35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciesz się, że nie masz kota. Mój uwielbia przesypywać w raczkach krysztalki zwirku zsikanego...anna maria wrote:Nie nadazam za moim dzieckiem ,rozsypala ryz i bawi sie nim jak w piasku ,nie sprzatam pierdole
moremi, BISCA, Reni, Bliska 77, efcia, Bursztyn, anna maria, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Nie nadazam za moim dzieckiem ,rozsypala ryz i bawi sie nim jak w piasku ,nie sprzatam pierdole
To masz kreatywne dziecko. Nie sprzataj, niech poznaje świat!
moremi, sandra80, Mala79, efcia, anna maria, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Poszłam do ginki o zaświadczenie do becikowego. I stwierdziłam, ze nie czekam kilku tygodni..
Zapytałam czy mnie przyjmie. Pamięta mnie i przyjmie tylko musze poczekać pól godziny, żeby mnie gdzieś wcisnąć. Same mlode pindy w kolejce, ale ja sie nie przejmuje i rżnę grupa, że tez jestem młoda jeee. Napisze potem co i jak...
krycha.stara, moremi, BISCA, peppapig, macduska, SolarPolar, Mala79, caffe, Reni, efcia, gretka, beates, Dziobak, Bursztyn, Sabina, anna maria, malgos741, kapturnica, gosia7122, ComeToMeBaby, ania.g, kkisia, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
A Ja wlasnie wrocilam o ginki
Huormony bardzo ladne
Pecherzyk 25mm , ginka bardzo zadowolona
Endo 9
Džisiaj gonapeptyl w dwoch zastrzykach na pekniecie
I bzykanie 3 dni
Aaaa i jeszcze acard 2x 1
W poniedzialek wizyta , zobaczymy co i jak
krycha.stara, moremi, sandra80, BISCA, peppapig, macduska, Mala79, caffe, SolarPolar, efcia, gretka, beates, Dziobak, Bursztyn, Sabina, anna maria, malgos741, kapturnica, gosia7122, ComeToMeBaby, ania.g, kkisia, megan8, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
delete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:45
BISCA, Aasiula, efcia, Sabina, malgos741, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja wczoraj mialam to samo tylko z oregano i kasza jaglana ...anna maria wrote:Nie nadazam za moim dzieckiem ,rozsypala ryz i bawi sie nim jak w piasku ,nie sprzatam pierdole
A za starsza dostaje zjeby w szkole za gdanie na swietlicy a swoja droga to co ma robic dziecko po 5godzinach lekcji??? Gadac! A gdzie jak w klasie nie wolno???? Na swietlcy!!!
efcia, Bursztyn, anna maria, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsiula super

Bozia a co my już stare som? O nie,nie,nie my wciąż mamy po 18lat tylko doświadczenia nam przybywa:-)
A u mnie sezon na białego znaczy szarego psa uważam za otwarty co wyjście łapy brudne że nadają się tylko do umycia wrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 19:15
Bliska 77, SolarPolar, moremi, caffe, efcia, macduska, Aasiula, gosia7122, kkisia, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
My mamy recznk do psich lap, lezy przy oknie tarasowym, tez juz uzywamyMala79 wrote:Asiula super

Bozia a co my już stare som? O nie,nie,nie my wciąż mamy po 18lat tylko doświadczenia nam przybywa:-)
A u mnie sezon na białego znaczy szarego psa uważam za otwarty co wyjście łapy brudne że nadają się tylko do umycia wrrr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 19:20
Mala79 lubi tę wiadomość
-
Jak bedzie palcem stukac w Pesel to od razu zaprezentuj jej zdjecie Kajtka:-)Bozia3 wrote:Poszłam do ginki o zaświadczenie do becikowego. I stwierdziłam, ze nie czekam kilku tygodni..
Zapytałam czy mnie przyjmie. Pamięta mnie i przyjmie tylko musze poczekać pól godziny, żeby mnie gdzieś wcisnąć. Same mlode pindy w kolejce, ale ja sie nie przejmuje i rżnę grupa, że tez jestem młoda jeee. Napisze potem co i jak...
Bliska 77, moremi, Mala79, efcia, macduska, Aasiula, BISCA, Sabina, gosia7122, ComeToMeBaby, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny