35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moze se sama masaża szyjki pierdykneSabina wrote:Gdzie TY te paluchy wpychasz??? Jeszcze Max zobaczy, wystraszy się, cofnie i tyle go będziesz widzieć
Jak tak dalej będziesz robić, to przed Gwiazdką nie urodzisz sesesese
malgos741 lubi tę wiadomość

-
wtedy wszyscy wyskoczacaffe wrote:W tych oknach aż się prosi żeby te firanki powiesić. Ja nie wiem co Wy od nich chcecie hahahahahaha

najgorszy estetyczny dramat, chyba gorszy niz tipsy i biale kozaki
Bozia3, moremi, SolarPolar, Simba lubią tę wiadomość
-
białe kozaczki, hmmmmm zainspirowałaś mnieBursztyn wrote:wtedy wszyscy wyskocza

bende szukać w necie żeby sobie na zime zakuoić
Bozia3, Bursztyn, Mega, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
Bo sie boje. Ciazy, stresu, czy dziecko zdrowe, co bedzie, jak sie urodzi, czy znowu nie bedzie jakichs jaj miedzy nami. To we mnie siedzi caly czas niestety.Bozia3 wrote:Dziobak - a tak na poważnie - to dlaczego nie????? Ekonomicznie jesteście ustawieni - masz dom i miejsce...z panem od koparki doszłaś do ładu - pewnie teraz byłoby dojrzalej...
rodziłaś ze znieczuleniem, zachowałaś figurę, miałaś super żarcie w szpitalu, teraz dajecie radę - więc o co kaman???
Za to za cholere nie boje sie porodu.
No i moja matka pewnie by padla, jakby sie dowiedziala, ze znowu jestem w ciazy.
Bozia3, malgos741, Mega, caffe, moremi, megan8, SolarPolar, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:wtedy wszyscy wyskocza

Nie mów nic o tipsach. U mnie w pracy jedna sobie sama robi. I chodzi potem z takimi grubymi pałami. Bleeeee...
Bozia3, Bursztyn, Mega, kapturnica, Aasiula, BISCA, Mala79, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
ach te matki....do usranej śmierci człowiek w głowie się z nimi liczy.....proponuję sesję u Burszty - że czas dorosnąć, matką się nie przejmować...bla bla bla....Dziobak wrote:Bo sie boje. Ciazy, stresu, czy dziecko zdrowe, co bedzie, jak sie urodzi, czy znowu nie bedzie jakichs jaj miedzy nami. To we mnie siedzi caly czas niestety.
Za to za cholere nie boje sie porodu.
No i moja matka pewnie by padla, jakby sie dowiedziala, ze znowu jestem w ciazy.

a pozostałe powody to phi.....każdy się tego boi...
Bursztyn, Dziobak, BISCA, moremi, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
Powstrzymało ją całe forum...także ten...raczej nie....ale cholera wie, co ostatecznie zrobiła - przecież tego nikt nie sprawdzi!!!! A jak kupiła wcześniej i tu tylko niby się nas pyta..a one już wiszą, a ona oczekiwała aplauzu??? No nic nie wiadomo...Bursztyn wrote:zaraz zaraz, ale tych firan chyba nie kupilas? tylko sie zastanawialas, prawda?
Bursztyn, caffe, Dziobak, kapturnica, BISCA, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, paszczakin, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
no fakt, w glowie czesto siedzi, ale odleglosc pomaga, Dziobak uciekl daleko, a matka pewnie na koniec i tak by sie ucieszylaBozia3 wrote:ach te matki....do usranej śmierci człowiek w głowie się z nimi liczy.....proponuję sesję u Burszty - że czas dorosnąć, matką się nie przejmować...bla bla bla....

a pozostałe powody to phi.....każdy się tego boi...
Bozia3, Dziobak, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nadal się zastanawiam, może se w lodówce powieszę heheheheBursztyn wrote:zaraz zaraz, ale tych firan chyba nie kupilas? tylko sie zastanawialas, prawda?
jak znajdę ładne białe kozaczki to też linka wstawię z prośbą o radę
Bursztyn, Bozia3, BISCA, Reni, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
jak wisza, to wlamu na pewno nie musi sie obawiac, nikt sie nie odwazy blizej podejscBozia3 wrote:Powstrzymało ją całe forum...także ten...raczej nie....ale cholera wie, co ostatecznie zrobiła - przecież tego nikt nie sprawdzi!!!! A jak kupiła wcześniej i tu tylko niby się nas pyta..a one już wiszą, a ona oczekiwała aplauzu??? No nic nie wiadomo...

Bozia3, kapturnica, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość