35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ serii pomyłek językowych:
Mój Pierworodny przyszedł i powiedział, że chciałby sobie kupić czapkę z poNtonem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 16:18
moremi, Aasiula, BISCA, caffe, kapturnica, Bursztyn, kkisia, Mala79, efcia, peppapig, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
No skoro to Pietworodny i robi pomyłrk to mu wolno pwiedział (powiedzieć): poNtonemmacduska wrote:Z serii pomyłrk językowych:
Mój Pietworodny przyszedł i pwiedział, że chciałby sobie kupić czapkę z poNtonem.
hehehehehe
BISCA, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Juz juz jestem
Troche inna stymulacja rozpisana
Bo ostatnio bylo sporo komorek
Ale dalej protokol krotki , bo mam jak na swoj wiek wysokie amh
A wiec gonal 225
Wszystkie szmery bajery , kleje itd wynegocjowane za darmoche
Ale zeby nie bylo tak rozowo
To mam jeszcze wizyte 24 na podglad jajnikowi
I decyzje czy zaczynamy
Istnieje nikle prawdopodobienstwo ze braknie kasy i bede musiala czekac do stycznia
Teraz od 16 dc do 25 dc mam brac dupka , zeby w razie w nie zrobila sie jakas torbiel
mówisz po polskiemu? polsku znaczy? kleje, protokół? gonal? czy jest na sali tłumacz?
kkisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A do mnie wlasnie dzwonili po wynikach porannego USG i krwi, ze ma wieczorem trzasnac Ovitrelle. Transfer w czwatrek.
macduska, Dziobak, kapturnica, caffe, SolarPolar, Aasiula, kkisia, Reni, Mala79, paszczakin, gosia7122, efcia, gretka, moremi, beates, malgos741, ComeToMeBaby, ania.g, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Musisz gdzieś pójść na korepetycje. Tak to jest jak się dużo wagaruje.
ok dam ogłoszenie w lokalnej prasie. Makduśka boję się z Tobą
Reni5 trzymam kciuki,
macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Kopnijcie mnie w tyłek. Leżę już godzinę na kanapie. Pora by było coś porobić w domu.
Przesiadz sie na fotel i zmien program. Jak ochota czgosrobienia nie przjdzie, mozesz cos slodkiego zjesc. Rafaello ?
macduska, SolarPolar, kkisia, paszczakin, efcia, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kopnijcie mnie w tyłek. Leżę już godzinę na kanapie. Pora by było coś porobić w domu.
Żona do męża:
kochanie wyrzuć śmieci
dopiero usiadłem
a co robiłeś do tej pory?
leżałem
SolarPolar, kkisia, macduska, moremi, Dziobak, malgos741, ComeToMeBaby, Simba, Mega lubią tę wiadomość