35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Brak wiadomosci to tez wiadomosciAasiula wrote:Dzien dobry

Nic nie wiem, nie mam info

BRY!!
Dzis dostalam zakaz rodzenia od chUopa ,ze niby 13ty i niedziela .Mi juz to wsio lotto moze byc dzis a moze byc i nie dzis. Nie zanosi sie bo łajza siedzi i głowka rozpierdziela mi szyjke. Musi byc juz naprawde nisko bo wczesniej nie mialam wrazenia ,ze mi wypadnie
No i ten teges powiedzialam sobie ,ze spoko luzzz i takie tam ale jak zobaczylam 99% ciazy na wykresie to i tak poczulam stracha!
A na ten moment skoro pizdzior nie wyłazi to se leniuchuje
dorbie, ComeToMeBaby, Aasiula, ania.g, Bliska 77, macduska, malgos741, caffe, BISCA, Mala79, Bursztyn, SolarPolar, moremi, Dziobak, Mega, Magdala, megan8, Simba lubią tę wiadomość

-
Aasiula wrote:Sandra a ty nie szczasz na patyka ???
pierdzielę nie szczam czekam na @ spokojna i wyluzowana jak wagon medytujących mnichów
nie chce mi się po wszystkich oknach latać w poszukiwaniu cienia cienia a potem sama się oszukiwać że może jeszcze za wcześnie
więc czekam na @ i umawiam się na laparo
kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, ania.g, macduska, malgos741, BISCA, SolarPolar, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
U mlodego w czwartek jest nza 16ta .Tez trza pelna kabze.Jak sie nie rozpakne do tego czasu to poturlam sie spotkac ze znajomymi jeszcze. Prawie po wizycie u ordynatorka( bo mam na 15ta)bede wiec ze swiezym planem dzialania. Bo chlop moj nigdy w szkole nie byl bo to moja byla szkola i zawsze łaziłam ja.Mega wrote:No a co ty myślałaś?
to początek roku szkolnego wiec od razu wyciągają łapę po pieniądze
ja mam w poniedziałek - jutro. Zaraz bedzie ubezpieczenie, Rada Rodzicow, składka klasowa, mleko i hooooy wie co jeszcze. Musze przed praca do banku wdepnąć, bo w portfelu tylko na ubezpieczenie jest i na autobus 
Bry z rana w niedziele...spać nie mogę....
Idę was dalej odczytywać, bo podpisaliście jak nawiedzone
a ja dopiero na 9 września jestem
Juz sama nie wiem czy lepsze zeby kazal mi sie klasc na oddzial i mi wywolywali porod czy kazal czekac dalej bo fizjologicznie niby do 42tyg mozna.
Ehh mam kurwa dylematy z rana
Aasiula, Bliska 77, Mala79, moremi, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Kapta, to może ty nie doczekado tego 17go jak masz wrażenie, że ci młody wypada.może gatki se załóż?

no no pora gacie założyć i najlepiej z golfem
ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bombki składają chałupniczo?Bozia3 wrote:U mnie to już nawet zakutani wynajmują obok mieszkanie...najpierw mieszkał z babą i małym ciapatkiem, teraz nagle ona z dzieckiem zniknęła, a on jest sam z innymi dwoma chłopami....ściany puste, bez firanek - codziennie okna na oścież pootwierane - wciąż coś się wietrzy. I dodatkowo dochodzą nas z tego mieszkanie dziwne rytmiczne odgłosy - jakby syczenia....Wa mać siedzą i coś tam normalnie knują...(wersja najbardziej optymistyczna, że to jakaś praca chałupnicza) . Jak raz mnie minął i popatrzyłam na niego podejrzliwie - to od tej chwili unika mnie jak ognia - jak ja wychodzę i on - to on się cofa do mieszkania wystraszony i dopiero wychodzi, jak mu zejdę z oczu...
Drogie bravo - czy ja już powinnam się zacząć bać???
ja bym sie już bała....
kapturnica, ComeToMeBaby, krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
Ja tam se sama nie bede czekac.Wszystko w planie z lekarzem bedzie.Mysle ,ze nie zechce tyle czekac bo jak mnie polozy na oddziale i nic nie bedzie robil to mu rozpizdrze gabinet...sandra80 wrote:Kapta do 42 to za długo, ja bym poczekała do 41 i to max, później wody zielone
Aasiula, Bliska 77, ComeToMeBaby, malgos741, Mala79, SolarPolar, ania.g lubią tę wiadomość

-
Jak ja bym chcala ,zeby to bylo jak pierdzior .Kichniesz , kaszlniesz i rozwarcie na 10cmComeToMeBaby wrote:Kapta, to może ty nie doczekado tego 17go jak masz wrażenie, że ci młody wypada.może gatki se załóż?

.Tak to tylko na filmach w tv
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 09:27
Aasiula, Bliska 77, ComeToMeBaby, malgos741, Mala79, moremi, dorbie lubią tę wiadomość

-
Witajcie
Kapta, trzymaj sie
Jesli chodzi o zebranie to ja mam we wtorek, w zlobku juz bylo a kasa juz poszla, w sumie do szkoly i zlobka ponad 500, samo zycie, jeszcze w lodzi wymyslili radni, ze likwiduja dla zlobkow pralnie interaz rodzic ma zapewnic dziecku dwa komplety poscieli, poscielowego i raz w tygodniu wszystko prac i prasowacWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 09:34
kapturnica, Mala79, moremi, dorbie lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jak ja bym chcala ,zeby to bylo jak pierdzior .Kichniesz , kaszlniesz i rozwarcie na 10cm
.Tak to tylko na filmach w tv 
a skąd wiesz ile masz rozwarcia, gmerałaś znów???
-
Myslisz ,ze bez skurczy sie samo zrobi ?sandra80 wrote:a skąd wiesz ile masz rozwarcia, gmerałaś znów???

Wątpliwa sprawa. Jutro ide na KTG i USG to sie dowiem co i jak .
Chociaz wolałabym juz nie musiec isc ..Ale co ja sobie moge??Pomarzyc
moremi lubi tę wiadomość

-
kapturnica wrote:Myslisz ,ze bez skurczy sie samo zrobi ?
Wątpliwa sprawa. Jutro ide na KTG i USG to sie dowiem co i jak .
Chociaz wolałabym juz nie musiec isc ..Ale co ja sobie moge??Pomarzyc
a na te 4 cm miałaś skurcze? niektórym się rozwiera bez skurczy, ja miałam skurcze od 20 tygodnia non toper, a szyjka w dniu porodu 1 cm rozwarcia -
Tak na te 4cm mialam skurcze bardziej lub mniej silne ale nieregularne.. U mnie 1szy porod byl na podwojnej oxy bo nic sie samo nie dzialo. A od paru dni tylko jakies wiesmaki straszaki heh .sandra80 wrote:a na te 4 cm miałaś skurcze? niektórym się rozwiera bez skurczy, ja miałam skurcze od 20 tygodnia non toper, a szyjka w dniu porodu 1 cm rozwarcia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 09:51

-
nick nieaktualny
-
Ciągnie sie kurNa jak flaki z olejem.Końcówka jest okropna , ryje psyche na bankkkisia wrote:Dzien doberek
Milego dnia
Kapta
jeszcze chwila i sie doczekasz 
.Jak było jeszcze kilkadziesiąt to był jakis luzik ale ostatnie 10dni to masakra.
Bliska 77, malgos741, Aasiula, Mala79, kkisia, SolarPolar, dorbie lubią tę wiadomość