35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduję swoją obecność na lekcji.
Wczoraj zgłębiałam tajniki portalu ovufriend, przeglądałam wykresy zakończone ciążą i wyglądają w wielu przypadkach tak samo, jak te nie zakończone ciążą. Czyli tzw palec boży ma tu też jakieś znaczenie.
A tak poza tym to nareszcie piątek, piątki powinny być wolne. Kiedyś pracowałam od pon do czw i miałam wolne pt- niedziela. Naprawdę w niedzielę wieczorem już czułam, że fajnie, że już koniec weekendu, bo byłam wypoczęta. A teraz w każdą niedzielę czuję kamlot w żołądku, że weekend się kończy i do roboty czas. 2 dni wolnego w tyg to stanowczo za krótko! dlatego zalecam w ciążę zachodzić i na zwolnienie.
W weekend planuję mycie okien, bo myślałam, że dom mam tak pięknie wysprzątany, a jak przy porannej kawie słońce zaświeciło w okno, to stwierdzam, że okna wyglądają jakby były obrzygane ( od strony ulicy), syf, kiła i mogiła.
Do 24/09/ czekam z testowaniem ( jeśli się nie spalę do tego czasu i nie zatestuję wcześniej ; ).
Bozia3, moremi, SolarPolar, Sabina, sandra80, dorbie, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Bry .. jak mi ten tydzień szybko zleciał
kawka zrobiona i się delektuję 
Macduska
Kapta czekamy wszystkie w napięciu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 08:51
Bozia3, Sabina, dorbie, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
sandra80 wrote:Sandra, ja bym poszła do Zbrocha. No chyba że potrzebujesz do endokrynologa.
a dlaczego do Zbrocha?
potrzebuję kogoś kogo da się namówic na laparo z histero za jednym uśpieniem
ale że o co chodzi? ja miałam laparo z histero pod jedną narkozą i wszystko ok....Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 08:52
-
nick nieaktualnyMisku nadzieja umiera ostatnia

Mój chłop wczoraj do mnie zadzwonił, że jego szefowi urodziło się drugie dziecko. I ciągle powtarzał, ale mu dobrze, ale ma szczęście... aż mi go żal było, bo ja już pogodzona, a jego dalej trzyma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 09:22
SolarPolar, malgos741, ComeToMeBaby, ania.g, peppapig, BISCA, moremi, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Moremi dzięki, jadę na razie do Domitrza bo zależy mi na tej laparo i histero w tym miesiącu a tylko on i Szamatowicz przyjmują jutro.
Bozia chodzi o to, że mam skierowanie na laparo tylko więc chce obalić na łeb gienka żeby i histero zrobili.
Solar a jak z pęcherzykami na usg? Co lekarze radzą z tak niskim amh?
moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Misku nadzieja umiera ostatnia

Mój chłop wczoraj do mnie zadzwonił, że jego szefowi urodziło się drugie dziecko. I ciągle powtarzał, ale mu dobrze, ale ma szczęście... aż mi go żal było, bo ja już pogodzona, a jego dalej trzyma
przeczytaj swoje pierwsze zdanie
jak to pogodzona?
moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySchowaj wstyd do kieszeni i zadzwoń. Bo im dłużej odkladasz tym Ci ciężej. Przecież Ty marzysz o tym dZieckuSolarPolar wrote:Mnie tez meczy ostatnio o klinike. A ja boje sie i chyba wstydze tam poksc bo gruba, bo stara i bez jajek.

Ps. Za to, żeś gruba należy Ci się kolek osikowy!
malgos741, sandra80, BISCA, moremi, kkisia, gosia7122, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
i pewnie jeszcze Ci z dupy śmierdzi!
Misiek weź przestań pieprzyć głupoty, bo tylko siebie i resztę dziewczyn wpędzisz w jakiś kanał.
Stara? Co to za określenie? Z nastolatkami rozmawiałaś i tak Ci powiedzieli?
weź się w garść
SolarPolar wrote:Mnie tez meczy ostatnio o klinike. A ja boje sie i chyba wstydze tam poksc bo gruba, bo stara i bez jajek.
Sabina, sandra80, kapturnica, BISCA, moremi, kkisia, SolarPolar, paszczakin, megan8, Bursztyn, gosia7122, Mala79, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW co się ubrac to ja też mam problem. Bluzki mam jakieś za szczupłemacduska wrote:A ja grzebię w szafie i mam klasyczny dylemat:
W co się ubrać?
Żeby było- wygodnie, praktycznie, nie za gorąco, nie za zimno i ładnie?
Ot taki mój zajob przedzabiegowy.

A nie chcę za duzo ciuchów kupowac ciązowych, bo za 3-4mce je wyrzucę, a w workach nie będę chodzić po ciązy
malgos741, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo było do Miskasandra80 wrote:przeczytaj swoje pierwsze zdanie

jak to pogodzona?
Ja już żyję w miarę normalnie
nie patrzę z żalem na mamy z dziećmi, na brzuchate. Nie latam do gina. Jestem spokojna, za długo się spnalam do granic możliwości, o mało nie zwariowalam i już tak nie chcę. Chcę normalnie żyć.
Jak pisałam, nie odkladam starań na kolek, ale teraz będą na moich zasadach, tak, żeby nie zniszczyć tego co już mam.
Dużo czasu mi zajęło, nim sobie psyche odkrecilam, nie pozwolę sobie na to, żeby znowu tak cierpieć. Poza staraniami jest życie, którego nie dostrzegalam, a teraz widzę
ba, żyję
ComeToMeBaby, sandra80, Aasiula, peppapig, kapturnica, BISCA, moremi, kkisia, SolarPolar, paszczakin, Bursztyn, gosia7122, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
chciałabym tak mieć, niestety ja idę w drugą stronę im dłużej tym gorzejSabina wrote:To było do Miska

Ja już żyję w miarę normalnie
nie patrzę z żalem na mamy z dziećmi, na brzuchate. Nie latam do gina. Jestem spokojna, za długo się spnalam do granic możliwości, o mało nie zwariowalam i już tak nie chcę. Chcę normalnie żyć.
Jak pisałam, nie odkladam starań na kolek, ale teraz będą na moich zasadach, tak, żeby nie zniszczyć tego co już mam.
Dużo czasu mi zajęło, nim sobie psyche odkrecilam, nie pozwolę sobie na to, żeby znowu tak cierpieć. Poza staraniami jest życie, którego nie dostrzegalam, a teraz widzę
ba, żyję 
BISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA Ty sądzisz że ja się obudziła pewnego dnia i tak miałam? Wiesz ile trwalo nim się tego nauczyłam? Ale po 3 latach człowiek uczy się pokorysandra80 wrote:chciałabym tak mieć, niestety ja idę w drugą stronę im dłużej tym gorzej
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Sabb podziwiam i czapka z głowy.Czasem ciężko samemu umiec sobie poradzic z tym a skoro Ci sie udało to dokładnie jak piszesz nie mozesz znów dac sie wkrecic w spirale .
Ja cały czas mam nadzieje ,ze sie Wam uda
sandra80, Sabina, BISCA, ania.g, Mala79 lubią tę wiadomość