35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra, bo my tu jakieś rozluźnienie w sprawie starań to ja się uzewnętrznię.
Od dziś post. W piątek badanie plemniorów. W przyszłym tygodniu (okolice poniedziałku -wtorku) wyniki, a w następny wtorek klinika
Jestem ciekawa jak tam żołnierzyki. Pewnie im ta sauna nie pomogła. Zobaczymy.
No i beates - powodzenia na dzisiejszej wizycie
moremi, macduska, malgos741, ania.g, kapturnica, BISCA, efcia, kkisia, Bozia3, beates, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA u mnie rudy kot 6letni śpi na owczej skórze z maluchem 5- miesięcznym znajdą, który ma ADHD, wszędzie skacze i wszystko niszczy i zdominował koty przy miskach. Tzn musi być zamykany przy karmieniu w wiatrołapie, bo inaczej odchodzi od swojej miski i wyjada miski starszych, tamte nawet nie fukną, tylko odchodzą. A gdy chce się bawić to starsze nie niego fukają. Ale może się juz przyzwyczaja do siebie
moremi, Sabina, malgos741, Dziobak, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
czytam ciekawe jak tam żołnierzyki, pewnie im ta sunia nie pomogła

kuźwa i rozkminka..jaka sunia? tak się Komety zabawiają i nazywają
nie nie nie nie ja jeszcze powinnam spać
ComeToMeBaby wrote:Jestem ciekawa jak tam żołnierzyki. Pewnie im ta sauna nie pomogła. Z
moremi, ComeToMeBaby, macduska, malgos741, kapturnica, BISCA, Simba, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Sauna srauna. Częsty seks im nie pomaga. Sauna raz na jakiś czas nie jest tak szkodliwa jak seks pierdyliard razy dziennie.ComeToMeBaby wrote:Dobra, bo my tu jakieś rozluźnienie w sprawie starań to ja się uzewnętrznię.
Od dziś post. W piątek badanie plemniorów. W przyszłym tygodniu (okolice poniedziałku -wtorku) wyniki, a w następny wtorek klinika
Jestem ciekawa jak tam żołnierzyki. Pewnie im ta sauna nie pomogła. Zobaczymy.
No i beates - powodzenia na dzisiejszej wizycie
Beates, kciuki zaciśnięte.
kapturnica, Aasiula, Simba, efcia, Magdala, kkisia, Bozia3, beates, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Z pierdyliarda już dawno zeszliśmy.moremi wrote:Sauna srauna. Częsty seks im nie pomaga. Sauna raz na jakiś czas nie jest tak szkodliwa jak seks pierdyliard razy dziennie.
Beates, kciuki zaciśnięte.
No tak sobie myślę, że taki jednorazowy pobyt w spa może ich aż tak nie przetrzebił, nie wiem, przekonamy się.
Zastanawiam się może bym zrobiła sobie hormony na początku cyklu? I dodatkowo amh (powiem szczerze, że coraz bardziej mnie ciekawi, a nie badalam nigdy)? Bo na wizycie to będę po @ a przed ovu. To w razie czego? Hmm? Podążam dobrą drogą?
kapturnica, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bo nie pamiętam
dawno badaliście, coś było nie tak? po co po raz kolejny?
sorry, że pytam, ale już mi się myli, kto ile ml oddałWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 09:04
kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
dobra idę po dziennik, herbatkę, kanapusię i wracam
wszystkie mają być na swoich miejscach
higienistka sprawdzi czy któraś nie ma wszy, bo podobno plaga w szkołach
moremi, malgos741, Bursztyn, kapturnica, Aasiula, Dziobak, Simba, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja witam się z poczekalni do rtg.
To moje sieroctwo — czytaj dziecko — wczoraj wywinęło orła na ulicy.
A wszystko przez to, że szła z nosem w telefonie.
No i teraz boli ją nadgarstek, a ja zamiast pracować ku chwale Ojczyzny łażę po szpitalu
Sabina, kapturnica, BISCA, dorbie, Simba, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Rozumiem. Nie było wcześniej miejsc u doktora. Brałam co dali.moremi wrote:Dlatego ja byłam za opcją, zeby wizyta była pod koniec cyklu. Wtedy lekarz zleciłby badania i przygotował plan działań. Tak polecisz na naturalnym cyklu w celach badawczych, kolejny też pewnie będzie badawczy, więc na ewentualne działania szykuj się za jakieś dwa cykle.
efcia lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH