35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Korniszony są w słoiku i wuj Truj mnie z nimi nakrywa w nocy.
Daję mu wtedy kilka ogórków, które on chowa do kieszeni.
Koszyczek i nici są domeną adoptowanego trolla - Małej Mi. Generalnie ona jest adoptowana a ja się muszę nią zajmować jako "starsza siostra", choć ona to straszna swołocz. Generalnie zepsułaś mi teraz humor myląc ją ze mną i jeszcze korniszony - te z Doliny Muminków w Listopadzie wsadzasz do jej koszyka, o którym jest mowa w jednej z najpierwszych powieści T. Jansson.
To było poniżej pasa ;-(. Wychodzę ze świata wirtualnego, odreagować...
nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Witaj Mimbla w naszym szacownym gronie

Prorokuję że się u nas przyjmiesz
Ja też lubię Muminki a najbardziej włóczykija bo się z nim lekko utożsamiam ; )
nick nieaktualny, Mimbla, Aasiula, BISCA, efcia, moremi, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
ComeToMeBaby wrote:robię sos pomidorowy.
tzn cały obiad też bym chciała zrobić.
I tak się babrałam obieraniem pomidorów ze skórek.
Ale sparzylas?
Nam wczoraj ten nasz gosc Head chef ugotowal barszcz czerwony na winie czerwonym wytrawnym i occie balsamicznym. Oczywiscie buraki i cala reszta. Bajka. Na drugie byly moje placki ziemniaczane, ktore on smazyl i doprawial. Tez pyszne. I tak wdziecznie je smazyl.
ComeToMeBaby, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Chwyla, co tak letko? Punkt za punktem normalnie.moremi wrote:Zbieraczki są w mniejszości, za to reszta zbiera dla nich. Punkt dla Ciebie.
Skoro ma ich cala lodowke, to skads je wziela. A moze zbiera w ukryciu? I w najmniej spodziewanym momencie wyskoczy ibedzie stanowic zagrozenie??
Chyba, ze ma magnesy typu Danonek albi marfaryna Flora. To wtedy ok.
Reni, BISCA, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, ania.g, efcia, moremi, kapturnica, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Lypa i oszustwo! Spodziewalam sie pikantnych szczegolow a tu plusz i nic wiecej??Mimbla wrote:
no więc Muminek przychodzi na świat w muszelce wyściełanej pluszem.
Proces samego poczęcia w żadnej z książek nie jest opisany ale proces narodzin owszem, ta muszelka jest nawet narysowana przez autorkę w "Pamiętnikach Tatusia Muminka".
Oddawac za bilety!
BISCA, ComeToMeBaby, Mimbla, ania.g, Bursztyn, efcia, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI pociekla mnie slinkaMagdala wrote:Ale sparzylas?
Nam wczoraj ten nasz gosc Head chef ugotowal barszcz czerwony na winie czerwonym wytrawnym i occie balsamicznym. Oczywiscie buraki i cala reszta. Bajka. Na drugie byly moje placki ziemniaczane, ktore on smazyl i doprawial. Tez pyszne. I tak wdziecznie je smazyl.
Magdala, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Jaaaaaaaaacie Mimbla obawiam się, że Twój beret kwalifikuje Cię tutaj..
Czujecie to? Czujecie jak Mimbla z Nami mszalne zrobi? Ahaha
nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, Mimbla, caffe, ComeToMeBaby, Bursztyn, gretka, efcia, moremi, kapturnica, Aasiula, SolarPolar, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Jaaaaaaaaacie Mimbla obawiam się, że Twój beret kwalifikuje Cię tutaj..
Czujecie to? Czujecie jak Mimbla z Nami mszalne zrobi? Ahaha
Ja sie troche boje...ale w sumie duzo do stracenia nie mamy.
Reni, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Mimbla, efcia, moremi, kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Ide. Czeka nie niemila rozmowa z pracownikiem. Nie cierpie tego. À le czasami musze byc ta zla.
Na 18h00 dentysta.
Same przyjemnosci.
Wieczorem mam zamiar prasowac. I CO Z TEGO ZE JEST PONIEDZIALEK ?!?!?
Bede mial "mialam ciezki dzien"
Mimbla, nick nieaktualny, Dziobak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, ania.g, efcia, moremi, Aasiula, paszczakin, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni5 miesiąc z kawałkiem to nie tak długo,tym bardziej do specjalisty
I z tego co kojarzę to chyba żadna w boćku nie byłaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 17:36
efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny