X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dzwonilaś?
    Broń Boże! :P

BISCA lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry w południe no to sobie dzisiaj pospalam.
    Znaczy rano na 8.50 dziecie poszlo do szkoly a ja co zrobilam lozko do mnie zagadalo, wskoczylam przytulilam podusie i obudzilam sie jakies pol godziny temu wstyd normalnie wstyd mi!

Milego poniedzialku

nick nieaktualny, nick nieaktualny, szczęśliwa 2, moremi, efcia, BISCA, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

Witam Was z krainy deszczowcow, powitalam dzis rowniez nowy cykl, tak, ze piwnica sie nie sprawdzila ;)
    Ciaze sa? porody sa? nowosci sa?

szczęśliwa 2, efcia, moremi, Reni, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Dziobak, Bozia3, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    dwa najbardziej wqrwiające teksty to:

1) weź wyluzuj jak wyluzujesz to na pewno się uda! (przecież jestem oazą spokoju, pierdzielonym zajebiście wyluzowanym kwiatem lotosu na tafli jeziora!i co?- i gówno!)
    2) kiedy drugie? już pora...

jeszcze musisz troche odpuscic sandra ;)

A tak na serio, to ja teraz zobacze, czy to dziala.. wczesniej chcialam bardzo i dupa- tyle lat czekana, IUI az do IVF. Teraz mam totalnego luza- jak nie teraz, to pozniej.A nawet jak juz wcale nie, to mamy Adama.
    W takiej sytuacji powinnam zaciazyc w pierwszym miesiacu, co nie?

Aasiula, beates, efcia, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, ComeToMeBaby, Dziobak, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, malgos741, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • beates Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    jeszcze musisz troche odpuscic sandra ;)

A tak na serio, to ja teraz zobacze, czy to dziala.. wczesniej chcialam bardzo i dupa- tyle lat czekana, IUI az do IVF. Teraz mam totalnego luza- jak nie teraz, to pozniej.A nawet jak juz wcale nie, to mamy Adama.
    W takiej sytuacji powinnam zaciazyc w pierwszym miesiacu, co nie?

Dobrze rozumiem ? Zaczynacie pracować nad rodzeństwem dla Adasia ?

moremi, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Przygotowałam się do odpowiedzi z matematyczną precyzją za 2014 rok wyszło mi 3219,29 PLN, dom 170m.

boję się podliczyć
    może w wolnej chwili

szczęśliwa 2, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:21

megan8, efcia, moremi, nick nieaktualny, BISCA, Bursztyn, caffe, ComeToMeBaby, Niuta, Bozia3, ania.g, nick nieaktualny, gosia7122, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja tylko dzień dobry :-)
    w pracy roboty od ch... moze później nadrobie

miłego :-)

moremi, nick nieaktualny, Bursztyn, szczęśliwa 2, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, gretka, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry! Nie urodzila , zakupowała sie.
    I miala odwiedziny braciaka z ciezarna zona , ktora jest w 22tyg .Nic na niej nie widac o.O .
    Jak zobaczyli mojego bandziocha to byli w szoku.Cholera czulam sie jak eksponat narazony na dotykanie i ogladanie XD .
    No ale przezylam .
    Kapta idzie do gina kolo 17 tej na KTG a potem na macanko.
    I przyznam sie tak to ja narzekalam na upal.A i upal jest 25stopni nadal.Ktora chce niech bierze se!!

moremi, efcia, Reni, nick nieaktualny, BISCA, Bursztyn, ComeToMeBaby, Aasiula, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurewnie niefajnie
    i co tera?
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry

Witam Was z krainy deszczowcow, powitalam dzis rowniez nowy cykl, tak, ze piwnica sie nie sprawdzila ;)
    Ciaze sa? porody sa? nowosci sa?

Bursztyn, moremi, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś

Pozwole sobie to zkwitowac nastepujaca : idz pan w !!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 14:03 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 7 września 2015, 19:53

Bursztyn, nick nieaktualny, szczęśliwa 2, efcia, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wrocilama z sali. Nadrabiam lunch (wczorajsza salatka z makaronu, pycha) i ovu ;)

I opowiem Wam, jak to godzinie bardzo intensywnego sportu i bardzo z siebie zadowolona, poszlam pod prysznic. Po wyjsciu, okazalo sie ,ze zapomnialam recznika O.o
    Przeszukalam cala torbe i znalazlam jedynie jedna czysta koszulke na ramiaczkach. Okazala sie bardzo malo skuteczna w wycieraniu. Smialam sie sama do siebie i myslalam o Waci bo "przygoda" w jej stylu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 14:21

Reni, szczęśliwa 2, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Dziobak, efcia, Bozia3, caffe, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, beates, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kurewnie niefajnie
    i co tera?
    nic, bede sie bzykac na 30 pietrze wiezowca ;) mozeto cos da ;)

szczęśliwa 2, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, efcia, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie, gdzie Simba ????
    Jeszcze na wagarach ? No tak, lae jak Pani sprawcza obecnosco o 12h ... :P

Reni, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny,
    Podczytuję Was od niedawna.
    Otóż jestem invitrówką świeżynką 35+ i chciałabym złożyć podanie o przyjęcie na wątek, bardzo chcę czasem porzęzić ze śmiechu i czasem się udzielać. Nie wiem czy moje IQ i poziom cynizmu będą wystarczające ;-) ale się postaram.

Jestem ponoć zdrowa, mąż to tzw ciężki czynnik męski po biopsji otwartej TESE, wyróżniający się dodatkowo, pochrzanionym kariotypem. Mam realnie 50% na dziecko bez wady z jego materiałem.
    Innymi słowym, na 50% są szanse na poronienie albo wadę :) bo kariotyp się może pochrzanić u potomstwa jeszcze bardziej. Jesteśmy już po trzech stratach.

Pozostały 2 mrozaki i trzecie podejście rządowe. I cztery zamrożone słomki nasienia małża, czyli tego które daje wysoki odsetek poronień.
    Mam nadzieję że zbytnio się nie rozpisałam.

dziękuję za uwagę i wszystkie pozdrawiam ;-)

moremi, nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby, kapturnica, Dziobak, efcia, paszczakin, Bozia3, caffe, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, beates, gretka, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn ale do dżina będziesz jeszcze szła czy już tylko palce boskie?

moremi, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, efcia, Bozia3, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • BISCA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, Kapta, czesto jest tak, ze jak jedziesz na KTG to zostajesz rodzic ;)

Czekamy na wiesci

Ide pracowac.

papatki

nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bursztyn ale do dżina będziesz jeszcze szła czy już tylko palce boskie?
    w kraju deszczowcow do gienka nie mam po co isc bo bedzie mi chcial sprzedac ivf, moge tylko poszukac polskiego gienka ktory w tym dziwnym kraju nie bedzie bral 100 £ za monitoring i postymulowac sie kilka cykli, a potem to juz tylko palce boskie :) ale jest ok, bo nie mam parcia za wszelka cene, narazie ;)

moremi, nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby, efcia, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaptur, kciuki :)
    Peppka urodzila?
    nic nie piszecie....

Mimbla, witaj

Mimbla, moremi, nick nieaktualny, Aasiula, kapturnica, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Witajcie dziewczyny,
    Podczytuję Was od niedawna.
    Otóż jestem invitrówką świeżynką 35+ i chciałabym złożyć podanie o przyjęcie na wątek, bardzo chcę czasem porzęzić ze śmiechu i czasem się udzielać. Nie wiem czy moje IQ i poziom cynizmu będą wystarczające ;-) ale się postaram.

Jestem ponoć zdrowa, mąż to tzw ciężki czynnik męski po biopsji otwartej TESE, wyróżniający się dodatkowo, pochrzanionym kariotypem. Mam realnie 50% na dziecko bez wady z jego materiałem.
    Innymi słowym, na 50% są szanse na poronienie albo wadę :) bo kariotyp się może pochrzanić u potomstwa jeszcze bardziej. Jesteśmy już po trzech stratach.

Pozostały 2 mrozaki i trzecie podejście rządowe. I cztery zamrożone słomki nasienia małża, czyli tego które daje wysoki odsetek poronień.
    Mam nadzieję że zbytnio się nie rozpisałam.

dziękuję za uwagę i wszystkie pozdrawiam ;-)

Witaj Mimbla, znam Cie troche z watku IN VITRO bo tam czasami zagladam. Jest nas tu kilka w programie IVF.Ja sie wlasnie przygotowuje do krio. Pierwsza procedura. Transfer swiezego 3-niowego zarodka zakonczony pustym jajem plodowym.
    Mam nadzieje, ze sie tu zadomowisz. Jak nas podczytujesz, to wiesz, ze czeka Cie "ankieta" ;)
    Kiedy podchodzisz do krio ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 14:29

Mimbla, moremi, nick nieaktualny, Aasiula, efcia, nick nieaktualny, gretka lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
‹‹ 11132 11133 11134 11135 11136 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ