35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Mi sie marzy 11wrzesnia.Ale marzyc se moge
ale że jak że w dzień ataku an WTC? bin laden to Ci raczej ksiondz nie ochrzcimoremi, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Czy ktoś mnie może oświecić? Skończony 38 tyd. ciąży to jest jak 38tyg+0 czy 38tyg+6. Pytam bo próbuję domyślić się terminu swojego cc. Lekarz mi ostatnio powiedział że w skończonym 38 tyg będzie.
moremi lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Dlatego ja mam wiaderko. Też nam w szkole rodzenia na odgazowanie radzą. Tylko tam mówią, że zwykłe wystarczy. Ale ja się juz boję.
Ja bym teraz ten Sab simplex z góry zamówiła. Koszt niewielki jak się zmarnuje, a może pomóc.moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:U nas tez może mąż siedzieć w szpitalu, pomagać. Łóżko dostanie, posiłki.. Dzejms Simby siedział, pomagał przy blizniakach. Adaś spał głównie, wiec ja pomocy nie potrzebowałam, M wracał do domu na noc..
-
ania.g wrote:Czy ktoś mnie może oświecić? Skończony 38 tyd. ciąży to jest jak 38tyg+0 czy 38tyg+6. Pytam bo próbuję domyślić się terminu swojego cc. Lekarz mi ostatnio powiedział że w skończonym 38 tyg będzie.
moremi, kapturnica, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:To kiedy pilnowala dobytku ?Jak piszesz ,ze 2dni byla sama ? Bo cos sie pogubilam .Byliscie az tydzien w szpitalu ??
Tu o takich pokojach to se mzoesz pomarzyc hehehemoremi, kapturnica, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Tak, tylko w DE. Może sekcja niemiecka zorganizuje Wam import?
moremi, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pani zajęta obgryzaniem paznokci, a trzeba do prasowki wrócić.
To jak z tymi szczepieniami? Kto nie szczepi, ten polio.
http://www.tvp.info/21473505/grozny-wirus-atakuje-dzieci-na-ukrainie-wladze-potwierdzily-zachorowania-na-polio-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Pani zajęta obgryzaniem paznokci, a trzeba do prasowki wrócić.
To jak z tymi szczepieniami? Kto nie szczepi, ten polio.
http://www.tvp.info/21473505/grozny-wirus-atakuje-dzieci-na-ukrainie-wladze-potwierdzily-zachorowania-na-polio
aj tam kolejna rozdmuchana epidemia będzie, jak w tamtym roku z odrą