35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyw poniedziałek jade po Polski...mojej kochanej :)to odpoczneefcia wrote:Hera i my tobie kibicujemy

odpocznij sobie, moze coś przeprasuj
tylko na tydzien ale zawsze cos
efcia, malgos741, Bozia3, Bliska 77, beates, Sabina, moremi, Aasiula, Dziobak, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, caffe, Jasminowa, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Moja ulubiona bajka Baranek Shaun - przerobilam wszystkie swoje z dziecinstwa i te nowe. Baranek wymiata.
Tak! Tak! Ale to jest owieczka, wiesz?
efcia, malgos741, moremi, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Pamietaj, nie liczy sie ilosc tylko jakosc i w tym przypadku tez ma zastosowanie, pare dni wyluzowania moze zdzialac cudaHeretyczka wrote:w poniedziałek jade po Polski...mojej kochanej :)to odpoczne
tylko na tydzien ale zawsze cos
Heretyczka, efcia, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Z tego co się orientuję, to jest to klinika z Bialegostoku, a filia w Warszawie. Zabiegi robią w Białymstoku, a na miejscu masz laboratorium, monitoringi itp.Reni555 wrote:podbijam
IUI czy ivf w Białymstoku.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
No i ,jak ma problemy z nami to niech idzie do penisa .....narobilam sie dzisiaj za wszystkie czasy. Widze ze ktos nowy fan muminkow :-)nie nadrabiam bo nie dam rady ....
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 8 września 2015, 18:25
malgos741, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:No i chuj ,jak ma problemy z nami to niech idzie do penisa .....narobilam sie dzisiaj za wszystkie czasy. Widze ze ktos nowy fan muminkow :-)nie nadrabiam bo nie dam rady ....
nie tylko jeden fan cały fanklub się ujawnił
malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

invicta Gdańska