35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bo za chuda jesteś Asiula. Jak się ma fałdy na brzuchu, to w tłuszcz wchodzi jak w masło i nic nie boli..Aasiula wrote:Bardziej pieklo ,

Moze zle zrobilam
Aasiula, anna maria, Bozia3, BISCA, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Kometa, 100 lat! I zaciazenia soon!
Bozia, Ty naprawde na powaznie z ta Lenka... Mnie tez tak ostatnio wzielo troche, Adas taki sliczny i slodki, do pracy chodzic mi sie za cholere nie chce. Moze bym sobie jeszcze Helenke jednak machnela... Ale zaraz potem wytrzaskalam sie po pysku i odpuszczam te durnowate mysli.
Ale trzymam kciuki za stymulowane, transferujace, czekajace, badajace sie i wszystkie inne.
caffe, kapturnica, Bozia3, Mega, gosia7122, BISCA, ania.g, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, megan8, Simba lubią tę wiadomość
-
tez tak myslalam, ale ja tluszczu ani fald nie mam wcale, a nie bolalopaszczakin wrote:Bo za chuda jesteś Asiula. Jak się ma fałdy na brzuchu, to w tłuszcz wchodzi jak w masło i nic nie boli..

moze to kwestia szybkosci wprowadzania preparatu, albo samego preparatu, sama nie wiem -
No wiesz pfffffpaszczakin wrote:Bo za chuda jesteś Asiula. Jak się ma fałdy na brzuchu, to w tłuszcz wchodzi jak w masło i nic nie boli..

hehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 21:18
malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Fakt stanowczo za wolno go robilam jak szybciej wpuszczalam to mniej bolaloBursztyn wrote:tez tak myslalam, ale ja tluszczu ani fald nie mam wcale, a nie bolalo
moze to kwestia szybkosci wprowadzania preparatu, albo samego preparatu, sama nie wiem
-
nick nieaktualnyGdzieś Ty była???? Już się bałam , zę Cię albo Samuela przekabaciła, albo gdzie zaszlachotwała! Tyle czasu cicho siedzieć, no ludzieMega wrote:Witam wieczorowa pora
padam na pysk, przy życiu trzyma mnie tylko myśl, ze jutro piateczek 
Jakieś nowiny?
Powinnaś dostać karnego jeżyka
kapturnica, caffe, Mega, Bozia3, malgos741, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
uważaj....bo Cię tu Burszta nie było - za chwilę caffe zaproponuje Ci piękne firanki do tych parapetów...proszę - bądź czujna...caffe wrote:a parapety mosz?

caffe, Mega, kapturnica, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Np skory bardzka, ale mam na głowie robotę, dzieciaka i jej szkole muzyczna oraz dodatkowo jestem zdana na łaskę miejskiej komunikacji autobusowej, także ledwo daje radę.... Ostatnio nawet mi tablet zastrajkowal i sie na 2 dni wyłączył dając mi do zrozumienia ze czas odpocząćSabina wrote:Gdzieś Ty była???? Już się bałam , zę Cię albo Samuela przekabaciła, albo gdzie zaszlachotwała! Tyle czasu cicho siedzieć, no ludzie

Powinnaś dostać karnego jeżyka

A Samuela całkiem fajna kobitka tak w realu, serio.
paszczakin, kapturnica, Dziobak, Sabina, Aasiula, anna maria, gosia7122, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, megan8, Simba lubią tę wiadomość
-
jak możesz, takie dzieła sztuki, a Ty się nabijaszBozia3 wrote:uważaj....bo Cię tu Burszta nie było - za chwilę caffe zaproponuje Ci piękne firanki do tych parapetów...proszę - bądź czujna...

ja już myślę nad wymianą okien zeby mi pasowały do nich firanki, a Ty taka niewdzięczna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 21:40
Bozia3, kapturnica, anna maria, BISCA, kkisia, moremi lubią tę wiadomość