35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry
sandaly i kostium kapielowy spakowane , wiec jadziemy nad to morze. bede nadawala z radio adriatyk
milego poniedzialku
moremi, kkisia, sandra80, caffe, Aasiula, Dziobak, SolarPolar, beates, BISCA, ComeToMeBaby, paszczakin, Mala79, megan8, efcia, gosia7122, Mega, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:dzien dobry
sandaly i kostium kapielowy spakowane , wiec jadziemy nad to morze. bede nadawala z radio adriatyk
milego poniedzialku
Chyba Cię nie lubię.
kapturnica, Sabina, Aasiula, kkisia, malgos741, SolarPolar, BISCA, Mala79, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
U mnie leje od wczoraj. Chyba napadac się chce za cale lato
zapowiadaja od czwartku poprawę tzn 18 stopni i słońce, zobaczymy, bo ja dyzur we wtorek i potem tydzień przerwy.
Nie chce mi sie wstawać, mam na 13.00 maz zawiózł chłopaków, na pewno za późno wyjechali
W kwestii ogrzewania to u mnie pompa ciepła i solar. W lato ogrzewanie wody to solar, za prąd w lato płacimy 250 zl, w styczniu najzimniej i za prąd wtedy płacimy 600-700 zl, od listopada do marca po ok550zl, Czasem wspomagamy sie kozą. Czyli średnio za ogrzewanie wychodzi nam rocznie ok1400-1600 zl, ten wiekszy prad w zimie to tez przecież oświetlenie.
Pompa ciepła chodzi na prąd dla sprostowania, a solar to tylko pompka bierze prad
Sabina, kkisia, Bozia3, Dziobak, SolarPolar, Mala79, efcia lubią tę wiadomość
-
Pomyliłam sie z polubieniem.SolarPolar wrote:Nie , pomylilam sie . Miesiecznie wychodz 325.
Dwa lata temu przyszedł mi rachunek za ogrzewanie co w bloku. Ponad dwa tysiące. Czynsz od razu podniesli o 150 zł. Czyli tyle liczą sobie za ogrzewanie. I najczęściej muszę dopłacać.
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Czyli 1200 rocznie? Za ogrzewanie wody i centralnego? Mi w tym roku ( za caly rok) wyszlo 3900 pln. Sasiadom roznie ale nie mniej .
Chciałabym 1200 zł
Za ostatnie 12 miesięcy wyszło mi 4200 zł.
Czyli ok. 350 zł miesięcznie. Średnio.
Najwyższy rachunek był za luty 2015 - 720 zł
Plus do tego drewno ponieważ od czasu do czasu palimy w kominku.
Dom ok. 250 m2.
SolarPolar, megan8, Mega lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyJa mam piec na wszystko.
Palimy drewnem, słomą, trociną, wiórami, owsem i węglem oczywiscie.
Średnio idzię ze dwie tony węgla, drzewa i innych nie liczę bo to organizujemy z własnego lasu.
Marzy mi się piec z podajnikiem zeby nie musieć w nocy podkładać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 08:20
kapturnica, Sabina, Aasiula, kkisia, moremi, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mi sie tak bardzo nie chce dzis cokolwiek robic,ze leżakuje .
Dopadl mnie syndrom lenia ale moze dlatego ,ze moj jest. Ogarnal poranne zakupy , wywiozl mlodego do szkoly i drazni mnie jak tylko stękne lub jękne tekstem =żona jedziemy na szpital ? .
Dzis ma za zadanie przerobic łóżeczko popołudniu-się zobaczy czy to zrobi jak ja pojade na KTG i do lekarza.
sandra80, moremi, Sabina, Aasiula, kkisia, Bozia3, malgos741, ComeToMeBaby, paszczakin, Mala79, efcia, Mega lubią tę wiadomość

-
kapturnica wrote:A mi sie tak bardzo nie chce dzis cokolwiek robic,ze leżakuje .
Dopadl mnie syndrom lenia ale moze dlatego ,ze moj jest. Ogarnal poranne zakupy , wywiozl mlodego do szkoly i drazni mnie jak tylko stękne lub jękne tekstem =żona jedziemy na szpital ? .
Dzis ma za zadanie przerobic łóżeczko popołudniu-się zobaczy czy to zrobi jak ja pojade na KTG i do lekarza.
Tobie to wskazane nawet porządnie poleniuchować teraz -
Normalnie?dorbie wrote:A tak w ogóle, to bolą mnie biodra od spania na boku, szczególnie lewe, Jak ja przetrwam te 4 mce.

Dorbie, nie ma co narzekać - same tego chciałyśmy.
Mnie jak na razie omijają poważniejsze dolegliwości (to chyba jakaś rekompensata za te cholerne krwawienia), ale od spania na lewym boku mam... wyślizganą lewą brew
Po porodzie chyba trzeba sobie trzasnąć jakiś makijaż permanentny. Albo zastosować rewitalash do brwi.
Sabina, dorbie, kkisia, BISCA, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
To są ludzie, którzy nie szykują się do telefonu miesiącami?Reni555 wrote:dziś tam dzwonię, by się umówić
mam kilka punktów do wykluczenia bądź potwierdzenia
1. Chlamydia Trachomatis - badania
2. spradzic droznosc jajników
3. badanie nasienia
4. podrążyć bolesne owulacje
+ garść szczęścia i dobry lekarz
będę się oddzywać.

Powodzenia
kkisia, Bozia3, Reni, BISCA, gretka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni555 wrote:dziś tam dzwonię, by się umówić
mam kilka punktów do wykluczenia bądź potwierdzenia
1. Chlamydia Trachomatis - badania
2. spradzic droznosc jajników
3. badanie nasienia
4. podrążyć bolesne owulacje
+ garść szczęścia i dobry lekarz
będę się oddzywać.
wszystko spoko tylko sprawdza się drożność jajowodów jakby co
BISCA lubi tę wiadomość
-
No ale fakt , moglabys juz urodzićkapturnica wrote:A mi sie tak bardzo nie chce dzis cokolwiek robic,ze leżakuje .
kapturnica, efcia lubią tę wiadomość

.