uwage ,ze setki tysiecy ludzi ,to ludzie ktorzy sa bez wyksztalcenia , bez papierow i jezykow.Kto ma ich utrzymac , dac prace i dach nad glowa ? .Ilu z nich ucieka i zasymiluje sie a ilu bedzie narzucac swoja religie i swoje przekonania.?
Kazdy kij ma 2konce.
dokładnie we Francji już w strojach kąpielowych spokojnie wyjść nie możnakrycha.stara, dorbie, ania.g lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Chciałam se zrobic fotę i co... Najpierw musze wysprzątać chatę bo wstyd otoczenie pokazać
kuzwa, mam wrażenie ze ciagle sprzątam a bajzel jest non stop
mam tak samo u mnie w chacie bałagan się nie robi on ciągle tam jest, ale ja hujowa pani domu jezdem -
krycha.stara wrote:A teraz ide do kuchni robic mieso ze swini. Poki moge i poki mi za to kula w leb nie grozi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 12:29
krycha.stara, dorbie lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Chciałam se zrobic fotę i co... Najpierw musze wysprzątać chatę bo wstyd otoczenie pokazać
kuzwa, mam wrażenie ze ciagle sprzątam a bajzel jest non stop
Natka_79, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:ta ja też aż dziw ze zdałam w tym roku szkolnym
Ciebie to już chyba przez zasiedzenie przepuścilikrycha.stara, Arwena, dorbie, kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arwena wrote:ta ja też aż dziw ze zdałam w tym roku szkolnym
kapturnica, sandra80, ania.g, Reni, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny