X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Poszłam do ginki o zaświadczenie do becikowego. I stwierdziłam, ze nie czekam kilku tygodni..
    Zapytałam czy mnie przyjmie. Pamięta mnie i przyjmie tylko musze poczekać pól godziny, żeby mnie gdzieś wcisnąć. Same mlode pindy w kolejce, ale ja sie nie przejmuje i rżnę grupa, że tez jestem młoda jeee. Napisze potem co i jak...

Bozia

jesteśmy równolatki ?

moremi lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Zrobilam sobie te zastrzyki !!!
    Qrwa , qrwa , bolalo :/
    ale przytomna pozostalas, mi sie zemdlalo, ale ja jestem cienki Bolek ;)

Aasiula, anna maria, Mega, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    ŁoglONdom se na wspólnej.Nie ma czasu na takie pierdoły jak porody !

nie chce rodzić? ok niech czeka na następny obchód ;)

BISCA, Aasiula, Simba lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mnie pocieszylas ;-) ,u mnie troche lepiej to wyglada flizy w laziece wymienione ,nowa kabina zamontowana (za drzwiami czekamy ),kibel ,umywalki i bidet sa :-).Ogolnie to wszystko gra oprocz holu nic nie zrobione :-( Stoja tam meble ,kartony i caly szajs z przeprowadzki i tez mysle ze do swiat damy rade :-)
    Bursztyn wrote:
    Aniu,jak by tu powieedziec....kibel co prawda ma klape, ale brak calej reszty, tzn.trzeba wymienic wanne na kabine, polozyc plytki, kafle lub flizy- co kto woli ;)
    Mam sypialnie w miare zrobiona, ale szaf brakuje i kuchnie, tylko lodowki nie ma, nadal mamy mala pozyczona. W salonie dziury w podlodze, bo parkiety nie polozone, ogolnie, salon jak po wojnie, nie do uzytku. Meza nie ma, wraca jutro, bedzie ogarnial, znowu musielismy zamowic kontener do wywozu gruzu i innych odpadow, wrzuca dzwigiem do ogrodka w sobote. Jednym slowem- zabawa nadal trwa, moze do Swiat skonczymy :)

Mega lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzielna jestes ,bo ja boje
    Aasiula wrote:

Aasiula lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • BISCA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:

Qrwa! Zapomnialabym o bym o moim Ovitrelle

Dzieki Asia

Przykro ze bolalo

Aasiula, beates, nick nieaktualny, Mega, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no juz? wyszlas?
    co ustalone? :)

P.S do Ludwinow poszlas?
    Tak u Ludwinow. Przedstawiłam swój pomysł. A ona powiedziała, ze jest jak najbardziej za...ale jak zwykle wskazując na mój pesel - zapytała, czy się bawimy, czy działamy... No wiec działamy. USG - endo super, jestem po owulce, czekamy. Jeśli nic z tego - zaczynamy stymulację clo przez 3-4 kolejne cykle, a potem na żywioł. Do tego dupek. Śmiałam się z niej, że my tu na ovu jesteśmy lepsze specjalistki od lekarzy i była ciekawa, czy ją czymś zaskoczę. Opowiedziałam jej o ojcu Grzegorzu, o jego jajach, futrach i o fazach księżyca. Słuchała z takim zaciekawieniem, że szok... Zapisała sobie nawet Srokę - że poczyta o tym...a rozbawiłyśmy się prawie do łez.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 21:37

anna maria, Bursztyn, gosia7122, BISCA, Mega, sandra80, Aasiula, kapturnica, Dziobak, caffe, SolarPolar, ania.g, ComeToMeBaby, Reni, nick nieaktualny, moremi, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• anna maria Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile masz lat ?
    Reni555 wrote:
    Bozia

jesteśmy równolatki ?

201407014965.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    To mnie pocieszylas ;-) ,u mnie troche lepiej to wyglada flizy w laziece wymienione ,nowa kabina zamontowana (za drzwiami czekamy ),kibel ,umywalki i bidet sa :-).Ogolnie to wszystko gra oprocz holu nic nie zrobione :-( Stoja tam meble ,kartony i caly szajs z przeprowadzki i tez mysle ze do swiat damy rade :-)
    to nie jest tak zle, szybciej doprowadzicie to do porzadku niz my :)
    potem trzeba bedzie zrobic wkoncu parapetowka ;)

anna maria lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale przytomna pozostalas, mi sie zemdlalo, ale ja jestem cienki Bolek ;)
    Wiesz , tak :) ale pierwszy robil mi chlop i koszmarnie bolalo
    Wiec powiedzialam że drugi zrobie sobie sama I niech spada bo pewnie zlosliwie go zrobil :P
    To byl glupi pomysl bo bolalo jeszcze bardziej :/

anna maria, Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki ale piszę z komórki i kąpie jednocześnie Kajtka wiec skladnia nie ta... Moja ginka jest tuz przed 40tka i 3 miesiące temu urodziła 4 dziecko. Fajowa baba

BISCA, nick nieaktualny, anna maria, Bursztyn, gosia7122, Dziobak, caffe, nick nieaktualny, SolarPolar, malgos741, ania.g, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    qrcze
    zaczyna się @

całe szczęście, nie nakręciłam się za bardzo

Dziobak, moremi lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorowa pora :) padam na pysk, przy życiu trzyma mnie tylko myśl, ze jutro piateczek :)
    Jakieś nowiny?

Aasiula, paszczakin, nick nieaktualny, malgos741, BISCA, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, Simba lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Qrwa! Zapomnialabym o bym o moim Ovitrelle

Dzieki Asia

Przykro ze bolalo
    No masz no ! :)
    Szybko , szybko :)

BISCA lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Tak u ludwinow. Przedstawilam swój pomysł. A ona powiedziała, ze jest jak najbardziej za...ale jak zwykle wskazując na mój pesel - zapytala czy się bawimy czy dzialamy... No wiec dzialamy. USG - endo super, jestem po owulce, czekamy. Jesli nic z tego - zaczynamy stymulację clo przez 3-4 kolejne cykle, a potem na żywioł. Do tego dupek. Smialam sie z niej, ze my tu na obu jestesmy lepsze specjalistki od lekarzy i byla ciekawa czy ja czymś zaskocze. Opowiedzialam jej o ojcu Grzegorzu, o jego jajach, futrach i o fazach księżyca. Sluchala z takim zaciekawieniem, że szok... Zapisala sobie nnawet Sroke - że poczyta o tym...a rozbawilysmy sie prawie do łez.
    fantastycznie! :)
    wreszcie, cos sie zacznie dziac ;)

Bozia3, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Wiesz , tak :) ale pierwszy robil mi chlop i koszmarnie bolalo
    Wiec powiedzialam że drugi zrobie sobie sama I niech spada bo pewnie zlosliwie go zrobil :P
    To byl glupi pomysl bo bolalo jeszcze bardziej :/
    a to dziwne, mnie nic nie bolalo, igla cieniutka, tylko ja to mam psychiczne, nienawidze igiel

Bozia3, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a to dziwne, mnie nic nie bolalo, igla cieniutka, tylko ja to mam psychiczne, nienawidze igiel
    Bardziej pieklo , :(
    Moze zle zrobilam :/

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam .Doczytałam z wielkim trudem.
    Kometa najlepszego .
    Asia trzymam kciuki.
    Bozia za Twoje starania też sciskam
    Ja nadal na adaptacji ale chyba jutro się zakończy ,dziś Maryśka była w żłobku 4 godziny i nawet spała,nie płacze i widać że jej dobrze tam .

Aasiula, Dziobak, caffe, Bursztyn, nick nieaktualny, anna maria, Bozia3, BISCA, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Witam wieczorowa pora :) padam na pysk, przy życiu trzyma mnie tylko myśl, ze jutro piateczek :)
    Jakieś nowiny?
    No w końcu jesteś! Mysmy się tu martwily!

Aasiula, Mega, BISCA, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, Simba lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    to nie jest tak zle, szybciej doprowadzicie to do porzadku niz my :)
    potem trzeba bedzie zrobic wkoncu parapetowka ;)
    a parapety mosz? ;)

Bursztyn, anna maria, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 11205 11206 11207 11208 11209 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ