35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Bedziesz , bedziesz .Zobaczysz jeszcze Cie bede molestowac paczkami z ciuchami po Maksie
efcia lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
– Odchodzę od ciebie. Mam dość tego, że mi stale docinasz z powodu wagi.
– Stój! Nie rób tego! Pomyśl o naszym dziecku!
– Jakim dziecku?!
– To ty nie jesteś w ciąży?!
kapturnica, ComeToMeBaby, dorbie, Aasiula, BISCA, Arwena, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Młode małżenstwo u ginekologa dowiaduje się, że będą mieli dziecko.
Mąż pyta:
– Panie doktorze, a jak z “tymi” sprawami w czasie ciąży – można czy nie?
– W pierwszym trymestrze można bez obaw, normalnie po bożemu, w drugim trymestrze proponuje na pieska – od tyłu, bo bezpiecznie dla przyszłej mamusi, a w trzecim trymestrze to tylko i wyłącznie na wilka.
– A jak to jest na wilka?
– Leżysz pan koło nory i wyjesz!ania.g, Aasiula, BISCA, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A Ty myslisz ,ze Wacia w sam róż będzie ja ubierać ?? No weź sie weź !!
Oczywiście, że będzie różowy i do tego z falbankami.Mega lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kapta, ale z tym zdjęciem to racja. Jest takie, że ja pomyślałam że robione z profilu, jak na zdjęcie brzucha przystało. I tak paczam a tu taaaaakie małe cycki i taaaaaki duży brzuch. Trochę się przeraziłam.
Po dłuższej chwili dopatrzyłam się, że to jednak trochę z przodu i trochę z profilu jest i to co miałam za cycek to chyba łokieć jest. Czy coś
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 3 września 2015, 17:43
-
ania.g wrote:Mój egzemplarz w końcu padł. Miałam plan uciąć sobie drzemkę razem z nim ale po tych kawach to raczej nie wyjdzie.
Ania z tego co widzęto za około 5 miesięcy to Ty będziesz miała wesoło:)ania.g lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Kapta, ale z tym hujowym zdjęciem to racja. Jest takie, że ja pomyślałam że robione z profilu, jak na zdjęcie brzucha przystało. I tak paczam a tu taaaaakie małe cycki i taaaaaki duży brzuch. Trochę się przeraziłam.
Po dłuższej chwili dopatrzyłam się, że to jednak trochę z przodu i trochę z profilu jest i to co miałam za cycek to chyba łokieć jest. Czy coś -
Doczytałam
Witam sie i kciuki za Peppę! Niech pójdzie gładkokolejny zabiegany dzien. Podobno zaczynam 30tc
jej za tydz to juz bedzie 8 mc, pora ostatecznie rozwiązać kwestie imienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 12:12
kapturnica, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Boooozia... Booozia... Booooozinkoooo...
Jakieś dziwne wątki zakładają z pojedynczym pytaniem o hsg u dr Bielaka.
Dorka, a to trzeba na Porodówkę zajrzećkapturnica, Dorka.1979, efcia, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Natka_79 wrote:Doczytałam
Witam sie i kciuki za Peppę! Niech pójdzie gładkokolejny zabiegany dzien. Podobno zaczynam 30tc
jej za tydz to juz bedzie 9 mc, pora ostatecznie rozwiązać kwestie imienia
efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
krycha.stara wrote:Powinni zrobic referendum o imigrantach... A nie tam, szesciolatkami oczy mydlic
A z polityki to mi witki dzis opadły jak usłyszałam,ze dorn i napieralski startuja z listy PO. Boszzzkrycha.stara, efcia, Mega lubią tę wiadomość