35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Arwena wrote:no to chyba czas zacząć kolejne wagary,widać klasa mnie nie lubi ...
chciałam dobrze a wyszło jak zwykle,chociaż jeszcze nic takiego nie napisałam
co tym im zrobiłaś dziewczyno? początek roku i już wagary w głowie?Arwena lubi tę wiadomość
-
hyhyhy no ja myslalam, ze to taka zabawa.
zaczęło się smiesznie, ty się zaśmiałaś, Arwena się zaśmiała, ty znowu, to ja dołączyłam, teraz ty znowu ze mnie a Arwena wrzuciła smutasa.
No i jak tu się z wami bawić dziewczyny? No jak żyć?!kapturnica, Aasiula, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:hyhyhy no ja myslalam, ze to taka zabawa.
zaczęło się smiesznie, ty się zaśmiałaś, Arwena się zaśmiała, ty znowu, to ja dołączyłam, teraz ty znowu ze mnie a Arwena wrzuciła smutasa.
No i jak tu się z wami bawić dziewczyny? No jak żyć?! -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 12:51 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 3 września 2015, 17:44
moremi, sandra80, kkisia, Dziobak, BISCA, ania.g, efcia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:A Ja dzisiaj mielone z buraczkami
Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni, tych dwóch fal uchodźców (polskich i syryjskich) nie ma co nawet porównywać. To jest masowa islamizacja Europy. Ty wiesz jak oni się będą rozmnażać?!
Mnie denerwuje jedno- tyle jest dziur w naszym państwowym budżecie, nie ma na podstawową opiekę socjalną dla najbiedniejszych rodzin, ale uchodźcom trzeba dać, bo to politycznie poprawne. W dupie mam taką poprawność.sandra80, dorbie lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:może to nie na ten wątek ale dodam i od siebie
jest mi trochę przykro z powodu tych uchodźców
już zapomniał nasz naród jak sam zapierdalał po świecie w poszukiwaniu spokojnego życia
Węgry '44r. 8500
Meksyk '43r. ponad 2000
Portugalia 7 tys. polskich cywilów oraz 5,5 tys. żołnierzy i oficerów Wojska Polskiego
Indie 10 000
Iran 116 tys. Polaków, z czego ok. 40 tys. cywilów.
Nowa Zelandia 733 dzieci z opiekunami
Łącznie pod koniec 1944 roku w Afryce przebywało ponad 18 tys. naszych rodaków, z czego przeszło 13 tys. w Afryce Wschodniej.
I wiecie co na koniec jeszcze dodam, że nie bądźmy chujami. Nie każdy kto jest ze wschodu jest terrorystą.
Moim zdaniem powinniśmy zrobić jak Meksyk
"Warunkiem miało być utrzymywanie uchodźców przez polski rząd na emigracji, a także udzielenie azylu wyłącznie na okres wojny."
Bogate kraje muzulmanskie sa wypiete na swoich braci i siostry.A chyba taka arabie saudyjska stac by bylo im pomoc.
I co do Polski.Kto ma zdecydowac i ich ilosci .Stac nas utrzymac kilka tysiecy ludzi skoro nie stac nas wspomoc swoich.Mam na mysli przesiedlencow i repatriantow z korzeniami polskimi a takze zwyklych Polakow co nie maja pracy itd. ?
Jak to ugryz ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 12:58
ComeToMeBaby, sandra80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:może to nie na ten wątek ale dodam i od siebie
już zapomniał nasz naród jak sam zapierdalał po świecie w poszukiwaniu spokojnego życia
Węgry '44r. 8500
Meksyk '43r. ponad 2000
Portugalia 7 tys. polskich cywilów oraz 5,5 tys. żołnierzy i oficerów Wojska Polskiego
Indie 10 000
Łącznie pod koniec 1944 roku w Afryce przebywało ponad 18 tys. naszych rodaków, z czego przeszło 13 tys. w Afryce Wschodniej.
I wiecie co na koniec jeszcze dodam, że nie bądźmy chujami. Nie każdy kto jest ze wschodu jest terrorystą.
Moim zdaniem powinniśmy zrobić jak Meksyk
"Warunkiem miało być utrzymywanie uchodźców przez polski rząd na emigracji, a także udzielenie azylu wyłącznie na okres wojny."
Swiete slowa i nie kazdy ciapaty i czarny jest zly i terrorystasandra80, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:może to nie na ten wątek ale dodam i od siebie
Węgry '44r. 8500
Meksyk '43r. ponad 2000
Indie 10 000
Też uważam, że to przykre.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Arwena wrote:no właśnie nie wiem co ? ostatnio mam takie wrażenie że jak wchodzę po dłuższym czasie nieobecności nikt mnie nie widzi, co nie znaczy ze chcę żeby z tego powodu ktoś mi się z radości na szyję rzucał że wróciłam , bo nie o to chodzi ale o zwykłe "fajnie ze jesteś" byłoby miłe (bo takie słowa słyszy większość innych dziewczyn które wracają) oprócz mnie...
Jestem tu w sumie od nie tak dawna jak inne dziewczyny i może nie zdążyłam dobrze poznać Twojej historii. Ale ile razy się pojawiałaś to tyle razy cię tu witano i pytano co u ciebie. Nie odpowiadałaś albo pisałaś coś w stylu "napisze wieczorem" i dwa tygodnie cię nie było po czym pojawiałaś się jakby nigdy nic i znów omijałaś temat. Dziewczyny Ci nie raz pisały że są tym poirytowane i czują się ignorowane. Nikt tego nie lubi. Ja też. Wywaliłam cię z przyjaciółek nie bez powodu. Ja osobiście nie rozumiem twojego postępowania, ale nie dziw się, że nie wywołuje to u nas spazmów radości. Większość z nas chyba przybrała taką samą pozę ignorowania ciebie jak ty ignorujesz (a może ignorowałaś- sprostuj jeśli się mylę) nas.kapturnica, ania.g, Natka_79, Bozia3, macduska lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:no właśnie nie wiem co ? ostatnio mam takie wrażenie że jak wchodzę po dłuższym czasie nieobecności nikt mnie nie widzi, co nie znaczy ze chcę żeby z tego powodu ktoś mi się z radości na szyję rzucał że wróciłam , bo nie o to chodzi ale o zwykłe "fajnie ze jesteś" byłoby miłe (bo takie słowa słyszy większość innych dziewczyn które wracają) oprócz mnie...
Wczoraj Wacia zadała pytanie co u Ciebie słychać, my też wielokrotnie pytałyśmy o Twój cykl, czy udało się wywołać @, czy i kiedy masz wizytę. Wszystkie te pytania były ignorowane. Naprawdę się dziwisz, że nikt nie tryska entuzjazmem na Twój widok?
Ty traktujesz nas niegrzecznie, więc nie mamy powodu rozścielać Ci czerwonego dywanu. Na odzyskanie sympatii musisz chyba sobie jakoś zasłużyć. Nie wystarczy "pojawić się".kapturnica, ComeToMeBaby, ania.g, Bozia3, efcia, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!