X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie wiem ale wykrycie glejaka w tydz po szczepieniu to raczej slabo bym wiazala z samym szczepieniem.Glejak nie tworzy sie w momencie przeciez....
    Ale co ja tam wiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 09:45

Dziobak, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, dorbie, kkisia, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No bo to takie hop siup myslec o forum jak sie ma bole.Na mnie raczej nie liczcie ,ze bede miedzy skurczami pisac. Bede taka osrana ,ze cos sie dzieje ,ze moge zapomniec oddychac a co dopiero o forumie XD
    No bez jaj. Na poczatku skurcze nie sa czeste, lezysz i jest wrecz nudno. No chyba, sie uwiniesz w 2 godziny, to jestes usprawiedliwiona.

ComeToMeBaby, moremi, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    No bez jaj. Na poczatku skurcze nie sa czeste, lezysz i jest wrecz nudno. No chyba, sie uwiniesz w 2 godziny, to jestes usprawiedliwiona.
    Pod oxy nudno ???
    No nie wiem jak kto znosi i jak u kogo to przebiega ale jak mnie po odejsciu wod podpieli pod oxy to po kwadransie mialam juz naprawde bolesne .
    Jak bedzie full natural to mzoe bedzie inaczej...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 09:47

Arwena lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Byc moze zostawalas , ale ja bym nie zostawila .A do doroslosci mu jeszcze troche .14latek moze miec rozne glupie pomysly jeszcze.A denerwowac sie co sie z nim i chata dzieje nie zamierzam 8)
    U mnie młody rok starszy i zostaje w domu sam nawet na weekend był sam w ten weekend, wrócil w sobote z obozu, znajomi go przywieźli, w niedzielę wieczorem my wróciliśmy. Wychodził z psem, zamówił sobie pizzę, ugotował pierogi. Radzi sobie. Jakby miał pojechac do Gdańska, to 40-50 min drogi na piechotkę wpierw, także my połaczenia nie mamy.
    Ale myślę Kapta, że w ten rok Twój syn tak wydorośleje, że będzie jeszcze bardziej samodzielny :-)

Dziobak, moremi, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja swoje psy zawsze szczepię i żądam, żeby ludzie swoje dzieci też szczepili, bo ani ja, ani mój pies, ani tym bardziej moje przyszłe dziecko nie chcemy niczego złapać!
    kapturnica wrote:
    Sandra lepiej nie wchodz na ten temat bo tu juz kiedys burza byla i niezła jatka.
    A od siebie dodam ,ze rownie dobrze mozna tak podejsc do roznych operacji ,ze zdarzaja sie powiklania po nich i wiele ludzi umiera czy po wzieciu jakiegos antybiotyku maja duze i ciezkie powiklania.
    Jakby nie patrzyl dzieki szczepieniom o wielu chorobsach mozemy sobie teraz tylko poczytac a nie doswiadczac ich epidemii.

Dziobak, ania.g, macduska, moremi, paszczakin, Arwena, kkisia, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja swoje psy zawsze szczepię i żądam, żeby ludzie swoje dzieci też szczepili, bo ani ja, ani mój pies, ani tym bardziej moje przyszłe dziecko nie chcemy niczego złapać!

Reni skoro szczepisz to jak złapiesz?

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No nie wiem ale wykrycie glejaka w tydz po szczepieniu to raczej slabo bym wiazala z samym szczepieniem.Glejak nie tworzy sie w momencie przeciez....
    Ale co ja tam wiem.

ale to nie ja wiąże czy ona tylko lekarze z CZD

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    U mnie młody rok starszy i zostaje w domu sam nawet na weekend był sam w ten weekend, wrócil w sobote z obozu, znajomi go przywieźli, w niedzielę wieczorem my wróciliśmy. Wychodził z psem, zamówił sobie pizzę, ugotował pierogi. Radzi sobie. Jakby miał pojechac do Gdańska, to 40-50 min drogi na piechotkę wpierw, także my połaczenia nie mamy.
    Ale myślę Kapta, że w ten rok Twój syn tak wydorośleje, że będzie jeszcze bardziej samodzielny :-)
    Tu raczej chodzi nie o niego.Ale o moj stan psyche predzej 8).

dorbie lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a cholera wie co takie dziecie przytarga
    sandra80 wrote:

moremi, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Bo szczepionki przeciez podaje sie dzieciom w roznym wieku ??A jak to dziecko nie szczepione jeszcze zderzy sie z dzieckiem chorym, ktore zlapalo cos bo rodzic nie zaszczepil swiadomie i je zarazi?Co wtedy ?

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra nie ma co roztrząsać tematu szczepień, bo to jak religia czy polityka temat pełen ciepłych słów :-)

Aasiula, kapturnica, moremi, sandra80, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dobra nie ma co roztrząsać tematu szczepień, bo to jak religia czy polityka temat pełen ciepłych słów :-)
    Ano. To ja sie pewnie oddale w kierunku szafy by sie ogarnac i jednak wloso -hycla odwiedzic =D

kkisia lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ament! ;)

Reni, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dawaj na japoknige po foty

• Dorka.1979 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    O, Dorka sie pojawiła, nareszcie kobieto! Opowiadaj co tam u was :)
    U nas w sumie dobrze. Niutka rozwija się bardzo dobrze jak to lekarze mówią, nie ma żadnych opóźnień. Raz w tygodniu jeździmy przeszło 60 km na rehabilitację, a reszta po staremu. Starsza córka nauczyła Niutkę na telefonie się bawić i teraz nie bardzo mi daje cokolwiek napisać, bo trzymam ją na kolanach a ona po monitorze chce pstrykać ;-)

ania.g, moremi, sandra80, ComeToMeBaby, Dziobak, BISCA, macduska, kapturnica, efcia, kkisia, gosia7122, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość

kjmnkrhmrqvl3kew.pnghttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ze niby glejak powiklaniem po szczepieniu ? O.o ?
    Na pewno nie, ale starsznie im współczuję.
    Dla mnie choroby nowotworowe u dzieci to najgorsza rzecz po chorobach wrodzonych. Często nowotwory mają juz zaczatek w życiu płodowym i one maja nieciekawy przebieg niestety

moremi, Dziobak, kapturnica, macduska, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka.1979 wrote:
    U nas w sumie dobrze. Niutka rozwija się bardzo dobrze jak to lekarze mówią, nie ma żadnych opóźnień. Raz w tygodniu jeździmy przeszło 60 km na rehabilitację, a reszta po staremu. Starsza córka nauczyła Niutkę na telefonie się bawić i teraz nie bardzo mi daje cokolwiek napisać, bo trzymam ją na kolanach a ona po monitorze chce pstrykać ;-)
    Dorka, super zdjęcie Natalki. Ślicznie jej w tej opasce :-)

Arwena, BISCA, Dorka.1979, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Tu raczej chodzi nie o niego.Ale o moj stan psyche predzej 8).
    Tez tak myślę ;-)
    To teraz będziesz jeszcze bardziej sie o niego bała jak o Maksa :-)

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    ale to nie ja wiąże czy ona tylko lekarze z CZD
    Nie wierzę, to plotki dziennikarskie na pewno.

kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    No! Ja wczoraj swoje koty zaszczepiłam. Niby nie wychodzą, ale skąd mam wiedzieć, że coś się nie przyplącze.
    I coś mi się wydaje za mocno naciągana historia z tym glejakiem w tydzień po szczepieniu. Tak jak dziewczyny napisały - początek nie jest z dnia na dzień. I fakt, straszna rzecz dla dzieciaka i jego rodziców.
    Spędziłam trochę czasu na onkologii i od dawna wpłacam kasę na Dr Clown. Odwalają kawał dobrej roboty.

Dziobak, kapturnica, BISCA, Dorka.1979, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 11047 11048 11049 11050 11051 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ