35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Ktoś coś pisał o bolesnych zastrzykach?
Hmmmm... Mi już ręka sama się wykręca w drugą stronę, gdy mam zastrzyk zrobić
Ja zapomnialam. Przeciez Ty sie caly czas klujesz.
A jak brzuch to wytrzymuje? Nie ma siniakow?

moremi, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Kapta obchód wstawaj

Makduśka trzymaj się dzielnie robiłaś to już tyle razy, że przejdziesz przez to jak przez zwykłe badanie ginekologiczne ale w razie czego złap doktorka za jajka i zapytaj słodko: chyba nie będziemy sobie sprawiać bólu?
Moremi chcę do niego ale nie wiem czy na wieki zmieniam ginów jak rękawiczki (tłumacząc moją rozwiązłość: nie trafiłam jeszcze na tego jedynego, no może trafiłam ale jest za drogi).
Solar porób badania i do boju! Ja do swojego amh zbierałam się z pół roku, bo gin mnie nastraszył, że jest mało pęcherzyków, ale w końcu zebrałam się w sobie, zrobiłam i okazało się, ze jest dobry.
Wszystkim życzę udanego piątku
moremi, nick nieaktualny, Bozia3, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
Ale się wstrzeliłam z tym pytaniemkapturnica wrote:Dzien bry!!!
Nie Kapta nie urodziła czeka na lepszy dzień.Dziś młody obstawiał i lekko zawiedziony ,że nic sie nie dzieje.
Ja juz wyluzowałam i od przyszłego czwartku dopiero zaczne dupe spinać jak mina równe 40tygodni ciąży.
A teraz kwiat lotosu na jebanej tafli jeziora .
Waciulek kciuki mnocno zaciskam za zabieg.Niech sie okaże ,że było więcej strachu .
Reszcie potrzebujących też dobrej energii .
To czekamy dalej
kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Jak już obstawiamy, to ja z soboty na niedzielę, bo tylko wtedy mam czas. Także Kapta wiesz co robić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 07:59
kapturnica, moremi, Bozia3, SolarPolar, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Sandra, ja bym poszła do Zbrocha. No chyba że potrzebujesz do endokrynologa.[/QUOTE]
a dlaczego do Zbrocha?
potrzebuję kogoś kogo da się namówic na laparo z histero za jednym uśpieniem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 08:25
-
nick nieaktualnyBry. Czekam na IP. Dzięki za kegle.
Odezwę się po wszystkim. To jeszcze dłuugo potrwa.
Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, Reni, malgos741, Bozia3, ComeToMeBaby, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dziobak, gosia7122, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny