SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dzwonilaś?
    Broń Boże! :P

BISCA lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry w południe no to sobie dzisiaj pospalam.
    Znaczy rano na 8.50 dziecie poszlo do szkoly a ja co zrobilam lozko do mnie zagadalo, wskoczylam przytulilam podusie i obudzilam sie jakies pol godziny temu wstyd normalnie wstyd mi!

Milego poniedzialku

Sabina, kkisia, szczęśliwa 2, moremi, efcia, BISCA, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

Witam Was z krainy deszczowcow, powitalam dzis rowniez nowy cykl, tak, ze piwnica sie nie sprawdzila ;)
    Ciaze sa? porody sa? nowosci sa?

szczęśliwa 2, efcia, moremi, Reni, kkisia, ComeToMeBaby, Dziobak, Bozia3, Mala79, gosia7122, macduska, malgos741, mama78, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    dwa najbardziej wqrwiające teksty to:

1) weź wyluzuj jak wyluzujesz to na pewno się uda! (przecież jestem oazą spokoju, pierdzielonym zajebiście wyluzowanym kwiatem lotosu na tafli jeziora!i co?- i gówno!)
    2) kiedy drugie? już pora...

jeszcze musisz troche odpuscic sandra ;)

A tak na serio, to ja teraz zobacze, czy to dziala.. wczesniej chcialam bardzo i dupa- tyle lat czekana, IUI az do IVF. Teraz mam totalnego luza- jak nie teraz, to pozniej.A nawet jak juz wcale nie, to mamy Adama.
    W takiej sytuacji powinnam zaciazyc w pierwszym miesiacu, co nie?

Aasiula, beates, efcia, moremi, Heretyczka, kkisia, BISCA, ComeToMeBaby, Dziobak, Bozia3, Sabina, macduska, gretka, malgos741, mama78, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • beates Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    jeszcze musisz troche odpuscic sandra ;)

A tak na serio, to ja teraz zobacze, czy to dziala.. wczesniej chcialam bardzo i dupa- tyle lat czekana, IUI az do IVF. Teraz mam totalnego luza- jak nie teraz, to pozniej.A nawet jak juz wcale nie, to mamy Adama.
    W takiej sytuacji powinnam zaciazyc w pierwszym miesiacu, co nie?

Dobrze rozumiem ? Zaczynacie pracować nad rodzeństwem dla Adasia ?

moremi, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Przygotowałam się do odpowiedzi z matematyczną precyzją za 2014 rok wyszło mi 3219,29 PLN, dom 170m.

boję się podliczyć
    może w wolnej chwili

szczęśliwa 2, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:21

megan8, efcia, moremi, kkisia, BISCA, Bursztyn, caffe, ComeToMeBaby, Niuta, Bozia3, ania.g, Sabina, gosia7122, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja tylko dzień dobry :-)
    w pracy roboty od ch... moze później nadrobie

miłego :-)

moremi, kkisia, Bursztyn, szczęśliwa 2, ComeToMeBaby, Sabina, Mala79, gosia7122, gretka, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry! Nie urodzila , zakupowała sie.
    I miala odwiedziny braciaka z ciezarna zona , ktora jest w 22tyg .Nic na niej nie widac o.O .
    Jak zobaczyli mojego bandziocha to byli w szoku.Cholera czulam sie jak eksponat narazony na dotykanie i ogladanie XD .
    No ale przezylam .
    Kapta idzie do gina kolo 17 tej na KTG a potem na macanko.
    I przyznam sie tak to ja narzekalam na upal.A i upal jest 25stopni nadal.Ktora chce niech bierze se!!

moremi, efcia, Reni, kkisia, BISCA, Bursztyn, ComeToMeBaby, Aasiula, ania.g, Sabina, Mala79, gosia7122, macduska, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurewnie niefajnie
    i co tera?
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry

Witam Was z krainy deszczowcow, powitalam dzis rowniez nowy cykl, tak, ze piwnica sie nie sprawdzila ;)
    Ciaze sa? porody sa? nowosci sa?

Bursztyn, moremi, efcia, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś

Pozwole sobie to zkwitowac nastepujaca : idz pan w !!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 14:03 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 7 września 2015, 19:53

Bursztyn, Heretyczka, szczęśliwa 2, efcia, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wrocilama z sali. Nadrabiam lunch (wczorajsza salatka z makaronu, pycha) i ovu ;)

I opowiem Wam, jak to godzinie bardzo intensywnego sportu i bardzo z siebie zadowolona, poszlam pod prysznic. Po wyjsciu, okazalo sie ,ze zapomnialam recznika O.o
    Przeszukalam cala torbe i znalazlam jedynie jedna czysta koszulke na ramiaczkach. Okazala sie bardzo malo skuteczna w wycieraniu. Smialam sie sama do siebie i myslalam o Waci bo "przygoda" w jej stylu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 14:21

Reni, szczęśliwa 2, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Dziobak, efcia, Bozia3, caffe, ania.g, Sabina, Mala79, gosia7122, macduska, beates, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kurewnie niefajnie
    i co tera?
    nic, bede sie bzykac na 30 pietrze wiezowca ;) mozeto cos da ;)

szczęśliwa 2, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, efcia, Bozia3, Sabina, Mala79, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie, gdzie Simba ????
    Jeszcze na wagarach ? No tak, lae jak Pani sprawcza obecnosco o 12h ... :P

Reni, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny,
    Podczytuję Was od niedawna.
    Otóż jestem invitrówką świeżynką 35+ i chciałabym złożyć podanie o przyjęcie na wątek, bardzo chcę czasem porzęzić ze śmiechu i czasem się udzielać. Nie wiem czy moje IQ i poziom cynizmu będą wystarczające ;-) ale się postaram.

Jestem ponoć zdrowa, mąż to tzw ciężki czynnik męski po biopsji otwartej TESE, wyróżniający się dodatkowo, pochrzanionym kariotypem. Mam realnie 50% na dziecko bez wady z jego materiałem.
    Innymi słowym, na 50% są szanse na poronienie albo wadę :) bo kariotyp się może pochrzanić u potomstwa jeszcze bardziej. Jesteśmy już po trzech stratach.

Pozostały 2 mrozaki i trzecie podejście rządowe. I cztery zamrożone słomki nasienia małża, czyli tego które daje wysoki odsetek poronień.
    Mam nadzieję że zbytnio się nie rozpisałam.

dziękuję za uwagę i wszystkie pozdrawiam ;-)

moremi, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, kapturnica, Dziobak, efcia, paszczakin, Bozia3, caffe, ania.g, Sabina, Mala79, gosia7122, macduska, beates, gretka, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn ale do dżina będziesz jeszcze szła czy już tylko palce boskie?

moremi, kkisia, ComeToMeBaby, efcia, Bozia3, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • BISCA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, Kapta, czesto jest tak, ze jak jedziesz na KTG to zostajesz rodzic ;)

Czekamy na wiesci

Ide pracowac.

papatki

kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bursztyn ale do dżina będziesz jeszcze szła czy już tylko palce boskie?
    w kraju deszczowcow do gienka nie mam po co isc bo bedzie mi chcial sprzedac ivf, moge tylko poszukac polskiego gienka ktory w tym dziwnym kraju nie bedzie bral 100 £ za monitoring i postymulowac sie kilka cykli, a potem to juz tylko palce boskie :) ale jest ok, bo nie mam parcia za wszelka cene, narazie ;)

moremi, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, efcia, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaptur, kciuki :)
    Peppka urodzila?
    nic nie piszecie....

Mimbla, witaj

Mimbla, moremi, kkisia, Aasiula, kapturnica, efcia, Sabina, macduska lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Witajcie dziewczyny,
    Podczytuję Was od niedawna.
    Otóż jestem invitrówką świeżynką 35+ i chciałabym złożyć podanie o przyjęcie na wątek, bardzo chcę czasem porzęzić ze śmiechu i czasem się udzielać. Nie wiem czy moje IQ i poziom cynizmu będą wystarczające ;-) ale się postaram.

Jestem ponoć zdrowa, mąż to tzw ciężki czynnik męski po biopsji otwartej TESE, wyróżniający się dodatkowo, pochrzanionym kariotypem. Mam realnie 50% na dziecko bez wady z jego materiałem.
    Innymi słowym, na 50% są szanse na poronienie albo wadę :) bo kariotyp się może pochrzanić u potomstwa jeszcze bardziej. Jesteśmy już po trzech stratach.

Pozostały 2 mrozaki i trzecie podejście rządowe. I cztery zamrożone słomki nasienia małża, czyli tego które daje wysoki odsetek poronień.
    Mam nadzieję że zbytnio się nie rozpisałam.

dziękuję za uwagę i wszystkie pozdrawiam ;-)

Witaj Mimbla, znam Cie troche z watku IN VITRO bo tam czasami zagladam. Jest nas tu kilka w programie IVF.Ja sie wlasnie przygotowuje do krio. Pierwsza procedura. Transfer swiezego 3-niowego zarodka zakonczony pustym jajem plodowym.
    Mam nadzieje, ze sie tu zadomowisz. Jak nas podczytujesz, to wiesz, ze czeka Cie "ankieta" ;)
    Kiedy podchodzisz do krio ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 14:29

Mimbla, moremi, kkisia, Aasiula, efcia, Sabina, gretka lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
‹‹ 11132 11133 11134 11135 11136 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ