35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Poszłam do ginki o zaświadczenie do becikowego. I stwierdziłam, ze nie czekam kilku tygodni..
Zapytałam czy mnie przyjmie. Pamięta mnie i przyjmie tylko musze poczekać pól godziny, żeby mnie gdzieś wcisnąć. Same mlode pindy w kolejce, ale ja sie nie przejmuje i rżnę grupa, że tez jestem młoda jeee. Napisze potem co i jak...
Bozia
jesteśmy równolatki ?
moremi lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:ŁoglONdom se na wspólnej.Nie ma czasu na takie pierdoły jak porody !
nie chce rodzić? ok niech czeka na następny obchód
BISCA, Aasiula, Simba lubią tę wiadomość
-
To mnie pocieszylas
,u mnie troche lepiej to wyglada flizy w laziece wymienione ,nowa kabina zamontowana (za drzwiami czekamy ),kibel ,umywalki i bidet sa
.Ogolnie to wszystko gra oprocz holu nic nie zrobione
Stoja tam meble ,kartony i caly szajs z przeprowadzki i tez mysle ze do swiat damy rade
Bursztyn wrote:Aniu,jak by tu powieedziec....kibel co prawda ma klape, ale brak calej reszty, tzn.trzeba wymienic wanne na kabine, polozyc plytki, kafle lub flizy- co kto woli
Mam sypialnie w miare zrobiona, ale szaf brakuje i kuchnie, tylko lodowki nie ma, nadal mamy mala pozyczona. W salonie dziury w podlodze, bo parkiety nie polozone, ogolnie, salon jak po wojnie, nie do uzytku. Meza nie ma, wraca jutro, bedzie ogarnial, znowu musielismy zamowic kontener do wywozu gruzu i innych odpadow, wrzuca dzwigiem do ogrodka w sobote. Jednym slowem- zabawa nadal trwa, moze do Swiat skonczymy
Mega lubi tę wiadomość
-
Tak u Ludwinow. Przedstawiłam swój pomysł. A ona powiedziała, ze jest jak najbardziej za...ale jak zwykle wskazując na mój pesel - zapytała, czy się bawimy, czy działamy... No wiec działamy. USG - endo super, jestem po owulce, czekamy. Jeśli nic z tego - zaczynamy stymulację clo przez 3-4 kolejne cykle, a potem na żywioł. Do tego dupek. Śmiałam się z niej, że my tu na ovu jesteśmy lepsze specjalistki od lekarzy i była ciekawa, czy ją czymś zaskoczę. Opowiedziałam jej o ojcu Grzegorzu, o jego jajach, futrach i o fazach księżyca. Słuchała z takim zaciekawieniem, że szok... Zapisała sobie nawet Srokę - że poczyta o tym...a rozbawiłyśmy się prawie do łez.Bursztyn wrote:no juz? wyszlas?
co ustalone?
P.S do Ludwinow poszlas?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 21:37
anna maria, Bursztyn, gosia7122, BISCA, Mega, sandra80, Aasiula, kapturnica, Dziobak, caffe, SolarPolar, ania.g, ComeToMeBaby, Reni, nick nieaktualny, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
to nie jest tak zle, szybciej doprowadzicie to do porzadku niz myanna maria wrote:To mnie pocieszylas
,u mnie troche lepiej to wyglada flizy w laziece wymienione ,nowa kabina zamontowana (za drzwiami czekamy ),kibel ,umywalki i bidet sa
.Ogolnie to wszystko gra oprocz holu nic nie zrobione
Stoja tam meble ,kartony i caly szajs z przeprowadzki i tez mysle ze do swiat damy rade 

potem trzeba bedzie zrobic wkoncu parapetowka
anna maria lubi tę wiadomość
-
Wiesz , takBursztyn wrote:ale przytomna pozostalas, mi sie zemdlalo, ale ja jestem cienki Bolek

ale pierwszy robil mi chlop i koszmarnie bolalo
Wiec powiedzialam że drugi zrobie sobie sama I niech spada bo pewnie zlosliwie go zrobil
To byl glupi pomysl bo bolalo jeszcze bardziej
anna maria, Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość
-
Sorki ale piszę z komórki i kąpie jednocześnie Kajtka wiec skladnia nie ta... Moja ginka jest tuz przed 40tka i 3 miesiące temu urodziła 4 dziecko. Fajowa baba
BISCA, nick nieaktualny, anna maria, Bursztyn, gosia7122, Dziobak, caffe, nick nieaktualny, SolarPolar, malgos741, ania.g, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam wieczorowa pora
padam na pysk, przy życiu trzyma mnie tylko myśl, ze jutro piateczek 
Jakieś nowiny?
Aasiula, paszczakin, nick nieaktualny, malgos741, BISCA, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
fantastycznie!Bozia3 wrote:Tak u ludwinow. Przedstawilam swój pomysł. A ona powiedziała, ze jest jak najbardziej za...ale jak zwykle wskazując na mój pesel - zapytala czy się bawimy czy dzialamy... No wiec dzialamy. USG - endo super, jestem po owulce, czekamy. Jesli nic z tego - zaczynamy stymulację clo przez 3-4 kolejne cykle, a potem na żywioł. Do tego dupek. Smialam sie z niej, ze my tu na obu jestesmy lepsze specjalistki od lekarzy i byla ciekawa czy ja czymś zaskocze. Opowiedzialam jej o ojcu Grzegorzu, o jego jajach, futrach i o fazach księżyca. Sluchala z takim zaciekawieniem, że szok... Zapisala sobie nnawet Sroke - że poczyta o tym...a rozbawilysmy sie prawie do łez.

wreszcie, cos sie zacznie dziac
Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
-
a to dziwne, mnie nic nie bolalo, igla cieniutka, tylko ja to mam psychiczne, nienawidze igielAasiula wrote:Wiesz , tak
ale pierwszy robil mi chlop i koszmarnie bolalo
Wiec powiedzialam że drugi zrobie sobie sama I niech spada bo pewnie zlosliwie go zrobil
To byl glupi pomysl bo bolalo jeszcze bardziej
Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
witam .Doczytałam z wielkim trudem.
Kometa najlepszego .
Asia trzymam kciuki.
Bozia za Twoje starania też sciskam
Ja nadal na adaptacji ale chyba jutro się zakończy ,dziś Maryśka była w żłobku 4 godziny i nawet spała,nie płacze i widać że jej dobrze tam .
Aasiula, Dziobak, caffe, Bursztyn, nick nieaktualny, anna maria, Bozia3, BISCA, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
No w końcu jesteś! Mysmy się tu martwily!Mega wrote:Witam wieczorowa pora
padam na pysk, przy życiu trzyma mnie tylko myśl, ze jutro piateczek 
Jakieś nowiny?
Aasiula, Mega, BISCA, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, Simba lubią tę wiadomość