35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
testy na menopa?SolarPolar wrote:Nic:-( a brzuch jakbym byla w 5 miesiacu. Zrobie w sobote a moze jutro dla spokojnisci ale nadziei na pozytyw nie mam. Juz mi sie zdarzyl taki cykl w zeszlym roku ale tez bety nie robilam. Jakby bylo ok to na sikancu by wyszlo nie? Chcialam kupic testy fsh w rosmanie na mnopauze ale juz ich nie sprzedaja! Boje sie .
a na pierdolca nie mieli?
Misiek, boj sie Bozi!
BISCA, Reni, nick nieaktualny, gosia7122, efcia, moremi, ComeToMeBaby, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Nic:-( a brzuch jakbym byla w 5 miesiacu. Zrobie w sobote a moze jutro dla spokojnisci ale nadziei na pozytyw nie mam. Juz mi sie zdarzyl taki cykl w zeszlym roku ale tez bety nie robilam. Jakby bylo ok to na sikancu by wyszlo nie? Chcialam kupic testy fsh w rosmanie na mnopauze ale juz ich nie sprzedaja! Boje sie .
jeśli nie ciąża to może cykl bezowulacyjny? a z krwi fsh jakie masz albo amh? -
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Mialam zamiar dzisiaj pojsc do ginekologa ale zachcialo mi sie kupe. Wzielam ze soba chusteczki dla dzieci - te od kup- ktore wczoraj kupilam w rosmanie - niemieckie. No i w toalecie okazalo sie ze to chooy nie chusteczki tylko woreczki na pampersy . Do ginekologa nie poszlam. Jutro pojde, niech mnie wymaca a dzisiaj na wszelki wypadek kupie chusteczki a nie woreczki.
Hahahahahahaha !!!!! przez Ciebie teraz potrzebuje pieluszki. Posikam sie ze smiechu
SolarPolar, paszczakin, nick nieaktualny, moremi, Bliska 77, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
chusteczki, woreczki...SolarPolar wrote:Mialam zamiar dzisiaj pojsc do ginekologa ale zachcialo mi sie kupe. Wzielam ze soba chusteczki dla dzieci - te od kup- ktore wczoraj kupilam w rosmanie - niemieckie. No i w toalecie okazalo sie ze to chooy nie chusteczki tylko woreczki na pampersy . Do ginekologa nie poszlam. Jutro pojde, niech mnie wymaca a dzisiaj na wszelki wypadek kupie chusteczki a nie woreczki.
no to moze ty dalej sikasz na owulacyjne zamiast na ciazowe, jak kiedys?
SolarPolar, BISCA, Reni, nick nieaktualny, moremi, Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Tez sie boje! Boje sie isc do kliniki i w ogole badac te hormony i w ogole. Musze sie przelamac. Poleje sobie dzisiaj nalewki tatusiowej.
polej i mi i Makduśce też i wszystkim co tego potrzebują
edit: zagalopowałam się ja w cionży mogę być
edit 2: ale Ty też!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 16:37
SolarPolar, nick nieaktualny, moremi, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:polej i mi i Makduśce też i wszystkim co tego potrzebują

edit: zagalopowałam się ja w cionży mogę być
edit 2: ale Ty też!
I mi. Co prawda, nie potrzebuje, ale alkoholu nigdy nie odmawiam
SolarPolar, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Jeeeee! Teraz się uda Biszkopcie, ja Ci to mówię..BISCA wrote:A do mnie wlasnie dzwonili po wynikach porannego USG i krwi, ze ma wieczorem trzasnac Ovitrelle. Transfer w czwatrek.

nick nieaktualny, BISCA, moremi, nick nieaktualny, Dziobak, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPolar jak to dobrze, ze jesteś. Nie tylko ze mnie się smieją.

Ajlowiu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 17:00
nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, efcia, SolarPolar, moremi, malgos741, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Jeeeee! Teraz się uda Biszkopcie, ja Ci to mówię..
Jesetem gotowa na wszystko. Nawet na ciaze
nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, efcia, anna maria, moremi, Bliska 77, Dziobak, ComeToMeBaby, ania.g lubią tę wiadomość