35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Ktoś coś pisał o bolesnych zastrzykach?
Hmmmm... Mi już ręka sama się wykręca w drugą stronę, gdy mam zastrzyk zrobić
Ja zapomnialam. Przeciez Ty sie caly czas klujesz.
A jak brzuch to wytrzymuje? Nie ma siniakow?

moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Kapta obchód wstawaj

Makduśka trzymaj się dzielnie robiłaś to już tyle razy, że przejdziesz przez to jak przez zwykłe badanie ginekologiczne ale w razie czego złap doktorka za jajka i zapytaj słodko: chyba nie będziemy sobie sprawiać bólu?
Moremi chcę do niego ale nie wiem czy na wieki zmieniam ginów jak rękawiczki (tłumacząc moją rozwiązłość: nie trafiłam jeszcze na tego jedynego, no może trafiłam ale jest za drogi).
Solar porób badania i do boju! Ja do swojego amh zbierałam się z pół roku, bo gin mnie nastraszył, że jest mało pęcherzyków, ale w końcu zebrałam się w sobie, zrobiłam i okazało się, ze jest dobry.
Wszystkim życzę udanego piątku
moremi, kkisia, Bozia3, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
Ale się wstrzeliłam z tym pytaniemkapturnica wrote:Dzien bry!!!
Nie Kapta nie urodziła czeka na lepszy dzień.Dziś młody obstawiał i lekko zawiedziony ,że nic sie nie dzieje.
Ja juz wyluzowałam i od przyszłego czwartku dopiero zaczne dupe spinać jak mina równe 40tygodni ciąży.
A teraz kwiat lotosu na jebanej tafli jeziora .
Waciulek kciuki mnocno zaciskam za zabieg.Niech sie okaże ,że było więcej strachu .
Reszcie potrzebujących też dobrej energii .
To czekamy dalej
kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Jak już obstawiamy, to ja z soboty na niedzielę, bo tylko wtedy mam czas. Także Kapta wiesz co robić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 07:59
kapturnica, moremi, Bozia3, SolarPolar, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Sandra, ja bym poszła do Zbrocha. No chyba że potrzebujesz do endokrynologa.[/QUOTE]
a dlaczego do Zbrocha?
potrzebuję kogoś kogo da się namówic na laparo z histero za jednym uśpieniem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 08:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny