35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Daj caffe bursztynowi linka..Bursztyn wrote:no wlasnie, o co chodzi z firankami?

Żadna z nas tego nie otworzy juz na kompie..
Bozia3, Dziobak, kapturnica, Bursztyn, Aasiula, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
caffe miała wątpliwości - czy kupić sobie firanki...chciała nas zapytać i wrzuciła linka.... no cóż - to jak z barszczem, który ugotowałam dla A. - a on skomentował - człowiek człowiekowi zgotował taki barszcz.....Bursztyn wrote:no wlasnie, o co chodzi z firankami?

podobnie z firankami - nie znajdę tego linka, ale lepiej, żeby caffe kupowała jednak buty...szczególnie te kurewskie jej dobrze wychodzą...
Bursztyn, kapturnica, macduska, caffe, gosia7122, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Mega już się bałam, że Ci coś ktoś zrobił...i się zamknęłaś w sobie...Mega wrote:Np skory bardzka, ale mam na głowie robotę, dzieciaka i jej szkole muzyczna oraz dodatkowo jestem zdana na łaskę miejskiej komunikacji autobusowej, także ledwo daje radę.... Ostatnio nawet mi tablet zastrajkowal i sie na 2 dni wyłączył dając mi do zrozumienia ze czas odpocząć

A Samuela całkiem fajna kobitka tak w realu, serio.
Na szczęście się myliłam....
Sabina, Mega, macduska, caffe, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziobak - a tak na poważnie - to dlaczego nie????? Ekonomicznie jesteście ustawieni - masz dom i miejsce...z panem od koparki doszłaś do ładu - pewnie teraz byłoby dojrzalej...Dziobak wrote:Kometa, 100 lat! I zaciazenia soon!
Bozia, Ty naprawde na powaznie z ta Lenka... Mnie tez tak ostatnio wzielo troche, Adas taki sliczny i slodki, do pracy chodzic mi sie za cholere nie chce. Moze bym sobie jeszcze Helenke jednak machnela... Ale zaraz potem wytrzaskalam sie po pysku i odpuszczam te durnowate mysli.
Ale trzymam kciuki za stymulowane, transferujace, czekajace, badajace sie i wszystkie inne.
rodziłaś ze znieczuleniem, zachowałaś figurę, miałaś super żarcie w szpitalu, teraz dajecie radę - więc o co kaman???
Sabina, Bursztyn, anna maria, caffe, Dziobak, gosia7122, BISCA, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, moremi, SolarPolar, Simba lubią tę wiadomość
-
to musialy byc bardzo piekneBozia3 wrote:caffe miała wątpliwości - czy kupić sobie firanki...chciała nas zapytać i wrzuciła linka.... no cóż - to jak z barszczem, który ugotowałam dla A. - a on skomentował - człowiek człowiekowi zgotował taki barszcz.....
podobnie z firankami - nie znajdę tego linka, ale lepiej, żeby caffe kupowała jednak buty...szczególnie te kurewskie jej dobrze wychodzą...
Bozia3, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
Hahaha, nie miałam przeciez spotkania z seryjnym morderca, chyba, prawda?Bozia3 wrote:Mega już się bałam, że Ci coś ktoś zrobił...i się zamknęłaś w sobie...
Na szczęście się myliłam....
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Liscie malin nie wywolaja porodu ale przyspieszaja akcje jak juz sie toczy.Pilam pare razy ale jest ohydna i olałam to gównoanna maria wrote:Pijesz hrebate z lsci malin ?
Apodobno trzeba pic systematycznie od okolo38tyg
anna maria, Bozia3, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

-
A tak wogóle to dzis mam wrazenie,ze mlody zszedl juz na dol calkiem.Po kapieli pogrzebałam se trochu i wyczułam ,ze główka jest nisko.No i kłuje szyjka ciagle wiec maly naciska.
Sabina, Bozia3, Dziobak, malgos741, BISCA, Aasiula, kkisia, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość

-
nie grzeb bo wygrzebieszkapturnica wrote:A tak wogóle to dzis mam wrazenie,ze mlody zszedl juz na dol calkiem.Po kapieli pogrzebałam se trochu i wyczułam ,ze główka jest nisko.No i kłuje szyjka ciagle wiec maly naciska.

a masz rodzic 17/18
Bozia3, kapturnica, gosia7122, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
http://allegro.pl/mega-hit-panele-wachlarze-monako-karnisz-180-250cm-i5286353748.html
Bozia pooglądaj, nowe wzory som
hehehehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 22:03
kapturnica, Bursztyn, Dziobak, Mala79, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGdzie TY te paluchy wpychasz??? Jeszcze Max zobaczy, wystraszy się, cofnie i tyle go będziesz widziećkapturnica wrote:A tak wogóle to dzis mam wrazenie,ze mlody zszedl juz na dol calkiem.Po kapieli pogrzebałam se trochu i wyczułam ,ze główka jest nisko.No i kłuje szyjka ciagle wiec maly naciska.
Jak tak dalej będziesz robić, to przed Gwiazdką nie urodzisz sesesese
anna maria, kapturnica, malgos741, macduska, gosia7122, Mega, BISCA, Aasiula, kkisia, moremi, Simba lubią tę wiadomość