35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:To zalezy jakiego grejpfruta. Pomelo ?

niestety nie żadne Pomelo, typowy grejpfrut źle dogrzany sztucznym światłem, taki naprawdę zielony
Chciałabym odpowiedzieć na resztę pytań jeśli moszna?
Reni wrote:Witam Mimbla
wypełnij ankietę proszę
1. jakie masz cycki (mamy dwie bandy tereski i te fajne z duzymi
) i co myślisz o publicznym karmieniu piersią (czy jesteś terrorystką laktacyjną)
2.Kubuś Puchatek - jego psychika.
3. kupa noworodka - fiołki czy kloaka
4.czy często prasujesz (czyt. pijesz)

nie nie nie Hera to o połykaniu zostało wykasowane, więc daj spokój
3. O co Wam chodzi z Winnie the Poo?
2 i 3 - Kloaka
jak dla mnie. Ja jestem z Doliny Muminków, zagnę każdego jeśli chodzi o Muminki. Puchatek mi wisi u du_y. Spytajcie mnie o muminki, np jak się rozmnażają.
4. w trakciee urlopu piłam prawie codzienne: wino "domowe" karafkowe, a w pracy Krakowie jestem bywalczynią CK i aplikuję sobie weitzena z grubej rury. Są okresy, że jestem na diecie płynnej. Nawet nie marzyłam że mnie tu ktoś o alkohol podpyta ! Na ostatniej punkcji in-vitro poprosiłam whisky dożylnie wbijając wzrok w anestezjologa (gdy ten wbijał wenflon) niestety nie złapał żartu. Tak więc, jestem ćmą barową. Mam duże przerwy w staraniach więc się poniewieram. Na urlopie poniewierałam się z surferami, kite-surferami i tylko temat grupy krwi powstrzymuje mnie przed próbą pokalanego poczęcia. No i te wszystkie wirusy i bakterie... bo wiem że przechodzą także przez gumę.
Jakby któraś odpowiedź była zła to proszę wołać, co mam poprawić, w którą stronę iść. JEstem lajkonikiem jeśli o 35+ chodzi, dopiero się wdrażam. Miejcie litość.
Reni, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, sandra80, kkisia, Bozia3, paszczakin, kapturnica, efcia, caffe, ania.g, Sabina, Dziobak, BISCA, macduska, gretka, malgos741, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
oooooo Mimbla nie zraziła się
no no jesteś na dobrej drodze
jeszcze tylko wielebny weźmie Cię w obroty i możesz zakładać kapcie
jeszcze nikt nie nazwał Puchałka kloaką. Punkt dla Ciebie
Tutaj bedzo dużo prasujemy, więc nikt Cię nie będzie osądzał
moremi, Mimbla, ComeToMeBaby, kkisia, kapturnica, efcia, Bursztyn, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
magnesy mam na lodówce, trzymają namiar na firmę taksówkową i catering sushi.
raczej to się nie kwalifikuje do zbieractwa, na pewno do Was nie pasuję i zaraz dostanę doła jak wielki kanion
moremi, kkisia, sandra80, Bozia3, ania.g, Sabina, Dziobak, BISCA, macduska, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Zagięła mnie. Jak się rozmnażają muminki?
Ps. Ulubiona koszulka mojego męża to z Tatą Muminka za sterem. Kupiłam mu w Helsinkach.
kkisia, kapturnica, efcia, Sabina, Dziobak, BISCA, gretka, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Zbieraczki są w mniejszości, za to reszta zbiera dla nich. Punkt dla Ciebie.Mimbla wrote:magnesy mam na lodówce, trzymają namiar na firmę taksówkową i catering sushi.
raczej to się nie kwalifikuje do zbieractwa, na pewno do Was nie pasuję i zaraz dostanę doła jak wielki kanion
Reni, kkisia, ComeToMeBaby, kapturnica, efcia, Sabina, Dziobak, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ale w jej przypadku to pytanie retoryczne.Reni wrote:Kometa - Ty nigdy na to pytanie nie udzieliłaś odpowiedzi
więc...
ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
tutaj się nie dołuje, a wchodzi do kartonu
wybierz sobie jakiś, żebyś miała na czarną godzinę
Mimbla wrote:magnesy mam na lodówce, trzymają namiar na firmę taksówkową i catering sushi.
moremi, Mimbla, kkisia, ComeToMeBaby, kapturnica, efcia, Sabina, Dziobak, BISCA, macduska, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
Bez Renki jak bez ręki..Bursztyn wrote:az mnie ciary przeszly, serio
bo tak to stanowczo napisalas
ale byloby fajnie, nie ukrywam
widac, ja bez Renka nie moge
Reni, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Dawaj Mimbla jak się chędożą Muminy?
p.s. ja lubię Bukę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 15:54
moremi, kkisia, kapturnica, efcia, Sabina, Dziobak, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
No właśnie o to chodzi, że nie zamierzamy "pracowac". Tylko fajny seks bez zabezpieczenia, a jak coś z tego będzie to super..beates wrote:Dobrze rozumiem ? Zaczynacie pracować nad rodzeństwem dla Adasia ?
Aasiula, moremi, efcia, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Zagięła mnie. Jak się rozmnażają muminki?
Ps. Ulubiona koszulka mojego męża to z Tatą Muminka za sterem. Kupiłam mu w Helsinkach.
masz u mnie 10/10 za koszulkę męża
.. ech.
no więc Muminek przychodzi na świat w muszelce wyściełanej pluszem.
Proces samego poczęcia w żadnej z książek nie jest opisany ale proces narodzin owszem, ta muszelka jest nawet narysowana przez autorkę w "Pamiętnikach Tatusia Muminka".
ComeToMeBaby, Bozia3, moremi, kapturnica, efcia, Sabina, Dziobak, BISCA, gretka lubią tę wiadomość
-
Witam,dzisiaj wolne id pracy, to postanowiłam sie odezwać.U mnie mimo że bylo jajeczkowanie (miałam monitoring u gina),przytulanki też byly to @ zawitała laskawie po 38 dniach.Znowu sie załamałam,kurcze.
Reni, efcia, Sabina, macduska, beates lubią tę wiadomość
-
Heh. Dobrze, że poruszyłyśmy ten tematReni wrote:Kometa - Ty nigdy na to pytanie nie udzieliłaś odpowiedzi
więc...
Otóż, na pytanie o połyk odpowiadałam. To pamiętam. No bo jak nie pamiętać...
Ale za każdym razem jak przychodzom nowe i robita im ankiety to mi się smiać chce bo zdaje mi się, że mnie ankieta ominęła. Jakoś tak. Hyhyhy
Na inne pytania odpowiadałam w tak zwanym międzyczasie, przy okazji.
Także, w sumie- zaliczone.
Tylko do tej pory nie wiem o co chodziło z tym Puchatkiem, bo pytanie o Puchatka sukcesywnie ewoluuje. Zdążyłam się gdzieś kiedyś dopatrzeć, że ktoś tam kiedyś wspominał Puchatka i od tego się zaczęło. Ale nie wiem dokładnie w którym kościele to dzwoni, więc właściwie... może ktoś to wyjaśnić?
efcia lubi tę wiadomość
-
rozwaliłaś mnie.Mimbla wrote:masz u mnie 10/10 za koszulkę męża
.. ech.
no więc Muminek przychodzi na świat w muszelce wyściełanej pluszem.
Proces samego poczęcia w żadnej z książek nie jest opisany ale proces narodzin owszem, ta muszelka jest nawet narysowana przez autorkę w "Pamiętnikach Tatusia Muminka".
a jak to pięknie brzmi....
Mimbla lubi tę wiadomość
-
Lawenka broda do góry jeszcze nie raz @ przylezie
następnym razem nie przytulajcie się tylko normalny klasyczny seks zapodajcie
Lawendowa37 wrote:Witam,dzisiaj wolne id pracy, to postanowiłam sie odezwać.U mnie mimo że bylo jajeczkowanie (miałam monitoring u gina),przytulanki też byly to @ zawitała laskawie po 38 dniach.Znowu sie załamałam,kurcze.
moremi, efcia, ComeToMeBaby, Sabina, BISCA, Bursztyn lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH