35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Dzien dobry
Nic nie wiem, nie mam info
BRY!!
Dzis dostalam zakaz rodzenia od chUopa ,ze niby 13ty i niedziela .Mi juz to wsio lotto moze byc dzis a moze byc i nie dzis. Nie zanosi sie bo łajza siedzi i głowka rozpierdziela mi szyjke. Musi byc juz naprawde nisko bo wczesniej nie mialam wrazenia ,ze mi wypadnie
No i ten teges powiedzialam sobie ,ze spoko luzzz i takie tam ale jak zobaczylam 99% ciazy na wykresie to i tak poczulam stracha!
A na ten moment skoro pizdzior nie wyłazi to se leniuchujedorbie, ComeToMeBaby, Aasiula, ania.g, Bliska 77, macduska, malgos741, caffe, BISCA, Mala79, Bursztyn, SolarPolar, moremi, Dziobak, Mega, Magdala, megan8, Simba lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Sandra a ty nie szczasz na patyka ???
pierdzielę nie szczam czekam na @ spokojna i wyluzowana jak wagon medytujących mnichów
nie chce mi się po wszystkich oknach latać w poszukiwaniu cienia cienia a potem sama się oszukiwać że może jeszcze za wcześnie
więc czekam na @ i umawiam się na laparokapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, ania.g, macduska, malgos741, BISCA, SolarPolar, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:No a co ty myślałaś?
to początek roku szkolnego wiec od razu wyciągają łapę po pieniądze
ja mam w poniedziałek - jutro. Zaraz bedzie ubezpieczenie, Rada Rodzicow, składka klasowa, mleko i hooooy wie co jeszcze. Musze przed praca do banku wdepnąć, bo w portfelu tylko na ubezpieczenie jest i na autobus
Bry z rana w niedziele...spać nie mogę....
Idę was dalej odczytywać, bo podpisaliście jak nawiedzonea ja dopiero na 9 września jestem
Juz sama nie wiem czy lepsze zeby kazal mi sie klasc na oddzial i mi wywolywali porod czy kazal czekac dalej bo fizjologicznie niby do 42tyg mozna.
Ehh mam kurwa dylematy z ranaAasiula, Bliska 77, Mala79, moremi, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Kapta, to może ty nie doczekado tego 17go jak masz wrażenie, że ci młody wypada.może gatki se załóż?
no no pora gacie założyć i najlepiej z golfemComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:U mnie to już nawet zakutani wynajmują obok mieszkanie...najpierw mieszkał z babą i małym ciapatkiem, teraz nagle ona z dzieckiem zniknęła, a on jest sam z innymi dwoma chłopami....ściany puste, bez firanek - codziennie okna na oścież pootwierane - wciąż coś się wietrzy. I dodatkowo dochodzą nas z tego mieszkanie dziwne rytmiczne odgłosy - jakby syczenia....Wa mać siedzą i coś tam normalnie knują...(wersja najbardziej optymistyczna, że to jakaś praca chałupnicza) . Jak raz mnie minął i popatrzyłam na niego podejrzliwie - to od tej chwili unika mnie jak ognia - jak ja wychodzę i on - to on się cofa do mieszkania wystraszony i dopiero wychodzi, jak mu zejdę z oczu...
Drogie bravo - czy ja już powinnam się zacząć bać???ja bym sie już bała....
kapturnica, ComeToMeBaby, krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Kapta do 42 to za długo, ja bym poczekała do 41 i to max, później wody zielone
Aasiula, Bliska 77, ComeToMeBaby, malgos741, Mala79, SolarPolar, ania.g lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Kapta, to może ty nie doczekado tego 17go jak masz wrażenie, że ci młody wypada.może gatki se załóż?
.Tak to tylko na filmach w tv
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 09:27
Aasiula, Bliska 77, ComeToMeBaby, malgos741, Mala79, moremi, dorbie lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Kapta, trzymaj sie
Jesli chodzi o zebranie to ja mam we wtorek, w zlobku juz bylo a kasa juz poszla, w sumie do szkoly i zlobka ponad 500, samo zycie, jeszcze w lodzi wymyslili radni, ze likwiduja dla zlobkow pralnie interaz rodzic ma zapewnic dziecku dwa komplety poscieli, poscielowego i raz w tygodniu wszystko prac i prasowacWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 09:34
kapturnica, Mala79, moremi, dorbie lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jak ja bym chcala ,zeby to bylo jak pierdzior .Kichniesz , kaszlniesz i rozwarcie na 10cm
.Tak to tylko na filmach w tv
a skąd wiesz ile masz rozwarcia, gmerałaś znów??? -
sandra80 wrote:a skąd wiesz ile masz rozwarcia, gmerałaś znów???
Wątpliwa sprawa. Jutro ide na KTG i USG to sie dowiem co i jak .
Chociaz wolałabym juz nie musiec isc ..Ale co ja sobie moge??Pomarzycmoremi lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Myslisz ,ze bez skurczy sie samo zrobi ?
Wątpliwa sprawa. Jutro ide na KTG i USG to sie dowiem co i jak .
Chociaz wolałabym juz nie musiec isc ..Ale co ja sobie moge??Pomarzyc
a na te 4 cm miałaś skurcze? niektórym się rozwiera bez skurczy, ja miałam skurcze od 20 tygodnia non toper, a szyjka w dniu porodu 1 cm rozwarcia -
sandra80 wrote:a na te 4 cm miałaś skurcze? niektórym się rozwiera bez skurczy, ja miałam skurcze od 20 tygodnia non toper, a szyjka w dniu porodu 1 cm rozwarcia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 09:51
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Dzien doberek
Milego dnia
Kaptajeszcze chwila i sie doczekasz
.Jak było jeszcze kilkadziesiąt to był jakis luzik ale ostatnie 10dni to masakra.
Bliska 77, malgos741, Aasiula, Mala79, kkisia, SolarPolar, dorbie lubią tę wiadomość