X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    no to chyba czas zacząć kolejne wagary,widać klasa mnie nie lubi ...
    chciałam dobrze a wyszło jak zwykle,chociaż jeszcze nic takiego nie napisałam :(
    Aj tam nie lubi.No Morka smieszne zdanie napisala to sie posmialam .

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    chciałam dobrze a wyszło jak zwykle,chociaż jeszcze nic takiego nie napisałam :(
    ale że o co się rozchodzi? :)

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • sandra80 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:

co tym im zrobiłaś dziewczyno? początek roku i już wagary w głowie?

Arwena lubi tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    A Ja dzisiaj mielone z buraczkami :)
    @ przyszla do ciebie ??

Aasiula lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    2smiejsie.gif
    hyhyhy no ja myslalam, ze to taka zabawa.
    zaczęło się smiesznie, ty się zaśmiałaś, Arwena się zaśmiała, ty znowu, to ja dołączyłam, teraz ty znowu ze mnie a Arwena wrzuciła smutasa.
    No i jak tu się z wami bawić dziewczyny? No jak żyć?!

kapturnica, Aasiula, efcia, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    @ przyszla do ciebie ??
    Tak wczoraj :)
    Džisiaj do ginki lece na 19 :)
    Bo od jutra stymulacja jeszcze raz :)

kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, dorbie, Heretyczka, efcia, paszczakin lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    hyhyhy no ja myslalam, ze to taka zabawa.
    zaczęło się smiesznie, ty się zaśmiałaś, Arwena się zaśmiała, ty znowu, to ja dołączyłam, teraz ty znowu ze mnie a Arwena wrzuciła smutasa.
    No i jak tu się z wami bawić dziewczyny? No jak żyć?!
    No widzisz?Widziszjak to jest ???Zawsze pod górke!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    super!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:

to trzymam kciuki czym się stymulujesz?

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    super!!
    No ja tez sie ciesze :)
    Nowy cykl nowe szanse, nadzieje :)

BISCA, dorbie lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 12:51 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 3 września 2015, 17:44

moremi, sandra80, kkisia, Dziobak, BISCA, ania.g, efcia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    A Ja dzisiaj mielone z buraczkami :)
    a ja dzisiaj chłodnik z ogórków i rzodkiewki z nutką orzechową, na drugie łosoś z patelni z nutą czosnku w ziemniakowym puree i sosie koperkowym :)

c5e015d88e.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    to trzymam kciuki czym się stymulujesz?
    A tego jeszcze nie wiem jak to bedzie w tym cyklu , ostatnio Clostibegytem I gonapeptyl na pekniecie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 12:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 13:04 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 3 września 2015, 17:44

efcia lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, tych dwóch fal uchodźców (polskich i syryjskich) nie ma co nawet porównywać. To jest masowa islamizacja Europy. Ty wiesz jak oni się będą rozmnażać?!
    Mnie denerwuje jedno- tyle jest dziur w naszym państwowym budżecie, nie ma na podstawową opiekę socjalną dla najbiedniejszych rodzin, ale uchodźcom trzeba dać, bo to politycznie poprawne. W dupie mam taką poprawność.

sandra80, dorbie lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    może to nie na ten wątek ale dodam i od siebie

jest mi trochę przykro z powodu tych uchodźców
    już zapomniał nasz naród jak sam zapierdalał po świecie w poszukiwaniu spokojnego życia
    Węgry '44r. 8500
    Meksyk '43r. ponad 2000
    Portugalia 7 tys. polskich cywilów oraz 5,5 tys. żołnierzy i oficerów Wojska Polskiego
    Indie 10 000
    Iran 116 tys. Polaków, z czego ok. 40 tys. cywilów.
    Nowa Zelandia 733 dzieci z opiekunami
    Łącznie pod koniec 1944 roku w Afryce przebywało ponad 18 tys. naszych rodaków, z czego przeszło 13 tys. w Afryce Wschodniej.

I wiecie co na koniec jeszcze dodam, że nie bądźmy chujami. Nie każdy kto jest ze wschodu jest terrorystą.

Moim zdaniem powinniśmy zrobić jak Meksyk
    "Warunkiem miało być utrzymywanie uchodźców przez polski rząd na emigracji, a także udzielenie azylu wyłącznie na okres wojny."
    Renek a co z uchodzcami ekonomicznymi??Bo tak jak pisalam na okres wojny kazdy rozumie.A reszta ?? Kto ma zapewnic im byt ???
    Bogate kraje muzulmanskie sa wypiete na swoich braci i siostry.A chyba taka arabie saudyjska stac by bylo im pomoc.
    I co do Polski.Kto ma zdecydowac i ich ilosci .Stac nas utrzymac kilka tysiecy ludzi skoro nie stac nas wspomoc swoich.Mam na mysli przesiedlencow i repatriantow z korzeniami polskimi a takze zwyklych Polakow co nie maja pracy itd. ?
    Jak to ugryz ???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 12:58

ComeToMeBaby, sandra80 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

już zapomniał nasz naród jak sam zapierdalał po świecie w poszukiwaniu spokojnego życia
    Węgry '44r. 8500
    Meksyk '43r. ponad 2000
    Portugalia 7 tys. polskich cywilów oraz 5,5 tys. żołnierzy i oficerów Wojska Polskiego
    Indie 10 000
    Łącznie pod koniec 1944 roku w Afryce przebywało ponad 18 tys. naszych rodaków, z czego przeszło 13 tys. w Afryce Wschodniej.

I wiecie co na koniec jeszcze dodam, że nie bądźmy chujami. Nie każdy kto jest ze wschodu jest terrorystą.

Moim zdaniem powinniśmy zrobić jak Meksyk
    "Warunkiem miało być utrzymywanie uchodźców przez polski rząd na emigracji, a także udzielenie azylu wyłącznie na okres wojny."

Swiete slowa i nie kazdy ciapaty i czarny jest zly i terrorysta

sandra80, BISCA lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

Węgry '44r. 8500
    Meksyk '43r. ponad 2000
    Indie 10 000
    I jeszcze "St. Louis" z żydowskimi uchodźcami z Niemiec. Nie przyjęli go na Kubie, w USA, w Kanadzie. Wrócili do Europy - Belgia, Francja, Anglia i Holandia. Sporo z tych uchodźców ostatecznie zostało zgładzonych w obozach koncentracyjnych.
    Też uważam, że to przykre.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    no właśnie nie wiem co ? ostatnio mam takie wrażenie że jak wchodzę po dłuższym czasie nieobecności nikt mnie nie widzi, co nie znaczy ze chcę żeby z tego powodu ktoś mi się z radości na szyję rzucał że wróciłam , bo nie o to chodzi ale o zwykłe "fajnie ze jesteś" byłoby miłe (bo takie słowa słyszy większość innych dziewczyn które wracają) oprócz mnie...
    Arwena. To ja ci powiem skoro sama nie zaskoczyłaś.
    Jestem tu w sumie od nie tak dawna jak inne dziewczyny i może nie zdążyłam dobrze poznać Twojej historii. Ale ile razy się pojawiałaś to tyle razy cię tu witano i pytano co u ciebie. Nie odpowiadałaś albo pisałaś coś w stylu "napisze wieczorem" i dwa tygodnie cię nie było po czym pojawiałaś się jakby nigdy nic i znów omijałaś temat. Dziewczyny Ci nie raz pisały że są tym poirytowane i czują się ignorowane. Nikt tego nie lubi. Ja też. Wywaliłam cię z przyjaciółek nie bez powodu. Ja osobiście nie rozumiem twojego postępowania, ale nie dziw się, że nie wywołuje to u nas spazmów radości. Większość z nas chyba przybrała taką samą pozę ignorowania ciebie jak ty ignorujesz (a może ignorowałaś- sprostuj jeśli się mylę) nas.

kapturnica, ania.g, Natka_79, Bozia3, macduska lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    no właśnie nie wiem co ? ostatnio mam takie wrażenie że jak wchodzę po dłuższym czasie nieobecności nikt mnie nie widzi, co nie znaczy ze chcę żeby z tego powodu ktoś mi się z radości na szyję rzucał że wróciłam , bo nie o to chodzi ale o zwykłe "fajnie ze jesteś" byłoby miłe (bo takie słowa słyszy większość innych dziewczyn które wracają) oprócz mnie...
    Już wielokrotnie było to pisane, ale powtórzę.
    Wczoraj Wacia zadała pytanie co u Ciebie słychać, my też wielokrotnie pytałyśmy o Twój cykl, czy udało się wywołać @, czy i kiedy masz wizytę. Wszystkie te pytania były ignorowane. Naprawdę się dziwisz, że nikt nie tryska entuzjazmem na Twój widok?
    Ty traktujesz nas niegrzecznie, więc nie mamy powodu rozścielać Ci czerwonego dywanu. Na odzyskanie sympatii musisz chyba sobie jakoś zasłużyć. Nie wystarczy "pojawić się".

kapturnica, ComeToMeBaby, ania.g, Bozia3, efcia, macduska, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 11053 11054 11055 11056 11057 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ