35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimbla wrote:Od września mam 35. Nie kłamię bo i po co.
Dzisiaj już jest lepiej ale czekanie na te urodziny to był koszmar. Serio.
Jestem po prostu 35-letnim, bezdzietnym dinozaurem.
Mimbla ja skończyłam 35 w tą sobotę
Przy okazji stypy dowiedziałam się o ciążach dwóch młodszych sióstr ciotecznych. Trzymam kciuki kochana za Ciebie.
nick nieaktualny, Mimbla, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
2 koleżanki spotkały się po latach i postanowiły pójść razem się zabawić. Mężowie chcieli iść z nimi, ale po długim namawianiu poszły jednak same. Poszły do baru i się upiły. W drodze powrotnej zachciało im się do toalety, a że nigdzie nie było gdzie się załatwić postanowiły pójść na cmentarz. Pierwsza dziewczyna załatwiła się i nie miała się czym podetrzeć wiec postanowiła podetrzeć się majtkami. Druga załatwiła się, a że było jej żal nowych majtek od męża schowała je do kieszeni i podtarła się pierwszą lepszą wstążką. Na drugi dzień ich mężowie spotykają się na piwie i jeden mówi do drugiego:
- Słuchaj. Wczoraj moja żona przyszła do domu cała rozczochrana i bez majtek - wyrzuciłem ją z domu!
- To jeszcze nic! Jak moja żona wróciła wczoraj do domu to była cała rozczochrana, bez majtek, a w dupie miała wstążkę z napisem: "Nigdy Cię nie zapomnimy Marek, Dawid, Artur oraz inni koledzy z siłowni"
ania.g, moremi, Mimbla, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, beates, Bursztyn, Dziobak, kapturnica, BISCA, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Małżeństwo pojechało do szpitala, gdyż zbliżał się termin porodu.
Kiedy dotarli na miejsce doktor powiedział im, że wynaleziona została nowa maszyna, która jest w trakcie testów i mogą spróbować ją wykorzystać. Maszyna ta przenosi część bólu kobiety na ojca dziecka.
Małżeństwo powiedziało ok, że chcą spróbować. Lekarz zasugerował, żeby spróbować z 10 % bólu, bo to i tak będzie za dużo dla ojca...
Zaczął się poród, facet, mówi, że jest ok i może wziąć na siebie więcej bólu. Lekarz ustawił na 20% i cały czas jest ok, więc zmienił na 50 % i w końcu na 100%.
Mężczyzna zniósł to bardzo dobrze, a kobieta urodziła bez bólu!
Wracają do domu, a na wycieraczce leży martwy listonosz...
ania.g, nick nieaktualny, moremi, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Bursztyn, kapturnica, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Próbował ale na razie są na miejscu. I gada do nichsandra80 wrote:Marcel nie oderwie?u mnie były 1 dzień
sandra80, moremi, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, BISCA, nick nieaktualny, paszczakin, caffe, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Nie będę oryginalna, bo moja ulubiona postać z Muminków to Buka.
Chyba powinnam wylądować na kozetce u Bursztyna.
A teraz oddalam się do kuchni, bo mam ochotę na bułeczki z cynamonem.
Ach, ta przeklęta Camilla Läckberg
ania.g, sandra80, Bursztyn, Dziobak, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, paszczakin, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Nie będę oryginalna, bo moja ulubiona postać z Muminków to Buka.
uwielbiam Camillę Lackberg i bułki cynamonowe też rzuć jedną
BISCA lubi tę wiadomość
-
Widzialyscie ostatnią reklamę citroen c4 co koleś wpada na łaskę i z nich wypada 3 dzieci?
Szkoda, że to nie jest takie proste
ania.g, sandra80, BISCA, Mimbla, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Sandra- uśmiałam się jak norka.
Szczególnie z listonosza.
Chociaż nie, ze wstążki też
no niezły balet dziewczyny miały, a co listonosza to okazuje się że trzeba uważać z tymi nowinkami techniki
ComeToMeBaby, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Muminy kiedys lubilam, ale ostatni raz czytalam jakies 25 lat temumoremi wrote:Nie będę oryginalna, bo moja ulubiona postać z Muminków to Buka.

stalam sie chyba ksenofobka bo czytam tylko polska literature ostatnio, poza branzowa oczywicie, i obca mnie jakos odpycha
Dziobak, nick nieaktualny, moremi, Aasiula, sandra80, Mimbla, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Ależ tu bajkowo się zrobiło

To pozostając w temacie. Mój mąż upodabnia się do Rumcajsa . Już 3 tydzień się nie goli
Kurcze ,teraz tak pomyślałm ze może planuje dorobić do domowego budżetu pracując jako św. Mikołaj.
To jednak pozwole mu zapuszczać
moremi, sandra80 lubią tę wiadomość
-
Mam to samo. Wyjatek robie dla Camilli Lackberg i Jo Nesbø.Bursztyn wrote:stalam sie chyba ksenofobka bo czytam tylko polska literature ostatnio, poza branzowa oczywicie, i obca mnie jakos odpycha

Podobnie mam z filmami, z polskimi jestem na biezaco, z zagranicznymi mam tyly gdzies od 2009 roku.
sandra80, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny my po wizycie .KTG nie szlo zrobic co sie przekrecalam na lewy bok to mlody uciekal.Ponad 40minut zanim cokolwiek sie udalo.Skurcze lipne sie pisaly nosz kurna wrecz żałosne dzis .Ale podczas macanka okazało sie ,ze rozwarcie jest na 2 palce
wiec praktycznie 4cm .Szyjki jeszcze kawalek jest a mlody mimo ze zszedl do kanalu to jeszcze glowka daje sie odpychac . USG super bo rpzeplywy oki , wody plodowe tyz a lozysko 3stopnia jednak wydolne.Mlody na ten moment wg pomiarow ma pi razy oko 3400gram wiec waga co tydzien przyrasta .
Dziobak, beates, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Aasiula, sandra80, Jasminowa, malgos741, Mimbla, BISCA, nick nieaktualny, efcia, ania.g, gosia7122, caffe, SolarPolar, Magdala, anna maria, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, megan8, Mega lubią tę wiadomość

-
efcia wrote:witam Mimbla
rozgośc sie
P.S. oprócz pytań jeszcze musisz sie pokazać - najlepiej w bikini
ja mam jej zdjęcie! z siostrą!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/70b88e9a0612.png
ona zawsze taka "okutana" łaziła. chyba. także na foto w bikini nie ma chyba co liczyć.

P.S. Chciałabym też przypomnieć wszystkim poruszonym nowym tematem, że była też taka książka "Kometa nad Doliną Muminków"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 19:55
Dziobak, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, sandra80, nick nieaktualny, BISCA, Reni, efcia, ania.g, SolarPolar, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
ja dzisiaj widziałam.Reni wrote:Widzialyscie ostatnią reklamę citroen c4 co koleś wpada na łaskę i z nich wypada 3 dzieci?
Szkoda, że to nie jest takie proste
co za głupizna.
jakby to trzeba było na siebie uważać! Po jednym takim zderzeniu trzeba by się poruszać w metalowej klatce żeby nie przyjąć kolejnego ciosu. W końcu ileż można citroenów kupować?!
Reni lubi tę wiadomość
-
Kapta, znaczy dzis nic z tego? Chyba, ze cos po macanku wyjdzie.
Mialam tak z corka, lekarz zbadal mnie rano, a o 22 bylam juz na porodowce. A nie gmeral przesadnie, powiedzialabym ze normalnie.
kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, efcia, caffe, Mega lubią tę wiadomość