35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Dawaj Mimbla jak się chędożą Muminy?
p.s. ja lubię Bukę
Buka to jest trudny psychologicznie typ. W Dolinie mało kto ją lubi...
Ziemia za nią marznie. Chodzi za trollami nie wydając żadnych dźwięków, tzn nic nie mówi, czasem tylko wyje z samotności...Jedyny troll który się jej nie bał, to młody Muminek. W jednej ze scen pozwolił jej się ogrzać przy lampie. I wtedy Buka z radości tańczyła, powiewając swoimi szarymi sukienkami.
moremi, kapturnica, kkisia, Magdala, ComeToMeBaby, Sabina, BISCA, macduska, ania.g lubią tę wiadomość
-
Dzieki za porade wezme sobie do serca,i bardziej sie postaram żeby @ nie przyszłaReni wrote:Lawenka broda do góry jeszcze nie raz @ przylezie
następnym razem nie przytulajcie się tylko normalny klasyczny seks zapodajcie

ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
Pozarlam cala czekolade. Czy to ciaza?
Witam dziewczeta i Mimbla/le?
A do nas lato zawitalo
i ma zostac. Nie wiem jak u Bursztyna ale u mnie pieknie jest.
I nie moge nigdzie dostac spodni szkolnych na 12 lat. Jednak chuj nie nianka. Trzeba bylo wczesniej szukac!
Bozia3, Mimbla, efcia, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
ooo jejuśku BOSKA!

Mimbla wrote:Buka to jest trudny psychologicznie typ. W Dolinie mało kto ją lubi...
Ziemia za nią marznie. Chodzi za trollami nie wydając żadnych dźwięków, tzn nic nie mówi, czasem tylko wyje z samotności...Jedyny troll który się jej nie bał, to młody Muminek. W jednej ze scen pozwolił jej się ogrzać przy lampie. I wtedy Buka z radości tańczyła, powiewając swoimi szarymi sukienkami.
Bozia3, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, BISCA, macduska, ania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
No tak teraz puchałke zamieniOM na muminki.
Szejm!!!
Ps. a mnie Buka zawsze przerazala .Wolałam włóczykija czy jak mu tam , miał na wszystko wyjeVane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 16:17
efcia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

-
Bozia3 wrote:Też ostatnio nie mogłam sobie przypomnieć historii Kubusia....coś mi świta, że Burszta zwyzywała go od zboczeńców...ale jaką rolę pełnił w tej dyskusji ksiondz, to już nie pamiętam....
Chodzilo o to, ze bez gaci chodzi Kubus.
Bozia3, SolarPolar, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
kapturnica wrote:No tak teraz puchałke zamieniOM na muminki.
Szejm!!!
Ps. a mnie Buka zawsze przerazala .Wolałam włóczykija czy jak mu tam , miał na wszystko wyjeVane
Hmm czy Barbapapa i Barbamama to inna bajka czy tez Muminki?
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mimbla wrote:Buka to jest trudny psychologicznie typ. W Dolinie mało kto ją lubi...
A Ty to tak z pamieci recytujesz?
moremi lubi tę wiadomość
Magdala wrote:Pozarlam cala czekolade. Czy to ciaza?
Witam dziewczeta i Mimbla/le?
A do nas lato zawitalo
i ma zostac. Nie wiem jak u Bursztyna ale u mnie pieknie jest.
I nie moge nigdzie dostac spodni szkolnych na 12 lat. Jednak chuj nie nianka. Trzeba bylo wczesniej szukac!
Mimblę
) tą Mimblę.
Ta Mimbla. Starsza siostra Małej Mi (adoptowanej, o czym wielu Ludzi nie wie), której pozwala spać w koszyczku na nici.
Wyróżnia Mimblę np. jedzenie w nocy korniszonów i to że jesienią rozpuszcza swoje włosy.
ania.g, kkisia, Sabina, BISCA, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
o żesz kuźwaMimbla wrote:Mimblę
) tą Mimblę.
Ta Mimbla. Starsza siostra Małej Mi (adoptowanej, o czym wielu Ludzi nie wie), której pozwala spać w koszyczku na nici.
Wyróżnia Mimblę np. jedzenie w nocy korniszonów i to że jesienią rozpuszcza swoje włosy.
też tak mam! czasami.
Dziobak lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH