35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzien dobry w południe no to sobie dzisiaj pospalam.
Znaczy rano na 8.50 dziecie poszlo do szkoly a ja co zrobilam lozko do mnie zagadalo, wskoczylam przytulilam podusie i obudzilam sie jakies pol godziny temu wstyd normalnie wstyd mi!
Milego poniedzialku
Sabina, kkisia, szczęśliwa 2, moremi, efcia, BISCA, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Witam Was z krainy deszczowcow, powitalam dzis rowniez nowy cykl, tak, ze piwnica sie nie sprawdzila
Ciaze sa? porody sa? nowosci sa?
szczęśliwa 2, efcia, moremi, Reni, kkisia, ComeToMeBaby, Dziobak, Bozia3, Mala79, gosia7122, macduska, malgos741, mama78, Mega lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:dwa najbardziej wqrwiające teksty to:
1) weź wyluzuj jak wyluzujesz to na pewno się uda! (przecież jestem oazą spokoju, pierdzielonym zajebiście wyluzowanym kwiatem lotosu na tafli jeziora!i co?- i gówno!)
2) kiedy drugie? już pora...
jeszcze musisz troche odpuscic sandra
A tak na serio, to ja teraz zobacze, czy to dziala.. wczesniej chcialam bardzo i dupa- tyle lat czekana, IUI az do IVF. Teraz mam totalnego luza- jak nie teraz, to pozniej.A nawet jak juz wcale nie, to mamy Adama.
W takiej sytuacji powinnam zaciazyc w pierwszym miesiacu, co nie?
Aasiula, beates, efcia, moremi, Heretyczka, kkisia, BISCA, ComeToMeBaby, Dziobak, Bozia3, Sabina, macduska, gretka, malgos741, mama78, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:jeszcze musisz troche odpuscic sandra

A tak na serio, to ja teraz zobacze, czy to dziala.. wczesniej chcialam bardzo i dupa- tyle lat czekana, IUI az do IVF. Teraz mam totalnego luza- jak nie teraz, to pozniej.A nawet jak juz wcale nie, to mamy Adama.
W takiej sytuacji powinnam zaciazyc w pierwszym miesiacu, co nie?
Dobrze rozumiem ? Zaczynacie pracować nad rodzeństwem dla Adasia ?
moremi, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bry! Nie urodzila , zakupowała sie.
I miala odwiedziny braciaka z ciezarna zona , ktora jest w 22tyg .Nic na niej nie widac
.
Jak zobaczyli mojego bandziocha to byli w szoku.Cholera czulam sie jak eksponat narazony na dotykanie i ogladanie
.
No ale przezylam .
Kapta idzie do gina kolo 17 tej na KTG a potem na macanko.
I przyznam sie tak to ja narzekalam na upal.A i upal jest 25stopni nadal.Ktora chce niech bierze se!!
moremi, efcia, Reni, kkisia, BISCA, Bursztyn, ComeToMeBaby, Aasiula, ania.g, Sabina, Mala79, gosia7122, macduska, Mega lubią tę wiadomość

-
kurewnie niefajnie
i co tera?
Bursztyn wrote:Dzien dobry
Witam Was z krainy deszczowcow, powitalam dzis rowniez nowy cykl, tak, ze piwnica sie nie sprawdzila
Ciaze sa? porody sa? nowosci sa?
Bursztyn, moremi, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pozwole sobie to zkwitowac nastepujaca : idz pan w !!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 14:03 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 7 września 2015, 19:53
Bursztyn, Heretyczka, szczęśliwa 2, efcia, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
A ja wrocilama z sali. Nadrabiam lunch (wczorajsza salatka z makaronu, pycha) i ovu

I opowiem Wam, jak to godzinie bardzo intensywnego sportu i bardzo z siebie zadowolona, poszlam pod prysznic. Po wyjsciu, okazalo sie ,ze zapomnialam recznika
Przeszukalam cala torbe i znalazlam jedynie jedna czysta koszulke na ramiaczkach. Okazala sie bardzo malo skuteczna w wycieraniu. Smialam sie sama do siebie i myslalam o Waci bo "przygoda" w jej stylu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 14:21
Reni, szczęśliwa 2, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Dziobak, efcia, Bozia3, caffe, ania.g, Sabina, Mala79, gosia7122, macduska, beates, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny,
Podczytuję Was od niedawna.
Otóż jestem invitrówką świeżynką 35+ i chciałabym złożyć podanie o przyjęcie na wątek, bardzo chcę czasem porzęzić ze śmiechu i czasem się udzielać. Nie wiem czy moje IQ i poziom cynizmu będą wystarczające
ale się postaram.
Jestem ponoć zdrowa, mąż to tzw ciężki czynnik męski po biopsji otwartej TESE, wyróżniający się dodatkowo, pochrzanionym kariotypem. Mam realnie 50% na dziecko bez wady z jego materiałem.
Innymi słowym, na 50% są szanse na poronienie albo wadę
bo kariotyp się może pochrzanić u potomstwa jeszcze bardziej. Jesteśmy już po trzech stratach.
Pozostały 2 mrozaki i trzecie podejście rządowe. I cztery zamrożone słomki nasienia małża, czyli tego które daje wysoki odsetek poronień.
Mam nadzieję że zbytnio się nie rozpisałam.
dziękuję za uwagę i wszystkie pozdrawiam
moremi, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, kapturnica, Dziobak, efcia, paszczakin, Bozia3, caffe, ania.g, Sabina, Mala79, gosia7122, macduska, beates, gretka, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
w kraju deszczowcow do gienka nie mam po co isc bo bedzie mi chcial sprzedac ivf, moge tylko poszukac polskiego gienka ktory w tym dziwnym kraju nie bedzie bral 100 £ za monitoring i postymulowac sie kilka cykli, a potem to juz tylko palce boskieReni wrote:Bursztyn ale do dżina będziesz jeszcze szła czy już tylko palce boskie?
ale jest ok, bo nie mam parcia za wszelka cene, narazie
moremi, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, efcia, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Witajcie dziewczyny,
Podczytuję Was od niedawna.
Otóż jestem invitrówką świeżynką 35+ i chciałabym złożyć podanie o przyjęcie na wątek, bardzo chcę czasem porzęzić ze śmiechu i czasem się udzielać. Nie wiem czy moje IQ i poziom cynizmu będą wystarczające
ale się postaram.
Jestem ponoć zdrowa, mąż to tzw ciężki czynnik męski po biopsji otwartej TESE, wyróżniający się dodatkowo, pochrzanionym kariotypem. Mam realnie 50% na dziecko bez wady z jego materiałem.
Innymi słowym, na 50% są szanse na poronienie albo wadę
bo kariotyp się może pochrzanić u potomstwa jeszcze bardziej. Jesteśmy już po trzech stratach.
Pozostały 2 mrozaki i trzecie podejście rządowe. I cztery zamrożone słomki nasienia małża, czyli tego które daje wysoki odsetek poronień.
Mam nadzieję że zbytnio się nie rozpisałam.
dziękuję za uwagę i wszystkie pozdrawiam
Witaj Mimbla, znam Cie troche z watku IN VITRO bo tam czasami zagladam. Jest nas tu kilka w programie IVF.Ja sie wlasnie przygotowuje do krio. Pierwsza procedura. Transfer swiezego 3-niowego zarodka zakonczony pustym jajem plodowym.
Mam nadzieje, ze sie tu zadomowisz. Jak nas podczytujesz, to wiesz, ze czeka Cie "ankieta"
Kiedy podchodzisz do krio ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 14:29
Mimbla, moremi, kkisia, Aasiula, efcia, Sabina, gretka lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH