35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
testy na menopa?SolarPolar wrote:Nic:-( a brzuch jakbym byla w 5 miesiacu. Zrobie w sobote a moze jutro dla spokojnisci ale nadziei na pozytyw nie mam. Juz mi sie zdarzyl taki cykl w zeszlym roku ale tez bety nie robilam. Jakby bylo ok to na sikancu by wyszlo nie? Chcialam kupic testy fsh w rosmanie na mnopauze ale juz ich nie sprzedaja! Boje sie .
a na pierdolca nie mieli?
Misiek, boj sie Bozi!
BISCA, Reni, kkisia, gosia7122, efcia, moremi, ComeToMeBaby, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Nic:-( a brzuch jakbym byla w 5 miesiacu. Zrobie w sobote a moze jutro dla spokojnisci ale nadziei na pozytyw nie mam. Juz mi sie zdarzyl taki cykl w zeszlym roku ale tez bety nie robilam. Jakby bylo ok to na sikancu by wyszlo nie? Chcialam kupic testy fsh w rosmanie na mnopauze ale juz ich nie sprzedaja! Boje sie .
jeśli nie ciąża to może cykl bezowulacyjny? a z krwi fsh jakie masz albo amh? -
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Mialam zamiar dzisiaj pojsc do ginekologa ale zachcialo mi sie kupe. Wzielam ze soba chusteczki dla dzieci - te od kup- ktore wczoraj kupilam w rosmanie - niemieckie. No i w toalecie okazalo sie ze to chooy nie chusteczki tylko woreczki na pampersy . Do ginekologa nie poszlam. Jutro pojde, niech mnie wymaca a dzisiaj na wszelki wypadek kupie chusteczki a nie woreczki.
Hahahahahahaha !!!!! przez Ciebie teraz potrzebuje pieluszki. Posikam sie ze smiechu
SolarPolar, paszczakin, kkisia, moremi, Bliska 77, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
chusteczki, woreczki...SolarPolar wrote:Mialam zamiar dzisiaj pojsc do ginekologa ale zachcialo mi sie kupe. Wzielam ze soba chusteczki dla dzieci - te od kup- ktore wczoraj kupilam w rosmanie - niemieckie. No i w toalecie okazalo sie ze to chooy nie chusteczki tylko woreczki na pampersy . Do ginekologa nie poszlam. Jutro pojde, niech mnie wymaca a dzisiaj na wszelki wypadek kupie chusteczki a nie woreczki.
no to moze ty dalej sikasz na owulacyjne zamiast na ciazowe, jak kiedys?
SolarPolar, BISCA, Reni, kkisia, moremi, Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Tez sie boje! Boje sie isc do kliniki i w ogole badac te hormony i w ogole. Musze sie przelamac. Poleje sobie dzisiaj nalewki tatusiowej.
polej i mi i Makduśce też i wszystkim co tego potrzebują
edit: zagalopowałam się ja w cionży mogę być
edit 2: ale Ty też!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 16:37
SolarPolar, kkisia, moremi, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:polej i mi i Makduśce też i wszystkim co tego potrzebują

edit: zagalopowałam się ja w cionży mogę być
edit 2: ale Ty też!
I mi. Co prawda, nie potrzebuje, ale alkoholu nigdy nie odmawiam
SolarPolar, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Jeeeee! Teraz się uda Biszkopcie, ja Ci to mówię..BISCA wrote:A do mnie wlasnie dzwonili po wynikach porannego USG i krwi, ze ma wieczorem trzasnac Ovitrelle. Transfer w czwatrek.

kkisia, BISCA, moremi, peppapig, Dziobak, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny