35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak pierwszy raz poszłam do endokrynologa, to usłyszam, że hormony są ok i nie ma co wariować. Tsh mialam na poziomie 4,08 przy normie do 4,2. Ale, ale. Dla staraczek powinno być maksymalnie 2. Całe szczęście kolejny endokrynolog tego nie zlekceważył.Reni555 wrote:badałam hormony tarczycy
są ok
krzywej insulinowej nie, jestem po czterech długich rundkach z dr. Dąbrowską więc insulina powinna byc ok, ale sprawdze przy najblizszym labie
Zatem pytanie jeszcze raz - jakie wyniki hormonów tarczycy?
Aasiula, dorbie, kkisia, macduska, Sabina, ComeToMeBaby, Mala79 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Obstawiałam około 15 procent. To przestrzeliłamdorbie wrote:Frekwencja na referendum 7,84. Hi,hi
Czego się spodziewali? Kogo obchodzą takie pytania?
SolarPolar, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Superkkisia wrote:Bry wiedzmy

Telefon wykonany
Wizyta 10.09 na 14:45
To teraz sie zacznie odliczanie

To posypią się ciąże
kkisia, Aasiula, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Czarować to mogę, ale czym mam sypać?kkisia wrote:Zaklinaj prosze i syp wiruskami

Bądź przeklęta na ciążę!!! Ty szatański kisielu!
Aasiula, kkisia, Sabina, malgos741, BISCA, paszczakin, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A bądźcie Wy wszystkie przeklęte i niech Was ta ciąża dopadnie!!!Aasiula wrote:Kkisia masz racje , niech zaklina
moze troche i na mnie spadnie tych wirusów 
Aasiula, kkisia, Bozia3, Sabina, malgos741, BISCA, ComeToMeBaby, Niuta, kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
to w sumie szkoda - bo ludzie sami pozbawiają się wpływu na cokolwiek.....ja tam byłam...choćby dla trzeciego pytania warto było - bo każdy z nas jest podatnikiem....można też było ukrócić finansowanie tych band z naszej kasy....no ale jak widać...kogo to obchodzi....dorbie wrote:Frekwencja na referendum 7,84. Hi,hi
Czego się spodziewali? Kogo obchodzą takie pytania?
SolarPolar, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Rolnik?? no co Ty lipa
teraz jest na topie "Chłopaki do wzięcia" ja nawet po ostrym chlaniu nie ułożyłabym takiego scenariusza, a wyobraźnię mam dużą
dzbry
sandra80 wrote:Rolnik już nie ten sam będzie, inny poziom chyba, szkoda bo tamten był tak głupi że aż miło się oglądało.Dziewczyn typu Kasia i ta Ula co to ją kierowca z busa poznał już tu nie zobaczy, same laski i rolnicy hadziaje
chlip 
a i jeszcze Ewa co klątwę rzucala na Grzesiowe ciągniki chlip
sandra80, kkisia, moremi, Sabina, malgos741, ComeToMeBaby, kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
są
i są też tacy, którzy mają zadzwonić w określonym terminie i dzwonią ponad miesiąc wcześniej
moremi wrote:To są ludzie, którzy nie szykują się do telefonu miesiącami?

Powodzenia
kkisia, Aasiula, moremi, macduska, Sabina, beates, BISCA, ComeToMeBaby, paszczakin, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Rolnik?? no co Ty lipa
teraz jest na topie "Chłopaki do wzięcia" ja nawet po ostrym chlaniu nie ułożyłabym takiego scenariusza, a wyobraźnię mam dużą
dzbry
a kiedy i gdzie to to leci? -
w sobotę na Polsacie
aleee jaja ...to było aż 6 serii?????
sandra80 wrote:a kiedy i gdzie to to leci?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 09:17
kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
i mój faworyt Krzysio Bandziorek

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/080b0a0f5cda.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 09:23
moremi, Sabina, kkisia, malgos741, sandra80, Aasiula, BISCA, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Witam się kawką :p zimno buro i nie chce mi się do pracy...
Moremi czaruj czaruj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 09:37
Sabina, moremi, Aasiula, sandra80, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
malgos741 wrote:Witam się kawką :p zimno buro i nie chce mi się do pracy...
Moremi czaruj czaruj
Czaruj pluj drzyj koty i rzucaj nimi przez lewe ramię kichaj prychaj tu na nas nie wiem co tam jeszcze ale wszystkie jak jeden mąż chcemy być w cionży jak najszybciej!
Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość