35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
O nie! Kotów drzeć nie będę! Śpią sobie spokojnie moje futrzaki i niech tak zostaniesandra80 wrote:Czaruj pluj drzyj koty i rzucaj nimi przez lewe ramię kichaj prychaj tu na nas nie wiem co tam jeszcze ale wszystkie jak jeden mąż chcemy być w cionży jak najszybciej!
malgos741, kkisia, ania.g, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzień dobry
Nic nie mówcie o rachunkach za ogrzewanie bo mi ciśnienie skacze. Ogrzać ten zabytek to masakra.
Marcel dobrał się w kuchni do szafki z garnkami i ma radochę. Także dziś Ikea i kupowanie ograniczników i innych zabezpieczeń bo na razie to tylko kontakty są zabezpieczone.
SolarPolar, Aasiula, Sabina, kkisia, anna maria, Mala79, moremi, efcia, macduska, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI ja dodam coś idę siebie.
Mój mąż chce jeszcze powalczyć, choć jak mówi boi się. A że dziecko to sprawa wspolna, skoro on chce, to jak mu powiedZieć nie?
do tej pory to ja byłam całym prowokatorem, to nie mam serca mu powiedzieć, że chce skończyć. No to działamy. 
W przyszłym cyklu bedzie clo. Chyba, że zdarzy się cud i wezmę cykl Kapty
Dziękuję za uwagę
malgos741, anna maria, Reni, kkisia, beates, BISCA, Aasiula, ComeToMeBaby, paszczakin, ania.g, Mala79, caffe, kapturnica, moremi, efcia, Bozia3, macduska, gretka, iwcia77, mama78, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabinka ja zawsze w ciebie wierzyłam
Sabina, anna maria, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Byliśmy wczoraj na roczku u siostrzenicy M. Super ta mała. Zaczyna chodzić, coś tam opowiada po swojemu i cały czas uśmiech na twarzy.
Normalnie zkochałam się !
Sabina, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, Dziobak, kkisia, moremi, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkich w ten piękny dzień ; ) U mnie leje, ale jak widzę u wszystkich podobnie, cóż jesień się zbliża.
Może jesień przyniesie trochę podwójnych kresek. Jesienią i zimą najlepiej się w ciąży chodzi, gdy nie ma upałów. Tego życzę zainteresowanym, sobie też rzecz jasna ; )
Sabina, Aasiula, sandra80, BISCA, ComeToMeBaby, kkisia, caffe, moremi, efcia, gosia7122, gretka, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Dobry,
Poniedzialek, bleh ! W przerwie na lunch ide na sport a po pracy do dsentysty. À le pogram, pfff
Beats, kciuki
Udanego wszystkim.
Kapta, na ktora do lekarza ?
Sabina, beates, anna maria, Dziobak, kkisia, efcia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
powinniście...sandra80 wrote:Gafa rodzinna
Wczoraj byłam u taty, obok mieszkają moje dwie siostry cioteczne, jedna z nich ma córkę 17 miesięcy, no i tak gadka szmatka a ona w końcu do mnie mówi: wiesz chyba powinniście się postarać o drugie dziecko bo.... Nie lubię takich gadek straszliwie. Wcześniej jakoś brałam na żarty ale im się dłużej staram tym większy wqrw mnie ogarnia na takie gadanie. No to Jej mówię: wiesz nie wszyscy idą na ilość niektórzy wolą na jakość. Spojrzała na mnie strasznie dziwnie. Później pytam taty co ona tak się zmyła prędko a on mówi: bo Ona w ciąży jest a Ty Jej tak nagadałaś...no qrczaki po pierwsze nie wiedziałam po drugie jak sie starała o drugie dziecko to chyba zdaje sobie sprawę z tego, że raczej nikt nie chce jedynaka, ale jak dla Niej zachodzenie w ciążę jest jak piardnięcie, to mysli, że każdy piardnąć potrafi tylko widocznie nie chce...eh
heh
też by mi nerw się nadszarpnął
sandra80, Sabina lubią tę wiadomość