35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
delete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:45
Aasiula, nick nieaktualny, BISCA, kapturnica, efcia, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ serii pomyłek językowych:
Mój Pierworodny przyszedł i powiedział, że chciałby sobie kupić czapkę z poNtonem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 16:18
moremi, Aasiula, BISCA, caffe, kapturnica, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
No skoro to Pietworodny i robi pomyłrk to mu wolno pwiedział (powiedzieć): poNtonemmacduska wrote:Z serii pomyłrk językowych:
Mój Pietworodny przyszedł i pwiedział, że chciałby sobie kupić czapkę z poNtonem.
hehehehehe
BISCA, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Juz juz jestem
Troche inna stymulacja rozpisana
Bo ostatnio bylo sporo komorek
Ale dalej protokol krotki , bo mam jak na swoj wiek wysokie amh
A wiec gonal 225
Wszystkie szmery bajery , kleje itd wynegocjowane za darmoche
Ale zeby nie bylo tak rozowo
To mam jeszcze wizyte 24 na podglad jajnikowi
I decyzje czy zaczynamy
Istnieje nikle prawdopodobienstwo ze braknie kasy i bede musiala czekac do stycznia
Teraz od 16 dc do 25 dc mam brac dupka , zeby w razie w nie zrobila sie jakas torbiel
mówisz po polskiemu? polsku znaczy? kleje, protokół? gonal? czy jest na sali tłumacz?
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:mówisz po polskiemu? polsku znaczy? kleje, protokół? gonal? czy jest na sali tłumacz?
Musisz gdzieś pójść na korepetycje. Tak to jest jak się dużo wagaruje.
BISCA, Bursztyn, nick nieaktualny, efcia, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
A do mnie wlasnie dzwonili po wynikach porannego USG i krwi, ze ma wieczorem trzasnac Ovitrelle. Transfer w czwatrek.
nick nieaktualny, Dziobak, kapturnica, caffe, SolarPolar, Aasiula, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, paszczakin, gosia7122, efcia, gretka, moremi, beates, malgos741, ComeToMeBaby, ania.g, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Musisz gdzieś pójść na korepetycje. Tak to jest jak się dużo wagaruje.
ok dam ogłoszenie w lokalnej prasie. Makduśka boję się z Tobą
Reni5 trzymam kciuki,
nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Kopnijcie mnie w tyłek. Leżę już godzinę na kanapie. Pora by było coś porobić w domu.
Przesiadz sie na fotel i zmien program. Jak ochota czgosrobienia nie przjdzie, mozesz cos slodkiego zjesc. Rafaello ?
nick nieaktualny, SolarPolar, nick nieaktualny, paszczakin, efcia, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kopnijcie mnie w tyłek. Leżę już godzinę na kanapie. Pora by było coś porobić w domu.
Żona do męża:
kochanie wyrzuć śmieci
dopiero usiadłem
a co robiłeś do tej pory?
leżałem
SolarPolar, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Dziobak, malgos741, ComeToMeBaby, Simba, Mega lubią tę wiadomość