35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciesz się, że nie masz kota. Mój uwielbia przesypywać w raczkach krysztalki zwirku zsikanego...anna maria wrote:Nie nadazam za moim dzieckiem ,rozsypala ryz i bawi sie nim jak w piasku ,nie sprzatam pierdole
moremi, BISCA, Reni, Bliska 77, efcia, Bursztyn, anna maria, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Nie nadazam za moim dzieckiem ,rozsypala ryz i bawi sie nim jak w piasku ,nie sprzatam pierdole
To masz kreatywne dziecko. Nie sprzataj, niech poznaje świat!
moremi, sandra80, nick nieaktualny, efcia, anna maria, kapturnica, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Poszłam do ginki o zaświadczenie do becikowego. I stwierdziłam, ze nie czekam kilku tygodni..
Zapytałam czy mnie przyjmie. Pamięta mnie i przyjmie tylko musze poczekać pól godziny, żeby mnie gdzieś wcisnąć. Same mlode pindy w kolejce, ale ja sie nie przejmuje i rżnę grupa, że tez jestem młoda jeee. Napisze potem co i jak...
nick nieaktualny, moremi, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, SolarPolar, nick nieaktualny, caffe, Reni, efcia, gretka, beates, Dziobak, Bursztyn, nick nieaktualny, anna maria, malgos741, kapturnica, gosia7122, ComeToMeBaby, ania.g, nick nieaktualny, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
A Ja wlasnie wrocilam o ginki
Huormony bardzo ladne
Pecherzyk 25mm , ginka bardzo zadowolona
Endo 9
Džisiaj gonapeptyl w dwoch zastrzykach na pekniecie
I bzykanie 3 dni
Aaaa i jeszcze acard 2x 1
W poniedzialek wizyta , zobaczymy co i jak
nick nieaktualny, moremi, sandra80, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, SolarPolar, efcia, gretka, beates, Dziobak, Bursztyn, nick nieaktualny, anna maria, malgos741, kapturnica, gosia7122, ComeToMeBaby, ania.g, nick nieaktualny, megan8, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
delete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:45
BISCA, Aasiula, efcia, nick nieaktualny, malgos741, kapturnica, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja wczoraj mialam to samo tylko z oregano i kasza jaglana ...anna maria wrote:Nie nadazam za moim dzieckiem ,rozsypala ryz i bawi sie nim jak w piasku ,nie sprzatam pierdole
A za starsza dostaje zjeby w szkole za gdanie na swietlicy a swoja droga to co ma robic dziecko po 5godzinach lekcji??? Gadac! A gdzie jak w klasie nie wolno???? Na swietlcy!!!
efcia, Bursztyn, anna maria, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsiula super

Bozia a co my już stare som? O nie,nie,nie my wciąż mamy po 18lat tylko doświadczenia nam przybywa:-)
A u mnie sezon na białego znaczy szarego psa uważam za otwarty co wyjście łapy brudne że nadają się tylko do umycia wrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 19:15
Bliska 77, SolarPolar, moremi, caffe, efcia, nick nieaktualny, Aasiula, gosia7122, nick nieaktualny, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
My mamy recznk do psich lap, lezy przy oknie tarasowym, tez juz uzywamyMala79 wrote:Asiula super

Bozia a co my już stare som? O nie,nie,nie my wciąż mamy po 18lat tylko doświadczenia nam przybywa:-)
A u mnie sezon na białego znaczy szarego psa uważam za otwarty co wyjście łapy brudne że nadają się tylko do umycia wrrr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 19:20
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Jak bedzie palcem stukac w Pesel to od razu zaprezentuj jej zdjecie Kajtka:-)Bozia3 wrote:Poszłam do ginki o zaświadczenie do becikowego. I stwierdziłam, ze nie czekam kilku tygodni..
Zapytałam czy mnie przyjmie. Pamięta mnie i przyjmie tylko musze poczekać pól godziny, żeby mnie gdzieś wcisnąć. Same mlode pindy w kolejce, ale ja sie nie przejmuje i rżnę grupa, że tez jestem młoda jeee. Napisze potem co i jak...
Bliska 77, moremi, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, Aasiula, BISCA, nick nieaktualny, gosia7122, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny