35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Przeleciałam kilka stron bo padam na pysk.
Bisca, trzymam kciuki za transfer i udane zagnieżdżanie
Kisia, oby udało się przed styczniem
Macdu za udrażnianie
Misiek, za dwie kreski
Asiula, żeby mało fajne zastrzyki pomogły skutecznie
Bozia, szybkiego dołączenia do porodówki
A na deser Dziobak. Ty się nie trzaskaj po gębie tylko zabieraj za robienie Helenki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 22:46
Dziobak, dorbie, macduska, BISCA, kkisia, moremi, SolarPolar, gosia7122, Simba, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
no wiesz..ty tylko o takich rzeczach.....np. przed Tobą nie rozkładam nóg - a też lubię - i jak to wytłumaczysz???caffe wrote:to oczywiste, w końcu często nogi przed nią rozkładasz

sercem trzeba patrzeć...
(uwaga - jestem pod wpływem toniku z ginem oraz lektury mojego dziecka "Mały Książe"...
)
caffe, Bursztyn, Mala79, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
mój też bardzo chce....a ja mam niespełnione marzenie o dziewczynce - bo o dzieciach to już nie.Dziobak wrote:Bardzo by chcial.
no i tak jakoś się dogadaliśmy....
caffe, Bursztyn, Dziobak, Mala79, kkisia, moremi, gosia7122, Simba lubią tę wiadomość
-
nawet tonic z ginkiemBozia3 wrote:no wiesz..ty tylko o takich rzeczach.....np. przed Tobą nie rozkładam nóg - a też lubię - i jak to wytłumaczysz???
sercem trzeba patrzeć...
(uwaga - jestem pod wpływem toniku z ginem oraz lektury mojego dziecka "Mały Książe"...
)
swoja droga, kontynuacja z naszego spotkania, sama bym sie napila, ale nie mam niestety
caffe, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
a jak?caffe wrote:to pewnie stąd ta wiedza

Sąsiad: Albo Wietnamczycy! Patrz pan, co te żółtki, patrz pan jaka perfidia. Zalewają nasz rynek skarpetkami z gumką, specjalnie to robią. A wiesz pan dlaczego?
Adam: Tak?
Sąsiad: Żebyśmy podostawali buergera. Żeby nam, panie, nogi, panie, żyły uciskało, tamowało krwiobieg i w trzy miesiące, panie, buerger. I kolejne amputacje, stopy ciach, kolana ciach, uda...
Adam: Ale jak stopy ciach, to już pan skarpetki nie, na skarpetki nie...
Sąsiad: Wszystko jedno. Skarpetkami chcą nas, panie, powyzabijać. Ale nie mnie! Te żółte kurduple za chude są w żółtych uszach. Patrz pan. O, widzisz pan? Kupuję... u tych gupków, tę ich taniochę uciskową. Iii ciach! Żyletką gumki. I skarpetka bezuciskowa, zdrowa. Bezuciskowe skarpetki, zdrowe, bezuciskowe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 22:51
Bozia3, caffe, Reni, Mala79, kkisia, moremi, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
wygląda na to, że wszyscy się pochorujecie - no, ale tak to zwykle wygląda....naprawdę spróbuj popłukać gardło wodą z solą - efekty są super już po kilku razach - tylko, że smak ohydny....ania.g wrote:Antybiotyk wzięłam i czekam na cudowny efekt braku bólu przy przełykaniu śliny.
Marcel ledwo ciepły a młodsza też już kaszle. Armagedon czy co?
Bursztyn, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wacia, trzymam kciuki za jutrzejsze hsg.I kegle też. I mojemu m kazałam jutro trzymać też. Kegle. Ewentualnie kciuki

Bisca, udanego transferu
Solar, ty się nie bój, nie zrobisz badań to się nie dowiesz. A dowiedzieć się chyba chcesz, żeby zacząć działać?
Asiula, fajnie że wyniki ok i ginka zadowolona. Nie pękaj, niech pęka jajco
Kkisia, aby kasy wystarczyło i żebyś mogła skutecznie działać
Bozia, a ty z tą ginką na pewno widziałaś się w sprawie zaświadczenia i planów zaciążania?
Burszta, widzę, że dopadła cię klątwa firankowa? Hyhyhy
Simba, a to franca jedna. Jednak zbyt często zdarza się tak, że jak ktoś ma dobre /miękkie serce to potem dostaje po tyłku. Nie daj się.
Dziobak - rozterki rozumiem. Najważniejsze jest odbudować zaufanie, bezpieczeństwo i stabilizacja. Życzę Ci tego.
Peppa, jesteś usprawiedliwiona
Muminkowa, masz trudny do poprawnego wymówienia /napisania nick. Szczególnie po prasowaniu
Chyba przyjmiesz się jako Muminkowa.
Mega, ufff...
Reni, nie wiem co napisać, ale wspominam żeby opierdzielu nie dostać.
Wszystkie serdecznie pozdrawiam.
I wszystkim bardzo dziękuję za życzenia
Przy okazji zakupów dzisiaj przed wizytą gości kupiłam 6 kg pomidorów na sos pomidorowy... Cukinie, paprykę, cebulę na leczo i 2 kg żółtych pomidorów - nie wiem jeszcze na co, ale spodobały mi się. Nigdy żółtej odmiany nie próbowałam.
Pytanie mam: czy świeże listki bazylii, którą chcę dodać do sosu pomidorowego przed wsadzeniem sosu do słoików powinnam wyciągnąć? Bo tak widziałam w jakimś przepisie. Te świeże liście nie przetrwają w słoikach, czy można je zostawić w sosie?
No i ten... A Kapta po oglądaniu tv to urodziła może? Bo nic się nie melduje
macduska, kkisia, Dziobak, moremi, Aasiula, kapturnica, ania.g, BISCA, gosia7122, Mala79, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMysza - niech się wszystko porozwiazuje najlepiej dla Was.

Kometa- ale posta sieknęłaś!
Morek Ty dalej się kłujesz? Biedulko!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 23:57
ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Aasiula, BISCA, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny