35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
megan8 wrote:Domu to ja nie mam ,
Na miesiąc zimą koło 800zł ,mam strasznie zimne mieszkanie
Przygotowałam się do odpowiedzi z matematyczną precyzją za 2014 rok wyszło mi 3219,29 PLN, dom 170m.
Sabina, megan8, moremi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
o kurczę! zdrówka!megan8 wrote:U mnie chyba wszyscy chorzy jestśmy
Małej mi szkoda
mój też chory coś. jelitówka go chyba dopadła.
po służbie poszedł po L4 i będę go miała w domu do końca tygodnia. Tak jak przyszedł od razu zawinął się do łóżka i śpi. -
nick nieaktualnymoremi wrote:Jak pierwszy raz poszłam do endokrynologa, to usłyszam, że hormony są ok i nie ma co wariować. Tsh mialam na poziomie 4,08 przy normie do 4,2. Ale, ale. Dla staraczek powinno być maksymalnie 2. Całe szczęście kolejny endokrynolog tego nie zlekceważył.
Zatem pytanie jeszcze raz - jakie wyniki hormonów tarczycy?
sprawdziłam
TSH 0,884
norma 0,27-4,20
-
ComeToMeBaby wrote:o kurczę! zdrówka!
mój też chory coś. jelitówka go chyba dopadła.
po służbie poszedł po L4 i będę go miała w domu do końca tygodnia. Tak jak przyszedł od razu zawinął się do łóżka i śpi.
się zaczyna sezon chorobowy, wrrr nie lubię tego! -
Bliska 77 wrote:No jesli moja mlodsza bedzie taka jak starsza, to mam jeszcze okolo roku nieprzespanych nocy. Starsza cala noc przespala pierwszy raz po skonczeniu dwoch lat i nie mialo to nic wspolnego z cyckiem, bo karmienie skonczylysmy po 7mcu
Rany, mam nadzieje, ze u mnie tak po powrocie do pracy sie nie zrobi, bo adam spi ciagiem od 20 do 6.30..
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
zgadzam się. o te dwa pytania najbardziej mi chodziło.Bozia3 wrote:to w sumie szkoda - bo ludzie sami pozbawiają się wpływu na cokolwiek.....ja tam byłam...choćby dla trzeciego pytania warto było - bo każdy z nas jest podatnikiem....można też było ukrócić finansowanie tych band z naszej kasy....no ale jak widać...kogo to obchodzi....
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:bo wlosi do rosolu i minestrone ( oczywiscie to staly punkt kazdego prawie makaronu) dodaja wlasnie ten ser- takie gusta , bo chodzi tu glownie o slony smak niz o walory nutricjonalne tego sera:)nie wiem czy to jest jasne ale po dodaniu do zupy tego sera stanie sie biala i lekko slonawa, wiec takie smaki dzieciom sie zapodaje. w polsce zupy zabiela sie maka lub smietana- tu nie. oliwa extravergine ( tloczona na zimno) jest bardzo zdrowa dlatego zalecaja ja dodawac do kazdego prawie posilku. tu uzywa sie malo masla - wloskie maslo fuj! ale ja kupuje niemieckie , ktore w smaku przypomina polskie.
juz wiem, o co chodzi z tym dodawaniem jakiegos tluszczu- oprocz poslizgu to witaminy z warzyw sie lepiej przyswajaja w obecnosci tluszczu..
a poza tym w sloikach w PL w warzywach tez zawsze jest jaki olej czy co.. wiem, bo poczytalam sklady, zeby zgapiac co gotowac..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 11:35
ComeToMeBaby, Dziobak, moremi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:powinniście...
heh
też by mi nerw się nadszarpnął
dwa najbardziej wqrwiające teksty to:
1) weź wyluzuj jak wyluzujesz to na pewno się uda! (przecież jestem oazą spokoju, pierdzielonym zajebiście wyluzowanym kwiatem lotosu na tafli jeziora!i co?- i gówno!)
2) kiedy drugie? już pora...
ComeToMeBaby, Sabina, Jasminowa, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:I ja dodam coś idę siebie.
Mój mąż chce jeszcze powalczyć, choć jak mówi boi się. A że dziecko to sprawa wspolna, skoro on chce, to jak mu powiedZieć nie?
do tej pory to ja byłam całym prowokatorem, to nie mam serca mu powiedzieć, że chce skończyć. No to działamy. 
W przyszłym cyklu bedzie clo. Chyba, że zdarzy się cud i wezmę cykl Kapty
Dziękuję za uwagę
super!
Sabina lubi tę wiadomość
-
chce mi się kawy.
chłop śpi.
czajnik koło łóżka.
myślicie, że jak woda zacznie szumieć to jeszcze bardziej go ukołysze do snu czy się biedny obudzi?
a może... powinnnam się koło niego położyć i przymknąć oko jako i on?
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzwonilaś?ComeToMeBaby wrote:chce mi się kawy.
chłop śpi.
czajnik koło łóżka.
myślicie, że jak woda zacznie szumieć to jeszcze bardziej go ukołysze do snu czy się biedny obudzi?
a może... powinnnam się koło niego położyć i przymknąć oko jako i on?
moremi, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH