35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie. O 17 miała.macduska wrote:Bry. Witam po pracy.
Lecę doczytywać.
Kapta wróciła z macania?
I witam nową.
Wiecie tak se patrze, że Mimbla jest '80rocznik i tak se myślę, że coraz młodsze dziewczyny do nas przychodzą
nick nieaktualny, efcia, moremi, kapturnica, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:No właśnie o to chodzi, że nie zamierzamy "pracowac". Tylko fajny seks bez zabezpieczenia, a jak coś z tego będzie to super..

Ok, zrozumiałam. Tylko juź zapomniałam ze tak tez mozna
nick nieaktualny, moremi, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Nie. O 17 miała.
Wiecie tak se patrze, że Mimbla jest '80rocznik i tak se myślę, że coraz młodsze dziewczyny do nas przychodzą
Jak to 80?????
Yyyy i już ma 35? Idę w karton i nie wychodzę do emerytury.
Mimbla, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, moremi, BISCA, kapturnica, paszczakin, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBisca- akurat ręcznik miałam zawsze.

Ale za to kiedys wybralismy się z Waciakiem na stok narciarski a po nim na planowany magiel z tańcami. I się okazało, ze mój mąż zapomniał spodni na zmianę.
Przetańczył cała noc w narciarskich powiewając w walcu szelkami.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mimbla, ComeToMeBaby, gretka, caffe, efcia, moremi, BISCA, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Od września mam 35. Nie kłamię bo i po co.
Dzisiaj już jest lepiej ale czekanie na te urodziny to był koszmar. Serio.
Jestem po prostu 35-letnim, bezdzietnym dinozaurem.
Reni, moremi, nick nieaktualny, kapturnica, BISCA, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimbla wrote:Od września mam 35. Nie kłamię bo i po co.
Dzisiaj już jest lepiej ale czekanie na te urodziny to był koszmar. Serio.
Jestem po prostu 35-letnim, bezdzietnym dinozaurem.
Mimbala 35 i więcej letnich dinozaurzyc tu Ci u nas dostatek. Bezdzietność przejsciowa.
ania.g, nick nieaktualny, Magdala, efcia, moremi, nick nieaktualny, kapturnica, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jest tak cudownie zimno że gdyby nie pasażerka w moim brzuchu to też bym coś z poniedziałku na rozgrzewkę wyprasowałaBISCA wrote:Ide. Czeka nie niemila rozmowa z pracownikiem. Nie cierpie tego. À le czasami musze byc ta zla.
Na 18h00 dentysta.
Same przyjemnosci.
Wieczorem mam zamiar prasowac. I CO Z TEGO ZE JEST PONIEDZIALEK ?!?!?
Bede mial "mialam ciezki dzien"
efcia, moremi, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
A my zjedliśmy obiad.
Kąski piersi kurczaka z patelni w towarzystwie zielonych oliwek oraz makaron penne z pełnego ziarna obłożony chmurką z domowej roboty sosu pomidorowego pachnącego słońcem i ziołami.

no, czyli makaron ze sosem pomidorowym i smażony kurczak.

P.S. mojemu m tak smakowało, że zapytał czy chciałoby mi się takiego sosu zrobić na zapas do słoików na zimę. I nasłuchałam się jeszcze kilku komplementów odnośnie swojej kuchni. A ja przecież mały pikuś jestem hyhyhy No tak, ale on przez jakiś rok czy dwa mieszkał z chłopakami na stancji zanim go stamtąd wyrwałam. No- nie dziwię się, ze mu się moja kuchnia podoba
Jeszcze go ani razu nie otrułam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 18:15
Magdala, ania.g, efcia, sandra80, Jasminowa, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, BISCA, malgos741, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo pewnie jedno z jej ostatnich macanania.g wrote:I co z Kaptą ? Ile się można macać

dajcie się jej nacieszyć
nie prędko bedzie na dole tak atrakcyjna jak teraz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 18:15
ComeToMeBaby, ania.g, efcia, sandra80, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, BISCA, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry:-) doczytalam, ale nie wiem czy zbiore mysli, wykonczylam sie w robocie dzisiaj- co mnie dziwi praca siedzaca, a samopoczucie jak po polowie maratonu( calego nie jestem sobie w staniie zwizualizowac)
ale moze ze sie zdenerwowalam- babka w pracy z tych co lubia wzystko wiedziec- bylo o dzieciach- oczywoscie do mnie prosto z mostu nie chce czy nie moge, a zaczelo sie od tego ze jej szwagierka, lat 47 urodzila wlasnie blizniaki, pierwsze dzieci- wiec zakladam ze pomoca nauki- ale jak zapytalam to ona ze nie pytala- ciekawe ... mnie wypadalo zapytac....
a i witam nowe 35+
nick nieaktualny, efcia, Jasminowa, moremi, Mimbla, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
gretka