35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny..zeżarlo mi posta!!!
Fak...
Wiec szybko,pierwszy dzień w domu. Kajtek ok,kupe zrobił,jadł ładnie. Gorzej ze mną,boli mnie dupa,nogi ledwo wleke...najgorsze cycki...mam nawał pokarmu. I co teraz???
Ściągać,nie ściagać..rozsadzi mi niedługo..boszzz.. help
Jak tam wogóle sytuacja.
Pozdrawiam /-
SolarPolar, Sabina, ania.g, macduska, ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia, Dziobak, moremi, efcia, gretka, anna maria, malgos741, Bursztyn, BISCA, Aasiula, Simba, caffe, Jasminowa, Magdala, Bozia3, beates, iwcia77, mama78, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć
dziś dzień marzyciela, z tego powodu życzę nam tu wszystkim spełnienia marzeń (nie tylko staraniowych)
ComeToMeBaby, kkisia, kapturnica, moremi, efcia, Sabina, anna maria, malgos741, BISCA, beates, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Odciagaj troche, zeby ulzylo i maly mogl chwycic sutka. Nie odciagaj za duzo, niw potrzebna ci dodatkowa stymulcja, pokarmu qiecej nie musisz miec.peppapig wrote:..zeżarlo mi posta!!!
Fak...
Wiec szybko,pierwszy dzień w domu. Kajtek ok,kupe zrobił,jadł ładnie. Gorzej ze mną,boli mnie dupa,nogi ledwo wleke...najgorsze cycki...mam nawał pokarmu. I co teraz???
Ściągać,nie ściagać..rozsadzi mi niedługo..boszzz.. help
Jak tam wogóle sytuacja.
Pozdrawiam /-
Za pare dni produkcja siw unormuje, musisz przetrwac.
Fajnie, ze juz w domu i wszystko dziala!
moremi, efcia, ania.g, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPepa a i Elfik tym bardziej miały problemy ciążowe, Ty chwalić Boga nie. Młodemu ciepło, miło, odzywiony dobrze to siedzi.
Jak gin umuejętnie Cię zmacał to coś może z tego być niebawem. Czekaj cierpliwie. I tak w końcu urodzisz.
moremi, kapturnica, sandra80, ComeToMeBaby, efcia, Sabina, anna maria, malgos741, ania.g, BISCA, Aasiula, caffe, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość
-
Waciulek ja to wszystko wiem przeca,że ma tam jak u pana bucka za piecem . Ale wiedza swoje a głowa swoje.Końcówka jest !!!.
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 8 września 2015, 18:33
macduska, sandra80, efcia, Sabina, Aasiula, peppapig lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Waciulek ja to wszystko wiem przeca,że ma tam jak u pana bucka za piecem . Ale wiedza swoje a głowa swoje.Końcówka jest wkurwiająca!!!.
A w to nie wątpię.
Jeszcze cos niecoś pamiętam.
Edit. Młody w szkole, to moze bzyknij się na rozluźnienie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 08:14
kapturnica, sandra80, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, ania.g, Mimbla, BISCA, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Dzien bry bardzo!
W nocy nie mogłam spac albo z emołszyn ,że kilka dni albo dlatego ,ze cos jakby mi piczkola poobijało .
Normalnie mnie te kości wzgórka jakos bola i pachwiny.Moze po macanku gina młody zdecydował sie zejśc jeszcze nizej. ??Hugo wie.
No i pare skurczaków mnie postraszyło i koniec.
Zaczynam byc delikatnie zniecierpliwiona ,że w sumie chuja sie dzieje mimo ,ze doskonale wiem ,ze wg teorii normalnej ,zdrowej donoszonej ciąży ma czas młody na wyjście.
Byc może wpł na tą frustracje fakt ,że obie moje wrześniówki sobie juz tulą swoje maluchy a ja zostałam sama i łaże z arbuzem i stekam jak paralityk .
Normalnie mam dzis samopoczucie na poziomie wylewki-lezy i kwiczy
Kurwa hUrmony!
Kapta jeszcze zatesknisz za tym arbuzem
może wyluzuj, ponoc to pomaga zaciażyc, to i moze pomoże urodzic
Bry i milego dla wszystkich
ComeToMeBaby, moremi, dorbie, malgos741, ania.g, Mimbla, paszczakin, kapturnica, BISCA, Aasiula, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Bry

Nawet koty nie chcą wstawać
nie dziwie im się wcale, ja siedzę w robocie i się z zimna trzęsę no do członka z taką pogodą
ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH