35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
eee nie no fajna dupa z twarzy
ja nie wiem czemu tak się kitrasz po kątachkapturnica wrote:A tu na moment pokaze twarzojape .Ja nie mam takich fryzur odjechanych jak Wy macie.Ot krotkie włosy coby ogarniać się szybko .
Ostrzegam focie z rąsi !!BISCA, kapturnica, Dziobak, moremi, ComeToMeBaby, sandra80, Dorka.1979, Aasiula, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
nie mam docenta
wal jeszcze raz
kapturnica wrote:Eyyy wezz sie.KurVa i tak sie przemoglam ,ze w legginsach na szybko zrobilam.I to chujowym telefonem.Docen to!!!BISCA, moremi, ComeToMeBaby, Dorka.1979, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Jeszcze troche i pozbede sie tego balastu
ale póki co powiedzenie przysłaniasz mi cały świat zdaje egzamin jak nicdobra koniec żartów myszów nie chce!
kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kapta dzięki z fotkę. Brzuch piękny ale jakoś nie mam nadziei na taki sam.
Fajna masz fryzurę i okulary.moremi, Aasiula, efcia, macduska, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:ale póki co powiedzenie przysłaniasz mi cały świat zdaje egzamin jak nic
dobra koniec żartów myszów nie chce!
Jak spi facet z ciężarna kobietą ??
Za górka!!!!ania.g, sandra80, dorbie, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa tematy szczepienne wolę się nie wypowiadać.
Albo się wypowiem.
Ciekawi mnie czy od tężca też dzieci Ci nowocześni rodzice nie szczepią? Jak na dzień dzisiejszy jest to choroba śmiertelna. I do tego baaaardzo bolesna.
I już nie muszę pić kolejnej kawy. Ciśnienie w górę poooooszło!kapturnica, moremi, dorbie, BISCA, kkisia, Dziobak lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wacia espeszli for ju!
Żebys niedługo musiała taki sam bandziol nosić
ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Nie polubię, bo po pierwsze primo rozmazane, po drugie primo widać tylko fragment brzucha, więc każda może mieć taki brzuch ciążowy, po trzecie primo niech ten Twój już wraca, to może chociaż fajną fotkę strzeli przed porodem.
ania.g lubi tę wiadomość
-
Gdyby mężczyźni zachodzili w ciążę:
Urlop macierzyński trwałby dwa lata .... z pełnym wynagrodzeniem.
Opatentowano by lekarstwo na rozstępy.
Naturalny poród przeszedłby do lamusa.
Poranne mdłości byłyby narodowym problemem zdrowotnym.
Wszystkie metody antykoncpecji byłyby w 100% skuteczne.
Dzieci byłyby przetrzymywane w szpitalu aż do nauki samodzielnego siusiania.
Mężczyźni wcale nie uważaliby, że bliźnięta są takie słodkie.ania.g, ComeToMeBaby, Reni, dorbie, efcia, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Eyyy wezz sie.KurVa i tak sie przemoglam ,ze w legginsach na szybko zrobilam.I to chujowym telefonem.Docen to!!!
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!