35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Poszłam do ginki o zaświadczenie do becikowego. I stwierdziłam, ze nie czekam kilku tygodni..
Zapytałam czy mnie przyjmie. Pamięta mnie i przyjmie tylko musze poczekać pól godziny, żeby mnie gdzieś wcisnąć. Same mlode pindy w kolejce, ale ja sie nie przejmuje i rżnę grupa, że tez jestem młoda jeee. Napisze potem co i jak...
Bozia
jesteśmy równolatki ?
moremi lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:ŁoglONdom se na wspólnej.Nie ma czasu na takie pierdoły jak porody !
nie chce rodzić? ok niech czeka na następny obchód
BISCA, Aasiula, Simba lubią tę wiadomość
-
To mnie pocieszylas
,u mnie troche lepiej to wyglada flizy w laziece wymienione ,nowa kabina zamontowana (za drzwiami czekamy ),kibel ,umywalki i bidet sa
.Ogolnie to wszystko gra oprocz holu nic nie zrobione
Stoja tam meble ,kartony i caly szajs z przeprowadzki i tez mysle ze do swiat damy rade
Bursztyn wrote:Aniu,jak by tu powieedziec....kibel co prawda ma klape, ale brak calej reszty, tzn.trzeba wymienic wanne na kabine, polozyc plytki, kafle lub flizy- co kto woli
Mam sypialnie w miare zrobiona, ale szaf brakuje i kuchnie, tylko lodowki nie ma, nadal mamy mala pozyczona. W salonie dziury w podlodze, bo parkiety nie polozone, ogolnie, salon jak po wojnie, nie do uzytku. Meza nie ma, wraca jutro, bedzie ogarnial, znowu musielismy zamowic kontener do wywozu gruzu i innych odpadow, wrzuca dzwigiem do ogrodka w sobote. Jednym slowem- zabawa nadal trwa, moze do Swiat skonczymy
Mega lubi tę wiadomość
-
Tak u Ludwinow. Przedstawiłam swój pomysł. A ona powiedziała, ze jest jak najbardziej za...ale jak zwykle wskazując na mój pesel - zapytała, czy się bawimy, czy działamy... No wiec działamy. USG - endo super, jestem po owulce, czekamy. Jeśli nic z tego - zaczynamy stymulację clo przez 3-4 kolejne cykle, a potem na żywioł. Do tego dupek. Śmiałam się z niej, że my tu na ovu jesteśmy lepsze specjalistki od lekarzy i była ciekawa, czy ją czymś zaskoczę. Opowiedziałam jej o ojcu Grzegorzu, o jego jajach, futrach i o fazach księżyca. Słuchała z takim zaciekawieniem, że szok... Zapisała sobie nawet Srokę - że poczyta o tym...a rozbawiłyśmy się prawie do łez.Bursztyn wrote:no juz? wyszlas?
co ustalone?
P.S do Ludwinow poszlas?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 21:37
anna maria, Bursztyn, gosia7122, BISCA, Mega, sandra80, Aasiula, kapturnica, Dziobak, caffe, SolarPolar, ania.g, ComeToMeBaby, Reni, kkisia, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
to nie jest tak zle, szybciej doprowadzicie to do porzadku niz myanna maria wrote:To mnie pocieszylas
,u mnie troche lepiej to wyglada flizy w laziece wymienione ,nowa kabina zamontowana (za drzwiami czekamy ),kibel ,umywalki i bidet sa
.Ogolnie to wszystko gra oprocz holu nic nie zrobione
Stoja tam meble ,kartony i caly szajs z przeprowadzki i tez mysle ze do swiat damy rade 

potem trzeba bedzie zrobic wkoncu parapetowka
anna maria lubi tę wiadomość
-
Wiesz , takBursztyn wrote:ale przytomna pozostalas, mi sie zemdlalo, ale ja jestem cienki Bolek

ale pierwszy robil mi chlop i koszmarnie bolalo
Wiec powiedzialam że drugi zrobie sobie sama I niech spada bo pewnie zlosliwie go zrobil
To byl glupi pomysl bo bolalo jeszcze bardziej
anna maria, Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość
-
Sorki ale piszę z komórki i kąpie jednocześnie Kajtka wiec skladnia nie ta... Moja ginka jest tuz przed 40tka i 3 miesiące temu urodziła 4 dziecko. Fajowa baba
BISCA, Reni555, anna maria, Bursztyn, gosia7122, Dziobak, caffe, Sabina, SolarPolar, malgos741, ania.g, ComeToMeBaby, Mala79, kkisia, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam wieczorowa pora
padam na pysk, przy życiu trzyma mnie tylko myśl, ze jutro piateczek 
Jakieś nowiny?
Aasiula, paszczakin, Sabina, malgos741, BISCA, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
fantastycznie!Bozia3 wrote:Tak u ludwinow. Przedstawilam swój pomysł. A ona powiedziała, ze jest jak najbardziej za...ale jak zwykle wskazując na mój pesel - zapytala czy się bawimy czy dzialamy... No wiec dzialamy. USG - endo super, jestem po owulce, czekamy. Jesli nic z tego - zaczynamy stymulację clo przez 3-4 kolejne cykle, a potem na żywioł. Do tego dupek. Smialam sie z niej, ze my tu na obu jestesmy lepsze specjalistki od lekarzy i byla ciekawa czy ja czymś zaskocze. Opowiedzialam jej o ojcu Grzegorzu, o jego jajach, futrach i o fazach księżyca. Sluchala z takim zaciekawieniem, że szok... Zapisala sobie nnawet Sroke - że poczyta o tym...a rozbawilysmy sie prawie do łez.

wreszcie, cos sie zacznie dziac
Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
-
a to dziwne, mnie nic nie bolalo, igla cieniutka, tylko ja to mam psychiczne, nienawidze igielAasiula wrote:Wiesz , tak
ale pierwszy robil mi chlop i koszmarnie bolalo
Wiec powiedzialam że drugi zrobie sobie sama I niech spada bo pewnie zlosliwie go zrobil
To byl glupi pomysl bo bolalo jeszcze bardziej
Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
witam .Doczytałam z wielkim trudem.
Kometa najlepszego .
Asia trzymam kciuki.
Bozia za Twoje starania też sciskam
Ja nadal na adaptacji ale chyba jutro się zakończy ,dziś Maryśka była w żłobku 4 godziny i nawet spała,nie płacze i widać że jej dobrze tam .
Aasiula, Dziobak, caffe, Bursztyn, Sabina, anna maria, Bozia3, BISCA, ComeToMeBaby, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
No w końcu jesteś! Mysmy się tu martwily!Mega wrote:Witam wieczorowa pora
padam na pysk, przy życiu trzyma mnie tylko myśl, ze jutro piateczek 
Jakieś nowiny?
Aasiula, Mega, BISCA, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, Simba lubią tę wiadomość