35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo ja też gąbeczką dywan Rewelacyjne działanie proskurczoweAasiula wrote:Doskonale Cię rozumiem , ja mialam tak dosc że wypralam 25m2 wykladziny szczoteczka troche wieksza od szczoteczki do zebow . Na efekt nie musialam dlugo czekac

Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Nie wiem, w piatek ma dojechac reszta milusiej rodzinki...

o faken Krycha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 12:49
BISCA, kapturnica, krycha.stara, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybłogosławie wszystkie poświęconą rózgą na tłóste tyłkiBursztyn wrote:Buongiorno
Jakis kawalek slonca wyjrzal, nie jest zle. Kontener wczoraj przyjechal, juz pelny, w sumie do tej pory poszla prawie tona odpadow, a jeszcze nie koniec, ale chata bardzo powoli zaczyna nabierac ksztaltow czegos co nadaje sie do mieszkania. Jesli wszystko pojdzie zgodnie z planem to parapetowka bedzie tuz przed Swietami.
Kaptur, trzymam zebys wytrzymala
Misiek, zrobilas wczoraj te obiecane badania?
Gdzie Ksionc zeby blogoslawienstwa niedzielnego udzielil?
A.
Aasiula, kapturnica, SolarPolar, Bliska 77, Mega, Sabina, Bursztyn, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
i witam sie i ja ze spokojnego dnia.. Dziec wczoraj popisac przed Simbowskimi sie nie chcial, zalozyli z Maksem partie "nie lubie tego miejsca i nie lubie was", spac tez nie chcial.. Za to jak padl wczoraj o osmej, to dzis o osmej go z lozka wyjelam. Pokulalismy sie godzine i dopspalismy do 10.. Kochane dziecko

Teraz 2 godziny w kuchni (ja: sernik, obiad, papki obiadowe dla mlodego), dziecko kibicowalo dzielnie. I znow spi
ania.g, Aasiula, kapturnica, kkisia, krycha.stara, malgos741, ComeToMeBaby, macduska, Dziobak, Mega, Sabina, Mala79, Simba lubią tę wiadomość
-
chyba musze zrobic ich wiecej..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 15:01
SolarPolar, sandra80, BISCA, Aasiula, kapturnica, Karen_1980, kkisia, krycha.stara, ania.g, caffe, malgos741, ComeToMeBaby, moremi, macduska, beates, Bliska 77, Dziobak, Mega, Niuta, anna maria, Sabina, Mimbla, Mala79, Simba lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Nie zwlekaj.
wiesz Polar, z IVF fajne dzieci som!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 13:05
SolarPolar, kkisia, krycha.stara, ania.g, malgos741, moremi, BISCA, Mega, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Wiem ale ja nie mam pewnie juz jajek zapasowych i martwie sie tym, ze tylko z jajkami dawczyni - a nie umiem tego do konca zaakceptowac.
no to jest cholernie trudna sprawa, ale może nie jest aż tak źle, próbowałaś już na swoich? -
SolarPolar wrote:Wiem ale ja nie mam pewnie juz jajek zapasowych i martwie sie tym, ze tylko z jajkami dawczyni - a nie umiem tego do konca zaakceptowac.
tego Polar nie wiesz dopoki nie sprawdzisz.. u nas pobieraja jajka do 45 lat..
krycha.stara, Aasiula, SolarPolar, moremi, macduska, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Uff... Usnela... Malzonek tez, wymeczony mocno. Ja naprasowana, wiec jeszcze siedze. Dzieki dziewczyny za wsparcie
Dla Was jej nie zabije 
Paszczu! ON Ci normalnie pieknieje w oczach, zanim pelnoletnosci dobije, bedzie pierdzial cukrem! Sam miod, rob nastepne, rob ile sie da!
Powiem Ci Krycha, jakbym miala mrozaki to juz bym na transfer sie szykowala
Ale jak se pomysle, ze mam znowu ta punkcje na zywca przezyc, to dam se szanse na naturalne zajscie do konca roku 
krycha.stara, moremi, macduska, Mega, caffe, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Paszcza mały jest przecudowny, Krycha ma rację rób jak najwięcej. Teraz jak nie masz takiego ciśnienia to powinno naturalnie wyjść. Ta punkcja na żywca bolesna jest?
krycha.stara, paszczakin, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Misiek, abstrach/hujac od tesciowych. Z tym in vitrem to jest tak: dokonalas juz w glowie jednego wielkiego kroku, zaakceptowalas je jako sposob na dziecko. Teraz, w miare jak sie bedziesz wglebiac w temat, kolejne kroki beda sie dokonywac stopniowo i cos, co Ci sie dzis wydaje nie do przyjecia, mozesz za rok rozwazac jako alternatywe i plan B. Wiadomo, ze chcialoby sie jak najbizej natury i tego Ci i nam wszystkim zycze. Ale jak sie nie da tak, to da sie inaczej, w kazdym razie DA SIE.
A co do jajek, ja mam duzo, moge oddac jakbys potrzebowala, z reszta nie tylko Tobie, kazdej
i oto mamy dawczynię jajek na forumie
krycha.stara, Bozia3, Mimbla lubią tę wiadomość
-
zrobiłam przecier z żółtych pomidorów.
fajny, taki delikatny.
3 słoiki się pasteryzują.
dobra żona, dobra...
dzisiaj poszłam na łatwiznę i zaprosiłam na obiad mamę.
czytaj: pojedziemy do mamy, w jej zamrażarce przechowujemy pierogi od teściowej, zrobimy je u mamy, poczęstujemy również i ją. Sprytne, co?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 14:00
krycha.stara, macduska, Mega, paszczakin, caffe, moremi, kkisia, megan8, Bozia3, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Oj, nie zazdroszczękrycha.stara wrote:Nie wiem, w piatek ma dojechac reszta milusiej rodzinki...

trzymaj sie kobieto, jakby co to uciekaj do kibla
krycha.stara, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Ello, Kapta, jeszcze nie urodzilas??

To aktualizuje liste.
2. Kometa 17.09, 18.09
3. Kaptur 21.09 , 22.09
4. Dorbie 17.09
5. Sandra 18.09
6. Bozia 17.09, 18.09
7. Hera 13.09 13.13
8. Bursztyn 17.09, 18.09