35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:Matko z corka, synu z ojcem, ja jednak zyje!
Ale byla impra, nie pamietam powrotu do domu
Doczytawszy Was po lebkach (bo jakos sily nie te): Peppa! To juz!Trzym sie tam! Walcz! Dasz rade! (mam nadzieje, ze sie nie spoznilam, chociaz w sumie gdybym sie jednak spoznila to nawet lepiej dla Peppy gdyby juz bylo PO)
Pozostale staruchy: kra, kra kra, ko ko ko, i ja tez
a o matko daj ojcu było? -
krycha.stara wrote:A to ja nie wiem. Boje sie tv wlaczyc, internet czytac, bo tam w kolko o imigrantach. Niedlugo mi z lodowki zaczna wyskakiwac
krycha.stara, efcia lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:A to ja nie wiem. Boje sie tv wlaczyc, internet czytac, bo tam w kolko o imigrantach. Niedlugo mi z lodowki zaczna wyskakiwac
to ja już wolę żeby mi 6-latki wyskakiwały jeśli można sobie wwybraćkapturnica, krycha.stara, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Matko z corka, synu z ojcem, ja jednak zyje!
Ale byla impra, nie pamietam powrotu do domu
Doczytawszy Was po lebkach (bo jakos sily nie te): Peppa! To juz!Trzym sie tam! Walcz! Dasz rade! (mam nadzieje, ze sie nie spoznilam, chociaz w sumie gdybym sie jednak spoznila to nawet lepiej dla Peppy gdyby juz bylo PO)
Pozostale staruchy: kra, kra kra, ko ko ko, i ja tez
Stesnkilam sie za Toba!
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Fakt, nie znamy sie. Krycha jestem, milo mi. Mam czydziesci czy lata i od prawie czech jestem anonimowa staraczka.
ja się tu nie tak dawno przedstawiałam ale jak wagarowałas na początku roku szkolnego to mozesz mnie nie kojarzyć ok cześć jestem sandra do soboty mam 34 lata i od ponad 8 lat jestem anonimową staraczką z jednym sukcesem (w wieku prawie 4) na koncie:)krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja tez nie ide na referendum. To bedzie pierwszy raz jak bojkotuje no ale w cudacznym referendum nie zamierzam brać udzialu. Mam nadzieje ze drugiego nie bedzie wcale.
A jeśli chodzi o uchodźców to mnie juz szlag trafia jak słyszę te stękanie z De i jeszcze groźby ze nam kasy nie dadzą z UEślepi sa czy co? Prezydent Węgier moze jest dziwny ale w tym temacie ma moje poparcie. Rano w radiu były wypowiedzi tych uciekinierów i jeden mówił ze rodzina mieszka w Holandii i on tez chce życ w bogatym kraju. Jak widac ucieka przed wojna
niech se bogactwo wypracują u siebie w kraju, niech sie skrzykną ci młodzi uciekinierzy, niech postawia IS i budują swoje państwo.
krycha.stara, Arwena, kapturnica lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Ja czesto wagaruje, mam same paly i jedynki i zero sukcesow na koncie. Za to swietnie prasuje, a ostatnio nauczylam sie krochmalic
ja też raczej z obozu wagarowiczekkrycha.stara, Arwena lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:tego odchowanego mogę wziąć wychowam jak swojego
Do pakietu u mnie należy jeszcze dodać nastolatkę która właśnie zaczęła chodzić na randki i wojującą ośmiolatkę. Także pełen przekrójkrycha.stara, kapturnica, Arwena, dorbie, sandra80, moremi, kkisia, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Biszkopt nie ma cudownego srodka na to by na calym swiecie byl pokoj i mlekiem i miodem plynace zycie.
Mozna pomagac a nawet trzeba uchodzcom wojennym ale i duza ilosc uchodzcow ekonomicznych tez zaczela naplywac. Wszystko oki ale bierzmy pod uwage ,ze setki tysiecy ludzi ,to ludzie ktorzy sa bez wyksztalcenia , bez papierow i jezykow.Kto ma ich utrzymac , dac prace i dach nad glowa ? .Ilu z nich ucieka i zasymiluje sie a ilu bedzie narzucac swoja religie i swoje przekonania.?
Kazdy kij ma 2konce.
krycha.stara, sandra80, dorbie, Natka_79, ania.g, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Hehe, nie ma mowy
Do pakietu u mnie należy jeszcze dodać nastolatkę która właśnie zaczęła chodzić na randki i wojującą ośmiolatkę. Także pełen przekrój
o żesz w mordę to Ty jesteś płodna dziouchadorbie, ania.g lubią tę wiadomość