35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ok, to pierwsze pytanieMimbla wrote:pytań się nie boję
wręcz nie mogę się doczekać 
mój mąż ma opory przed ewentualnym dawcą, a ja na urlopie to już tak nagrzeszyłam myślami że .... ach, gdybyż nie te dylematy związane z grupami krwi.
Jakie masz cycki? Tereska czy arbuzy?
Są dwa obozy i ponoć jeden jest fajniejszy, ale nie wiem który.
BISCA, efcia, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
niby nic nie piłam jeszcze a widzę dwa a piszesz że trzy są. To jest jawna dyskryminacja żeby to kota innego koloru do zdjęcia nie wziąć.moremi wrote:Nawet mi nie pisz takich rzeczy.
Wszystkie trzy są moje wychuchane.
Zdjęcie z rana, kiepskiej jakości, ale chodziło o to, że śpią w moim kojcu. A ogólnie wszystkie śpią ze mną.
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12002189_1006724609358453_5702672198075369631_n.jpg?oh=ce13f09646b0d77cf108f0de740bc633&oe=5667BEEB
Czy zamiast darcia wystarczy, że to są koty czarownicy? Dwa czarne
ps. a może podarłaś?
ps. 2 czy ja ślepa jestem i koty są trzy?
BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
to juz z potomkiem przyjedzieszmoremi wrote:Spokojnie, ja przecież z tych podróżujących, więc kiedyś się uda. Zresztą mąż w następnym roku znowu pójdzie na studia w Krakowie, więc szanse na spotkanie rosną

A może i ja jakąś podyplomowkę znajdę
moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Dwa. Trzeci był na moich kolanach.sandra80 wrote:niby nic nie piłam jeszcze a widzę dwa a piszesz że trzy są. To jest jawna dyskryminacja żeby to kota innego koloru do zdjęcia nie wziąć.
ps. a może podarłaś?
ps. 2 czy ja ślepa jestem i koty są trzy?-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Witam Mimbla
wypełnij ankietę proszę
1. jakie masz cycki (mamy dwie bandy tereski i te fajne z duzymi
) i co myślisz o publicznym karmieniu piersią (czy jesteś terrorystką laktacyjną)
2.Kubuś Puchatek - jego psychika.
3. kupa noworodka - fiołki czy kloaka
4.czy często prasujesz (czyt. pijesz)

nie nie nie Hera to o połykaniu zostało wykasowane, więc daj spokój
Bursztyn, moremi, kapturnica, BISCA, ComeToMeBaby, Mimbla, efcia, kkisia, Aasiula, Sabina, macduska, malgos741, Mega, mama78 lubią tę wiadomość
-
to jak tyś z domu wyszła bez bluzki?moremi wrote:A przepraszam. To moja typowa przygoda basenowa. Juz ze trzy razy zapomniałam ręcznika, raz bluzki (założyłam kurtkę na biustonosz), nie wiem ile razy zapomniałam majtek na zmianę (najczęściej w domu zakładam strój, żeby na basenie nie motać się z przebieraniem).
A i tak nie pamiętam jak to wyszło, że bluzki zapomniałam.
Na strój (ubrany w domu) założyłaś kurtkę? nie brakowało Ci nic???
BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Mimbla- witaj.
Zadałam sobie trochę trudu by poczytać twoje posty.
Powiem Ci- grubo. Życzę wam żeby przeszkody zniknęły. Polepszenia nasienia. Może się uda bez takiego ryzyka wad coś wyhodować. Oby!
A jeśli nie to podjęcia najlepszej dla Was decyzji. Nie wiem, czy w Polsce robią kariotypy dawcom spermy, aż tak się nie interesowałam tematem. Może na życzenie/zlecenie robią?
Powodzenia!
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Już wiem. Mój strój do pływania to nie jest bikini. Jeden jest z taką stojką i zapinany na zamek. Prawdopodobnie właśnie wtedy w nim byłam.ComeToMeBaby wrote:to jak tyś z domu wyszła bez bluzki?
Na strój (ubrany w domu) założyłaś kurtkę? nie brakowało Ci nic???
Gdyby brakowało, to nie napisałabym, że zapomniałam bluzki. Logiczne
ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ok, to pierwsze pytanie
Jakie masz cycki? Tereska czy arbuzy?
Są dwa obozy i ponoć jeden jest fajniejszy, ale nie wiem który.
nie wiem jak nazwać ten rozmiar.. jakby przekroić grejpfruta i wydrążyć, to taka miseczka pasuje jak ulał
mam nadzieję że w miarę przejrzyście się wyraziłam
ComeToMeBaby, efcia, moremi, kkisia, Reni, Bozia3, ania.g, macduska lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Neee w przychodni chyba nie kaza mi rodzic

Z przychodni do szpitala Cie zawioza. KARETKOM
W razie czego, wez ze soba torbe szpitalna
Bursztyn, ComeToMeBaby, efcia, moremi, kkisia, Aasiula, kapturnica, Sabina, macduska lubią tę wiadomość
-
Burszta... szkoda, że wekowanie nie wyszło... Pewnie za krótko pasteryzowaliście

Teraz próbuj z Renkiem.
Tylko pamiętaj- omijajcie piwnice. Wysoki parter zdaje się być odpowiedni
P.S. jakby się udało chcę wiedzieć pierwsza! Mieszkam w wieżowcu- pójdę w wasze ślady.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 15:20
efcia, moremi, kkisia, Aasiula, Bozia3, Sabina, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:nie wiem jak nazwać ten rozmiar.. jakby przekroić grejpfruta i wydrążyć, to taka miseczka pasuje jak ulał
mam nadzieję że w miarę przejrzyście się wyraziłam
To zalezy jakiego grejpfruta. Pomelo ?
efcia, moremi, kkisia, Aasiula, Mimbla, Bursztyn, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Nie przeginaj Efcia. Po zdjęciach Twoich i Dziobaka jedyne zdjęcia jakie są dostępne na tym forum w bikini to te ciążowe. Koniec, kropka, odwołań nie ma.efcia wrote:zamiast pracować czytam foruma, no Bozia mnie pokarze

witam Mimbla
rozgośc sie
P.S. oprócz pytań jeszcze musisz sie pokazać - najlepiej w bikini
Mimbla, Aasiula, kkisia, kapturnica, efcia, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Myślę, że ona już magnesy przygotowała.Reni wrote:Simba będzie kara
se se se se se se se se se se se se se se se se
Reni, Dziobak, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
jestem za
skandalmoremi wrote:Nie przeginaj Efcia. Po zdjęciach Twoich i Dziobaka jedyne zdjęcia jakie są dostępne na tym forum w bikini to te ciążowe. Koniec, kropka, odwołań nie ma.
moremi, kkisia, kapturnica, efcia, Sabina, BISCA, macduska, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH