35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni555 wrote:dziewczyny
wczoraj miałam termin @
jedna kreska dziś rano
i brak @
coś tam kłuje i pobolewało okresowo, ale mniej niż zwykle
nie chcę się nakręcać, bo poumawiałam się już z lekarzami na konsultacje w kolejnym cyklu
zrobiłam plan działań, wraz z ściągnięciem mojego M. z drugiego kraju
i czekam na ten @ nieszczęsny
a tu nic
nie mierzę tempy niestety, miałam teraz zacząć od nowego miesiąca, no bo co prawda po 5 nie udanych cyklach, ale jeszcze nowa jestem
jutro rano beta, wieczorem wynik
pomyślałam, że napiszę
co byście kciuki przytrzymały
tak na wszelki wypadek
bo i tak wolę się nie nastawiać.
dołączam się do grupy trzymającej kciuki : )https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyNie ma za co tyle że ja to wypatrzylam w factory outlet to jest galeria w której są na pasażu wszystkie znane sklepy z ciuszkami i nie tylko minus 70 procent cały czascaffe wrote:Mała, dzięki za info

Ja jutro jadę do reserva wymienić Synowi spodnie które babcia Mu przysłała za krótkie to zerkne czy też jest ten pajacyk
Nawet mój Syn stwierdził że chce takowy do spania a jak zapytalam czy nie za duży na coś takiego to odpowiedział mi dyplomatycznie Mamo a czy mnie ktoś ogląda podczas spania?
Hehe i teraz muszę wyszukać takiego materiału i Mu uszyc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 19:39
caffe, Bliska 77, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dzięki jeszcze razMala79 wrote:Nie ma za co tyle że ja to wypatrzylam w factory outlet to jest galeria w której są na pasażu wszystkie znane sklepy z ciuszkami i nie tylko minus 70 procent cały czas
Ja jutro jadę do reserva wymienić Synowi spodnie które babcia Mu przysłała za krótkie to zerkne czy też jest ten pajacyk
Mala79 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, w ramach akcji społecznej przypominam o robieniu USG piersi przynajmniej raz w roku. Jeśli ginekolog nie robi, upomnieć się.
Kometa- najlepsze życzenia , niech spełnią się Twoje marzenia : )
Dobranoc wszystkim!
BISCA, Aasiula, moremi, Dziobak, macduska, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
no więc melduję że JUŻ niestety wypuszczono mnie ze szpitala. Nadal jednak mam wyrostek. Wyszłam bogatsza o kolejne kilka papierów z wynikami badań i płytę DVD z rtg wnętrzności. Wszystkie wyniki krew, mocz, rtg, usg mam o zgrozo, w najlepszej normie....
. Jestem rozczarowana.
Brzuch wciąż ćmi/ pobolewa, prawa strona głównie -z tym że niestety w badaniu manualnym ból to dzisiaj nie dość ostry, żeby zaraz kroić. No i jeszcze we krwi, samo piękno i harmonia.
Po niezwykle fachowym wpięciu wenflonu (ach, służba zdrowia MSWIA) nie udało się także wynegocjować whisky dożylnie ani powiększenia piersi na NFZ.
Ogólnie, seria porażek.
O 18.00,po wywaleniu z izby przyjęć (recepty, skierowania do chirurga, jakieś tam insze głupoty) usłyszałam przez telefon od klinicznego gina, że do zbadania zostaje marker nowotworowy Ca-125.
A więc, być może to rak jajnika jest moim przeznaczeniem.
A może atak hipochondrii się odezwał po 35. urodzinach. A może wypita rura weitzena w CK browarze była niedomyta.
Takie właśnie mam teraz dylematy..
Jeśli Ciotka nie przyjedzie, jutro rano oddaję krew na ten marker. Mężowi zapowiedziałam, że całą drogę do laboratorium będę patrzeć w majtki. Jeśli Ciotka przyjedzie, nie mogę Ca-125 badać bo wyszedłby niewiarygodny.
kapturnica, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, Magdala, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wolalabys, zeby nie byly w normie?Mimbla wrote:no więc melduję że JUŻ niestety wypuszczono mnie ze szpitala. Nadal jednak mam wyrostek. Wyszłam bogatsza o kolejne kilka papierów z wynikami badań i płytę DVD z rtg wnętrzności. Wszystkie wyniki krew, mocz, rtg, usg mam o zgrozo, w najlepszej normie....
. Jestem rozczarowana.
dobrze sie czujesz?Mimbla wrote:Brzuch wciąż ćmi/ pobolewa, prawa strona głównie -z tym że niestety w badaniu manualnym ból to dzisiaj nie dość ostry, żeby zaraz kroić. No i jeszcze we krwi, samo piękno i harmonia..
O 18.00,po wywaleniu z izby przyjęć (recepty, skierowania do chirurga, jakieś tam insze głupoty) usłyszałam przez telefon od klinicznego gina, że do zbadania zostaje marker nowotworowy Ca-125.
raczej inny atak...Mimbla wrote:A może atak hipochondrii się odezwał po 35. urodzinach. A może wypita rura weitzena w CK browarze była niedomyta.
rzeczywiscie, masz dylematy...
Nie wiem jaki mialas zamysl, ale kiedy sie to czyta to dziwnie sie robi
-
no juz? wyszlas?Bozia3 wrote:Poszłam do ginki o zaświadczenie do becikowego. I stwierdziłam, ze nie czekam kilku tygodni..
Zapytałam czy mnie przyjmie. Pamięta mnie i przyjmie tylko musze poczekać pól godziny, żeby mnie gdzieś wcisnąć. Same mlode pindy w kolejce, ale ja sie nie przejmuje i rżnę grupa, że tez jestem młoda jeee. Napisze potem co i jak...
co ustalone?
P.S do Ludwinow poszlas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 20:07
-
Mimbla wrote:no więc melduję że JUŻ niestety wypuszczono mnie ze szpitala. Nadal jednak mam wyrostek. Wyszłam bogatsza o kolejne kilka papierów z wynikami badań i płytę DVD z rtg wnętrzności. Wszystkie wyniki krew, mocz, rtg, usg mam o zgrozo, w najlepszej normie....
. Jestem rozczarowana.
Brzuch wciąż ćmi/ pobolewa, prawa strona głównie -z tym że niestety w badaniu manualnym ból to dzisiaj nie dość ostry, żeby zaraz kroić. No i jeszcze we krwi, samo piękno i harmonia.
Po niezwykle fachowym wpięciu wenflonu (ach, służba zdrowia MSWIA) nie udało się także wynegocjować whisky dożylnie ani powiększenia piersi na NFZ.
Ogólnie, seria porażek.
A może atak hipochondrii się odezwał po 35. urodzinach. A może wypita rura weitzena w CK browarze była niedomyta.
Jeśli Ciotka nie przyjedzie, jutro rano oddaję krew na ten marker. Mężowi zapowiedziałam, że całą drogę do laboratorium będę patrzeć w majtki. Jeśli Ciotka przyjedzie, nie mogę Ca-125 badać bo wyszedłby niewiarygodny.
o żesz w mordę jeżozwierza a to może jakieś nerwobóle z powodu wejścia w pełnoletność?
nieprzejmaj się jakby gdyby co to marker Ca-125 może być też powiększony w przypadku ciąży albo endometriozy, także nie pisz jeszcze testamentu nawet jak wyjdzie nieco wyższy, poprasuj obejrzyj komedię jaką albo muminki i spokojna twoja rozczochrana będzie dobrze!
BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Asiula super wieści, a zastrzyki ... nikt nie mówił że nie będzie bolało
liczy się wynik ..
Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Bursztyn powiedz lepiej jak Twoj nowy dom ,masz juz tam wszystko ?,czy szczasz jak ja na kiblu bez klapy
,a i penisy ogrzewania dalej nie zrobili ,jutro bedzie,ale wczoraj tez mowili jutro bedzie.
Bursztyn, caffe, Aasiula, Mega, BISCA, kkisia, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
Aniu,jak by tu powieedziec....kibel co prawda ma klape, ale brak calej reszty, tzn.trzeba wymienic wanne na kabine, polozyc plytki, kafle lub flizy- co kto wolianna maria wrote:Bursztyn powiedz lepiej jak Twoj nowy dom ,masz juz tam wszystko ?,czy szczasz jak ja na kiblu bez klapy
,a i penisy ogrzewania dalej nie zrobili ,jutro bedzie,ale wczoraj tez mowili jutro bedzie.
Mam sypialnie w miare zrobiona, ale szaf brakuje i kuchnie, tylko lodowki nie ma, nadal mamy mala pozyczona. W salonie dziury w podlodze, bo parkiety nie polozone, ogolnie, salon jak po wojnie, nie do uzytku. Meza nie ma, wraca jutro, bedzie ogarnial, znowu musielismy zamowic kontener do wywozu gruzu i innych odpadow, wrzuca dzwigiem do ogrodka w sobote. Jednym slowem- zabawa nadal trwa, moze do Swiat skonczymy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 20:43
anna maria, malgos741, Aasiula, Mega, BISCA, gosia7122, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, Simba lubią tę wiadomość