35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:jeszcze musisz troche odpuscic sandra

A tak na serio, to ja teraz zobacze, czy to dziala.. wczesniej chcialam bardzo i dupa- tyle lat czekana, IUI az do IVF. Teraz mam totalnego luza- jak nie teraz, to pozniej.A nawet jak juz wcale nie, to mamy Adama.
W takiej sytuacji powinnam zaciazyc w pierwszym miesiacu, co nie?
według wszelakich prognoz i cioć dobra rada za miesiąc w cionży będziesz jak nic
moremi, kkisia, BISCA, efcia, paszczakin, gretka lubią tę wiadomość
-
Obie zajdziecie teraz w ciążę.Reni wrote:kurewnie niefajnie
i co tera?
Bursztyn, sandra80, Reni, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, kapturnica, efcia, Bozia3, Sabina, Mala79, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mimbla wrote:Witajcie dziewczyny,
Podczytuję Was od niedawna.
Otóż jestem invitrówką świeżynką 35+ i chciałabym złożyć podanie o przyjęcie na wątek, bardzo chcę czasem porzęzić ze śmiechu i czasem się udzielać. Nie wiem czy moje IQ i poziom cynizmu będą wystarczające
ale się postaram.
Jestem ponoć zdrowa, mąż to tzw ciężki czynnik męski po biopsji otwartej TESE, wyróżniający się dodatkowo, pochrzanionym kariotypem. Mam realnie 50% na dziecko bez wady z jego materiałem.
Innymi słowym, na 50% są szanse na poronienie albo wadę
bo kariotyp się może pochrzanić u potomstwa jeszcze bardziej. Jesteśmy już po trzech stratach.
Pozostały 2 mrozaki i trzecie podejście rządowe. I cztery zamrożone słomki nasienia małża, czyli tego które daje wysoki odsetek poronień.
Mam nadzieję że zbytnio się nie rozpisałam.
dziękuję za uwagę i wszystkie pozdrawiam
witaj Mimbla swoje przeszłaś widzę, mam nadzieję, że zła karta się odwróci, nie bój się dziewczyny jakoś ostatnio złagodniały nowym ankiet nie robiom a jak nawet zrobiom to i tak się udaje prześlizgnąć bez odpowiedzi
chociaż teraz jakieś nowe pytania doszły z tego co pamiętam to może Ci się nie udać
Mimbla, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
az mnie ciary przeszly, seriomoremi wrote:Obie zajdziecie teraz w ciążę.
bo tak to stanowczo napisalas
ale byloby fajnie, nie ukrywam
widac, ja bez Renka nie moge
Reni, moremi, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, kapturnica, efcia, Bozia3, gosia7122, macduska, malgos741, Heretyczka, Mega lubią tę wiadomość
-
A przepraszam. To moja typowa przygoda basenowa. Juz ze trzy razy zapomniałam ręcznika, raz bluzki (założyłam kurtkę na biustonosz), nie wiem ile razy zapomniałam majtek na zmianę (najczęściej w domu zakładam strój, żeby na basenie nie motać się z przebieraniem).BISCA wrote:A ja wrocilama z sali. Nadrabiam lunch (wczorajsza salatka z makaronu, pycha) i ovu

I opowiem Wam, jak to godzinie bardzo intensywnego sportu i bardzo z siebie zadowolona, poszlam pod prysznic. Po wyjsciu, okazalo sie ,ze zapomnialam recznika
Przeszukalam cala torbe i znalazlam jedynie jedna czysta koszulke na ramiaczkach. Okazala sie bardzo malo skuteczna w wycieraniu. Smialam sie sama do siebie i myslalam o Waci bo "przygoda" w jej stylu
A i tak nie pamiętam jak to wyszło, że bluzki zapomniałam.
Bursztyn, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, Dziobak, efcia, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
BISCA wrote:Witaj Mimbla, znam Cie troche z watku IN VITRO bo tam czasami zagladam. Jest nas tu kilka w programie IVF.Ja sie wlasnie przygotowuje do krio. Pierwsza procedura. Transfer swiezego 3-niowego zarodka zakonczony pustym jajem plodowym.
Mam nadzieje, ze sie tu zadomowisz. Jak nas podczytujesz, to wiesz, ze czeka Cie "ankieta"
Kiedy podchodzisz do krio ?
Bisca, teraz czekam na przypływ Morza Czerwonego i łaskawy powrót gina z urlopu.
I w tym cyklu, czyli za jakieś 2 tygodnie jak sobie liczę, nastąpi "E.T".
Mam dwie mrożonki, jedna słabsza druga pełnowymiarowa blastusia. Ale wiary we mnie jest zero że któraś się przyjmie i będzie rozwijać. Biorę je pojedynczo, rzecz jasna. Bo w razie rozwoju ciąży muszę badać kariotyp płodu, z dwoma byłby zonk jeśliby się rozwijały a któryś rokował silnie wadą..
BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
ani ja bez Ciebie
nie znikaj już okiej? bo nigdy nie urodzimyBursztyn wrote:widac, ja bez Renka nie moge
Bursztyn, moremi, kkisia, BISCA, ComeToMeBaby, efcia, Bozia3, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:witaj Mimbla swoje przeszłaś widzę, mam nadzieję, że zła karta się odwróci, nie bój się dziewczyny jakoś ostatnio złagodniały nowym ankiet nie robiom a jak nawet zrobiom to i tak się udaje prześlizgnąć bez odpowiedzi
chociaż teraz jakieś nowe pytania doszły z tego co pamiętam to może Ci się nie udać 
pytań się nie boję
wręcz nie mogę się doczekać 
mój mąż ma opory przed ewentualnym dawcą, a ja na urlopie to już tak nagrzeszyłam myślami że .... ach, gdybyż nie te dylematy związane z grupami krwi.
sandra80, kkisia, moremi, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, Dziobak, efcia, Bozia3, ania.g, Sabina, gosia7122, gretka lubią tę wiadomość
-
No właśnie mi się wydaje, że Wy to razem i niezależnie jakim sposobem.Bursztyn wrote:az mnie ciary przeszly, serio
bo tak to stanowczo napisalas
ale byloby fajnie, nie ukrywam
widac, ja bez Renka nie moge
Dawaj do tego Gienka na stymulację.
Mimbla witaj
Sandra, co to za opowieści, że złagodniałyśmy??? Hmmm?
sandra80, Bursztyn, kkisia, ComeToMeBaby, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Obie zajdziecie teraz w ciążę.
a dziś Moremi ma dzień wróżebny od rańca także coś z tego bendzie tylko kota cholera rozedrzeć nie chce
Bursztyn, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:No właśnie mi się wydaje, że Wy to razem i niezależnie jakim sposobem.
Dawaj do tego Gienka na stymulację.
Mimbla witaj
Sandra, co to za opowieści, że złagodniałyśmy??? Hmmm?
no przepraszam ale chciałam uprzejmie donieść że ostatni narybek na pytania nie odpowiedział i dwój nie dostał
moremi, kkisia, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Spokojnie, ja przecież z tych podróżujących, więc kiedyś się uda. Zresztą mąż w następnym roku znowu pójdzie na studia w Krakowie, więc szanse na spotkanie rosnąBursztyn wrote:Moremi, szkoda ze Cie nie bylo w Krakowie na spotkaniu

A może i ja jakąś podyplomowkę znajdę
kkisia, Bursztyn, Mimbla, ComeToMeBaby, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mimbla wrote:pytań się nie boję
wręcz nie mogę się doczekać 
mój mąż ma opory przed ewentualnym dawcą, a ja na urlopie to już tak nagrzeszyłam myślami że .... ach, gdybyż nie te dylematy związane z grupami krwi.
szukaj podobnego z tą samą grupą krwi i stanie się CUD
Mimbla, BISCA, ComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Nawet mi nie pisz takich rzeczy.sandra80 wrote:a dziś Moremi ma dzień wróżebny od rańca także coś z tego bendzie tylko kota cholera rozedrzeć nie chce

Wszystkie trzy są moje wychuchane.
Zdjęcie z rana, kiepskiej jakości, ale chodziło o to, że śpią w moim kojcu. A ogólnie wszystkie śpią ze mną.
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12002189_1006724609358453_5702672198075369631_n.jpg?oh=ce13f09646b0d77cf108f0de740bc633&oe=5667BEEB
Czy zamiast darcia wystarczy, że to są koty czarownicy? Dwa czarne
kkisia, Bursztyn, Aasiula, ComeToMeBaby, efcia, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH