35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ale to była ironia chyba paszczakowa...Dziobak wrote:Jaki to artykul Bozia dala? Zapodajcie jeszcze raz, nie moge znalesc.
Obejrzelismy wlasnie Top Madl. Bosz, jakie cudaki po ziemi chodza...
http://forsal.pl/artykuly/892182,dzieci-pierdoly-hodujemy-zombie-ktore-nie-wiedza-kim-sa-i-dokad-zmierzaja.html
Dziobak, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
A. Czytalam. Dramat. Epistola napisana przez bezdzietnego starego kawalera, eks harcerza, teskniacego za magia lat 70 i 80 tych.Bozia3 wrote:ale to była ironia chyba paszczakowa...

http://forsal.pl/artykuly/892182,dzieci-pierdoly-hodujemy-zombie-ktore-nie-wiedza-kim-sa-i-dokad-zmierzaja.html
-
Magdala wrote:Widzisz? Od nas tez sie czegos mozna dowiedziec.

na Baranku znam się słabo, szczerze w tym temacie to akurat jestem Lajkonikiem, ale trochę mam wątpliwości czy on jest owieczką..
Jest taki odcinek "Zakochany Shaun"..
. I on (ona?) tam ostro zarywa do jednej blond owcy..
Jak dla mnie to rozwiewa wątpliwości, ale nie będę się upierać
.Może on jest taką owieczką, co tylko czasem udaje baranka..? Może ten serial przełamuje jakieś stereotypy płciowe, no weź zobacz:
http://player.pl/t-mobile/bajki-dla-dzieci/baranek-shaun-odcinki,1149/odcinek-19,zakochany-shaun,S02E19,25142.html
moremi, SolarPolar, kkisia, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
Wiesz Paszczak, u nas z zasypianiem problemem nie jest lozko jako miejsce. Bo lozko jest fajne. Chodzi o czynnosc - on po prostu nie chce spac. W tym czasie wolalby robic cos innego, dlatego ma nerwa. W ogole zaczal byc bardzo zdecydowany i wyrazac swoja odrebnosc. Ma juz swoje zdanie. To cieszy, ale i wkurza niemozliwie.

anna maria, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, kapturnica, efcia, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Na łożu śmierci twórca teorii dziecięcego ADHD wyznał że to była ściema niepotwierdzona jakimikolwiek badaniami.
Więc Dziobak, Twoje dziecko jest zwyczajnie rozpuszczone jak dziadowski bicz. To mówiłam Ja, jako bezdzietny 35-letni dinozaur.
moremi, Heretyczka, SolarPolar, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, kapturnica, Dziobak, gretka, BISCA, Simba, caffe, Bozia3, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapta, to trzymam kciuki za 11.09.kapturnica wrote:Dziewczyny my po wizycie .KTG nie szlo zrobic co sie przekrecalam na lewy bok to mlody uciekal.Ponad 40minut zanim cokolwiek sie udalo.Skurcze lipne sie pisaly nosz kurna wrecz żałosne dzis .Ale podczas macanka okazało sie ,ze rozwarcie jest na 2 palce
wiec praktycznie 4cm .Szyjki jeszcze kawalek jest a mlody mimo ze zszedl do kanalu to jeszcze glowka daje sie odpychac . USG super bo rpzeplywy oki , wody plodowe tyz a lozysko 3stopnia jednak wydolne.Mlody na ten moment wg pomiarow ma pi razy oko 3400gram wiec waga co tydzien przyrasta .
Będzie w terminie
kapturnica, megan8 lubią tę wiadomość
-
Z serii Moi sasiedzi.
Nie wiem, czy pamietacie, te dzieci-rozrabiaki ze wsi (polamane I utopione kadlubki lalek, ploty, dachy itp).
Dzisiaj niespelna trzylatka I niespelna dwulatek popisali sie. Otoz ojciec poprawia plot I dzis wylewal fundament. Z reszty betonu wylal przed furtka chodniczek. Nieopatrznie pozostawione na podworku dzieci wskoczyly w betonowy chodniczek, zapadly sie w ferworze zabawy po kolana I malo brakowalo zeby zostaly tam na zawsze.
moremi, Sabina, kkisia, kapturnica, Dziobak, efcia, BISCA, Simba, caffe, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Mimbla wrote:Na łożu śmierci twórca teorii dziecięcego ADHD wyznał że to była ściema niepotwierdzona jakimikolwiek badaniami.
Czekaj czekaj, na lozu smirci ktos jeszcze cos odwolywal..aaa Pasteur. Swoja Teorie zarazka.
moremi, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Jak moze byc rozpuszczone roczne dziecko ? ,nie rozumiemMimbla wrote:Na łożu śmierci twórca teorii dziecięcego ADHD wyznał że to była ściema niepotwierdzona jakimikolwiek badaniami.
Więc Dziobak, Twoje dziecko jest zwyczajnie rozpuszczone jak dziadowski bicz. To mówiłam Ja, jako bezdzietny 35-letni dinozaur.
SolarPolar, kapturnica, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Moja Helka tez miala klaopty z zasypianiem ,czasem nawet godzine sie meczylam ,a ona po lozku w kolko ;biegala;(jakby cos bylo lepszego do roboty niz spanie ),od jakiegos czasu jest lepiej usypianie trwa max do pol godziny.Dziobak wrote:Wiesz Paszczak, u nas z zasypianiem problemem nie jest lozko jako miejsce. Bo lozko jest fajne. Chodzi o czynnosc - on po prostu nie chce spac. W tym czasie wolalby robic cos innego, dlatego ma nerwa. W ogole zaczal byc bardzo zdecydowany i wyrazac swoja odrebnosc. Ma juz swoje zdanie. To cieszy, ale i wkurza niemozliwie.

Sabina, kapturnica, Dziobak, efcia lubią tę wiadomość
-
Anna, to przecież żart byłanna maria wrote:Jak moze byc rozpuszczone roczne dziecko ? ,nie rozumiem
ComeToMeBaby, kapturnica, anna maria, Mimbla, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Melduje sie na nocnej zmianie. Widze ze dzis lekcja muminkowa...uff dobrze ze se wagary zrobilam
.nowa muminkowa - witaj - mam nadzieje ze zajdziesz w ciaze szybko. Wogole to jestem w szoku ile tu jest milosniczek muminkow !!
.
kapturnica, efcia, Mimbla, Magdala lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Czyli moja teoria padla.