Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    z całą odpowiedzialnością tak ;)
    to sprobuje ;)

caffe lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no wlasnie, o co chodzi z firankami? :)
    bo wiesz, som takie fajne na allegro ;)

Aasiula, Mega, Reni, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Daj caffe bursztynowi linka.. ;)
    Żadna z nas tego nie otworzy juz na kompie..

Bozia3, Dziobak, kapturnica, Bursztyn, Aasiula, Mega, moremi lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    caffe miała wątpliwości - czy kupić sobie firanki...chciała nas zapytać i wrzuciła linka.... no cóż - to jak z barszczem, który ugotowałam dla A. - a on skomentował - człowiek człowiekowi zgotował taki barszcz.....
    podobnie z firankami - nie znajdę tego linka, ale lepiej, żeby caffe kupowała jednak buty...szczególnie te kurewskie jej dobrze wychodzą...;)

Bursztyn, kapturnica, nick nieaktualny, caffe, gosia7122, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Daj caffe bursztynowi linka.. ;)
    Żadna z nas tego nie otworzy juz na kompie..
    zaraz poszukam bo zapomniałam jak się nazywały :P

Bozia3, moremi lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Np skory bardzka, ale mam na głowie robotę, dzieciaka i jej szkole muzyczna oraz dodatkowo jestem zdana na łaskę miejskiej komunikacji autobusowej, także ledwo daje radę.... Ostatnio nawet mi tablet zastrajkowal i sie na 2 dni wyłączył dając mi do zrozumienia ze czas odpocząć ;)

A Samuela całkiem fajna kobitka tak w realu, serio.
    Mega już się bałam, że Ci coś ktoś zrobił...i się zamknęłaś w sobie...:) Na szczęście się myliłam....

nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Kometa, 100 lat! I zaciazenia soon!
    Bozia, Ty naprawde na powaznie z ta Lenka... Mnie tez tak ostatnio wzielo troche, Adas taki sliczny i slodki, do pracy chodzic mi sie za cholere nie chce. Moze bym sobie jeszcze Helenke jednak machnela... Ale zaraz potem wytrzaskalam sie po pysku i odpuszczam te durnowate mysli.
    Ale trzymam kciuki za stymulowane, transferujace, czekajace, badajace sie i wszystkie inne. :-)
    Dziobak - a tak na poważnie - to dlaczego nie????? Ekonomicznie jesteście ustawieni - masz dom i miejsce...z panem od koparki doszłaś do ładu - pewnie teraz byłoby dojrzalej...;) rodziłaś ze znieczuleniem, zachowałaś figurę, miałaś super żarcie w szpitalu, teraz dajecie radę - więc o co kaman???

nick nieaktualny, Bursztyn, anna maria, caffe, Dziobak, gosia7122, BISCA, ComeToMeBaby, gretka, nick nieaktualny, moremi, SolarPolar, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe miała wątpliwości - czy kupić sobie firanki...chciała nas zapytać i wrzuciła linka.... no cóż - to jak z barszczem, który ugotowałam dla A. - a on skomentował - człowiek człowiekowi zgotował taki barszcz.....
    podobnie z firankami - nie znajdę tego linka, ale lepiej, żeby caffe kupowała jednak buty...szczególnie te kurewskie jej dobrze wychodzą...;)
    to musialy byc bardzo piekne ;)

Bozia3, caffe, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wachlarze :-)
    caffe wrote:
    zaraz poszukam bo zapomniałam jak się nazywały :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 22:03

Bozia3, caffe, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    to musialy byc bardzo piekne ;)
    Burszta one sOM pieNkne!

Bozia3, Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pijesz hrebate z lsci malin ?
    kapturnica wrote:
    Burszta one sOM pieNkne!

moremi lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mega już się bałam, że Ci coś ktoś zrobił...i się zamknęłaś w sobie...:) Na szczęście się myliłam....
    Hahaha, nie miałam przeciez spotkania z seryjnym morderca, chyba, prawda? :P

Bozia3 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Pijesz hrebate z lsci malin ?
    Liscie malin nie wywolaja porodu ale przyspieszaja akcje jak juz sie toczy.Pilam pare razy ale jest ohydna i olałam to gówno 8) Apodobno trzeba pic systematycznie od okolo38tyg

anna maria, Bozia3, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogóle to dzis mam wrazenie,ze mlody zszedl juz na dol calkiem.Po kapieli pogrzebałam se trochu i wyczułam ,ze główka jest nisko.No i kłuje szyjka ciagle wiec maly naciska.

nick nieaktualny, Bozia3, Dziobak, malgos741, BISCA, Aasiula, nick nieaktualny, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Burszta one sOM pieNkne!
    ale gdzie? :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A tak wogóle to dzis mam wrazenie,ze mlody zszedl juz na dol calkiem.Po kapieli pogrzebałam se trochu i wyczułam ,ze główka jest nisko.No i kłuje szyjka ciagle wiec maly naciska.
    nie grzeb bo wygrzebiesz ;)
    a masz rodzic 17/18

Bozia3, kapturnica, gosia7122, moremi, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/mega-hit-panele-wachlarze-monako-karnisz-180-250cm-i5286353748.html

Bozia pooglądaj, nowe wzory som :P hehehehehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 22:03

kapturnica, Bursztyn, Dziobak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Gdzie TY te paluchy wpychasz??? Jeszcze Max zobaczy, wystraszy się, cofnie i tyle go będziesz widzieć :) Jak tak dalej będziesz robić, to przed Gwiazdką nie urodzisz sesesese

anna maria, kapturnica, malgos741, nick nieaktualny, gosia7122, Mega, BISCA, Aasiula, nick nieaktualny, moremi, Simba lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale gdzie? :)
    http://allegro.pl/firana-magda-woal-panele-wachlarze-k180-220cm-5kol-i5151571936.html
    cos tego typu wachlarze XD

Bursztyn lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poprawilam :-) rz

caffe lubi tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 11207 11208 11209 11210 11211 ››
Zgłoś post
Od: