35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No i co z Peppa? Czemu nie nadaje lajf? Ja sie wysilalam miedzy skurczami i donosilam, zeby kolezanki wiedzialy jak przebiega akcja... Inaczej to sie czlowiek nic nie nauczy i do dupy taka lekcja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 09:15
Magdala, ComeToMeBaby, efcia, Sabina, BISCA, kkisia, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:No i co z Peppa? Czemu nie nadaje lajf? Ja sie wysilalam miedzy skurczami i donosilam, zeby kolezanki wiedzialy jak przebiega akcja... Inaczej to sie czlowiek nic nie nauczy i do dupy taka lekcja.
Dziobak, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Paszczak zapisujesz sobie wszytsko co się sprawdza taaaak?
bo wiesz jestem dla mnie przewodnikiem
Az się zarumienilam, ho! Będę podsuwac rozwiązania dla szopiat, obiecuję!moremi, Reni, efcia, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:nie napalajcie się tak przecież Peppa napisała że zda relacje po, nikt nie zauważył?
moremi, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:aj tam kolejna rozdmuchana epidemia będzie, jak w tamtym roku z odrą
Dziobak, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nie ma serca ta dziewczyna, ławki zajęte loża vipów też, okulary 3d założone z wycieraczkami coby jak chlapnie to starły a ona opowie jak było później bo w spokojności chce urodzić...
paszczakin, Arwena, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
No bo to takie hop siup myslec o forum jak sie ma bole.Na mnie raczej nie liczcie ,ze bede miedzy skurczami pisac. Bede taka osrana ,ze cos sie dzieje ,ze moge zapomniec oddychac a co dopiero o forumie
Mala79, efcia, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No bo to takie hop siup myslec o forum jak sie ma bole.Na mnie raczej nie liczcie ,ze bede miedzy skurczami pisac. Bede taka osrana ,ze cos sie dzieje ,ze moge zapomniec oddychac a co dopiero o forumie
kapturnica, Reni, Dziobak, efcia, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Moremi a ja się tam nie dziwię rodzicom co nie szczepią, boją się powikłań po szczepionkach które też się zdarzają, ja mam w swoim otoczeniu klika takich przypadków i to nie z jakiegoś foruma, tylko lajf niestety
efcia lubi tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Moremi a ja się tam nie dziwię rodzicom co nie szczepią, boją się powikłań po szczepionkach które też się zdarzają, ja mam w swoim otoczeniu klika takich przypadków i to nie z jakiegoś foruma, tylko lajf niestety
paszczakin, macduska, kkisia, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sandra lepiej nie wchodz na ten temat bo tu juz kiedys burza byla i niezła jatka.
A od siebie dodam ,ze rownie dobrze mozna tak podejsc do roznych operacji ,ze zdarzaja sie powiklania po nich i wiele ludzi umiera czy po wzieciu jakiegos antybiotyku maja duze i ciezkie powiklania.
Jakby nie patrzyl dzieki szczepieniom o wielu chorobsach mozemy sobie teraz tylko poczytac a nie doswiadczac ich epidemii.
moremi, ComeToMeBaby, macduska, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Wiecie dziewczyny ja nie mówię że szczepienia to zło ale nie będę kamieniować rodzica, którego pierwsze dziecko zmarło albo ma glejaka w tydzień po szczepieniu, ze nie szczepi swojego drugiego dziecka i tyle w tym temacie bo rzeczywiście temat kontrowersyjny...