35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak pierwszy raz poszłam do endokrynologa, to usłyszam, że hormony są ok i nie ma co wariować. Tsh mialam na poziomie 4,08 przy normie do 4,2. Ale, ale. Dla staraczek powinno być maksymalnie 2. Całe szczęście kolejny endokrynolog tego nie zlekceważył.Reni555 wrote:badałam hormony tarczycy
są ok
krzywej insulinowej nie, jestem po czterech długich rundkach z dr. Dąbrowską więc insulina powinna byc ok, ale sprawdze przy najblizszym labie
Zatem pytanie jeszcze raz - jakie wyniki hormonów tarczycy?
Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Obstawiałam około 15 procent. To przestrzeliłamdorbie wrote:Frekwencja na referendum 7,84. Hi,hi
Czego się spodziewali? Kogo obchodzą takie pytania?
SolarPolar, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBry wiedzmy

Telefon wykonany
Wizyta 10.09 na 14:45
To teraz sie zacznie odliczanie
moremi, nick nieaktualny, Aasiula, Reni, nick nieaktualny, malgos741, beates, BISCA, ComeToMeBaby, paszczakin, efcia, gosia7122, gretka, iwcia77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Superkkisia wrote:Bry wiedzmy

Telefon wykonany
Wizyta 10.09 na 14:45
To teraz sie zacznie odliczanie

To posypią się ciąże
nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Czarować to mogę, ale czym mam sypać?kkisia wrote:Zaklinaj prosze i syp wiruskami

Bądź przeklęta na ciążę!!! Ty szatański kisielu!
Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, BISCA, paszczakin, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A bądźcie Wy wszystkie przeklęte i niech Was ta ciąża dopadnie!!!Aasiula wrote:Kkisia masz racje , niech zaklina
moze troche i na mnie spadnie tych wirusów 
Aasiula, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, malgos741, BISCA, ComeToMeBaby, Niuta, kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
to w sumie szkoda - bo ludzie sami pozbawiają się wpływu na cokolwiek.....ja tam byłam...choćby dla trzeciego pytania warto było - bo każdy z nas jest podatnikiem....można też było ukrócić finansowanie tych band z naszej kasy....no ale jak widać...kogo to obchodzi....dorbie wrote:Frekwencja na referendum 7,84. Hi,hi
Czego się spodziewali? Kogo obchodzą takie pytania?
SolarPolar, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Rolnik?? no co Ty lipa
teraz jest na topie "Chłopaki do wzięcia" ja nawet po ostrym chlaniu nie ułożyłabym takiego scenariusza, a wyobraźnię mam dużą
dzbry
sandra80 wrote:Rolnik już nie ten sam będzie, inny poziom chyba, szkoda bo tamten był tak głupi że aż miło się oglądało.Dziewczyn typu Kasia i ta Ula co to ją kierowca z busa poznał już tu nie zobaczy, same laski i rolnicy hadziaje
chlip 
a i jeszcze Ewa co klątwę rzucala na Grzesiowe ciągniki chlip
sandra80, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, malgos741, ComeToMeBaby, kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
są
i są też tacy, którzy mają zadzwonić w określonym terminie i dzwonią ponad miesiąc wcześniej
moremi wrote:To są ludzie, którzy nie szykują się do telefonu miesiącami?

Powodzenia
nick nieaktualny, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, beates, BISCA, ComeToMeBaby, paszczakin, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Rolnik?? no co Ty lipa
teraz jest na topie "Chłopaki do wzięcia" ja nawet po ostrym chlaniu nie ułożyłabym takiego scenariusza, a wyobraźnię mam dużą
dzbry
a kiedy i gdzie to to leci? -
w sobotę na Polsacie
aleee jaja ...to było aż 6 serii?????
sandra80 wrote:a kiedy i gdzie to to leci?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 09:17
kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
i mój faworyt Krzysio Bandziorek

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/080b0a0f5cda.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 09:23
moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, sandra80, Aasiula, BISCA, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Witam się kawką :p zimno buro i nie chce mi się do pracy...
Moremi czaruj czaruj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 09:37
nick nieaktualny, moremi, Aasiula, sandra80, nick nieaktualny, efcia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
malgos741 wrote:Witam się kawką :p zimno buro i nie chce mi się do pracy...
Moremi czaruj czaruj
Czaruj pluj drzyj koty i rzucaj nimi przez lewe ramię kichaj prychaj tu na nas nie wiem co tam jeszcze ale wszystkie jak jeden mąż chcemy być w cionży jak najszybciej!
Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość