35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Uda Ci sie i bedziesz miala drugie ,zobacz ja po 24 latach 2 urodzilam w miedzy czasie 2 poronienia mialm,Tylko ze tak naprawde o 2 sie staralm od 2013,w czerwcu ciaza obumarla a w listopadzie juz zaszlam z Helasandra80 wrote:no też się cieszę powiem Ci, że przed Jego urodzeniem to dzieci to była dla mnie czysta abstrakcja, imprezy, kariera to było to, a po Jego narodzinach cały świat mi się przewartościował, wiem że to brzmi górnolotnie ale to prawda, zaraz chciałam mieć drugie dziecko, nawet udało się ale niestety poroniłam bardzo szybko
sandra80, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Uda Ci sie i bedziesz miala drugie ,zobacz ja po 24 latach 2 urodzilam w miedzy czasie 2 poronienia mialm,Tylko ze tak naprawde o 2 sie staralm od 2013,w czerwcu ciaza obumarla a w listopadzie juz zaszlam z Hela
no chciałabym taką Helęanna maria, BISCA lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ty, Sandra, a co ty tak sobie kopiujesz moje posty, hmm??? Tak nic od siebie nie dodasz?
Hahaha
mordę dodałam, nie dodała się? cholera chyba pora kończyć to prasowaniemoremi lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:O dzizas!
A mnie sie śniło, ze Kapta poszła rodzic, a ja z nią pojechałam do szpitala i miałam taki okrąglutkie (Sorki, ale poprostu śliczny był) brzuszek ( tak wiem, drugi raz) i lekarz do mnie: ona rodzi, bo już czas, ale, zeby mi pani z tych nerwów nie zaczęła rodzic, a ja na to, ze spoko-roko, ale ja mam jeszcze sporo czasu...piękny sen...
Mnie też się śnił poród....ja pierdziu....byłam w szpitalu i zajęłam łóżko po jakiejś kobiecie, która zostawiła swoje rzeczy...znalazłam portfel z kasą i biblię. Przywłaszczyłam sobie.... Potem zaczęłam rodzić i prosiłam o znieczulenie, ale go nie dostałam. Obudziłam się w kulminacyjnym punkcie....
ComeToMeBaby, Dziobak, moremi, ania.g, kapturnica, macduska, BISCA, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:rodzi na pewno rodzi nie przeszkadzaj
Ale... Zaraz zaraz, ale jak będzie Kapta rodzić to chyba alarm będzie?chyba, że do tego czasu będzie nas miała już dość hehe
kapturnica lubi tę wiadomość