35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Tu raczej chodzi nie o niego.Ale o moj stan psyche predzej
.
dorbie, ComeToMeBaby, Dziobak, BISCA, macduska, Dorka.1979, efcia, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Coś mi się wydaje, że mamusia nie pozwoli mu za szybko dorosnąć. Eeeej, ale jak skończy trzydziestkę, to może już nie wpuszczaj go do łóżka.
A tak na powaznie byc może to byc u mnie efekt uboczny z dziecinstwa. Mysmy byli kompletnie pozostawieni sami sobie, rozne rzeczy sie odpierdzielało.I mysle ,ze to jest /byla glowna przyczyna moich schiz . -
BISCA wrote:jakbym mialam wybierac, to 11/09 bylaby jedyna data, ktorej bym nie wybrala .... Nie nawidze tej daty, z wiadomych powodow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 11:18
dorbie lubi tę wiadomość
-
Wacia espeszli for ju!
Żebys niedługo musiała taki sam bandziol nosić
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/70cc8fef9649.jpgBISCA, macduska, Dziobak, ania.g, ComeToMeBaby, dorbie, anna maria, Dorka.1979, Aasiula, efcia, paszczakin, kkisia, Niuta, Bozia3, Magdala, Mega, beates, mama78 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:idzisz biszkopt ale jakby tak patrzyl to nie ma praktycznie dnia w kalendarzu by sie nie kojarzyl z jakas tragedia na swiecie.
Jasne, moze to tylko ja tak odczuwam ale ten 11/09 zapadl mi gleboko w pamiec. Swiat jest inny na zawsze od tej daty.
A Ty smigaj do fryzjera, bo niebawem czeka Cie bardzo wazne pierwsze spotkanie
-
A tu na moment pokaze twarzojape .Ja nie mam takich fryzur odjechanych jak Wy macie.Ot krotkie włosy coby ogarniać się szybko .
Ostrzegam focie z rąsi !!
Dla twarzoksiążkowych co nie zdążyły to tam dodałamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 11:34
Dziobak, Reni, ania.g, moremi, dorbie, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Jasne, moze to tylko ja tak odczuwam ale ten 11/09 zapadl mi gleboko w pamiec. Swiat jest inny na zawsze od tej daty.
A Ty smigaj do fryzjera, bo niebawem czeka Cie bardzo wazne pierwsze spotkanieDorka.1979 lubi tę wiadomość
-
kto robi zdjęcia na tle okna pod światło
weź sie
rób jeszcze raz!
kapturnica wrote:Wacia espeszli for ju!
Żebys niedługo musiała taki sam bandziol nosićsandra80, moremi, ComeToMeBaby, Dorka.1979, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Eyyy wezz sie.KurVa i tak sie przemoglam ,ze w legginsach na szybko zrobilam.I to telefonem.Docen to!!!
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 11:24 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 3 września 2015, 17:41
Reni, Dorka.1979, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość