35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Ciągnie sie kurNa jak flaki z olejem.Końcówka jest okropna , ryje psyche na bank
.Jak było jeszcze kilkadziesiąt to był jakis luzik ale ostatnie 10dni to masakra.
malgos741, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Witam wiedzmy, ja już wyspana
Miłej niedzieli choć 13ty
Kapta jutro możeszMala79, kkisia, dorbie lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ciągnie sie kurNa jak flaki z olejem.Końcówka jest okropna , ryje psyche na bank
.Jak było jeszcze kilkadziesiąt to był jakis luzik ale ostatnie 10dni to masakra.
kapturnica, moremi, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Czesc. KRYCHA zyje, ale ledwo. Mam z godzinke, bo tesciowa do kosciola poleciala. Moze i ja sie po wczorajszym dniu powinnam nawrocic, bo cudem chyba obie przezylysmy. Otoz "mamusia" wpadla na genialny pomysl sprezentowania jakichs odtotowych niemieckich spioszkow dziecku szwagra babci ojca po ciotecznym wujku matki siostry. No co, rodzinna kobieta jest i wszytskie dzieci kocha! Nie problem. Problem generowal sie stopniowo. Oblecialam z nia wszystkie sklepy dzieciece w promieniu 10 km. Po drodze byly tez inne, tam tez trzeba bylo wejsc, bo "A co to takiego, w Polsce nie ma tego sklepu" albo "Tylko na chwilke, cos chce zobaczyc" albo "Bo sasiadka mowila, ze te niemieckie proszki do prania takie dobre, moze wezme". Wrocilysmy do domu tuz po zmroku, jak nas sprzataczka z ostatniego sklepu wygonila. Tesciowa przyniosla ze soba trzy pary skarpet, marynarke damska i nawet fajne buty. Spioszki? Jakie qrwa spioszki?! W dziesiatym dzieciecym stwierdzila nagle, ze przeciez nie zna rozmiaru ani plci i nie bedzie ludzi na sile uszczesliwiac, ale moze jutro poszukamy takich malusich bucikow!
Ja pieprze i sole, chleje od wczoraj, odkad usnela...
acha czyli czegoś jeszcze jej brakuje z garderobyspokoju życzę, wiesz na wolności fajnie jest
krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Swoja droga trzeba byc niezla suka, zeby ciagac po sklepach dzieciecych kobiete, ktora od ponad dwoch lat stara sie o dziecko...
Zeby jeszcze w jakims konkretnym celu, ale nie, ona sie po prostu uwielbia pastwic nad synowa. Wie, oczywiscie, ze wie, jaka u nas sytuacja, bo jej sie synus onegdaj nieopatrznie zwierzyl. Wtedy mu powiedziala, ze swoje problemy powinnismy rozwiazywac sami w domu, a nie opowiadac o nich obcym ludziom! Mamusia! SIC!
to by teraz pasowało powiedzieć że z obcymi babami to Ty po sklepach latać nie będziesz i rzeczywiście masz rację taktu nie ma za groszkrycha.stara, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Dziekuje, to mile. Przezyje, wezme nadgodziny albo drugi etat...
krycha.stara, sandra80, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Ech, nastrój mam do d to nawet wam tu nie smęcęciężka awantura wisi w powietrzu
Kapta, trzymam kciuki! Pamietam to uczucie jakby dziecko chciało wypaśćnie całe 2 doby tak miałam a i ja nie czułam żadnych skurczy, nie miałam plamien. U mnie po prostu zaczęło sie wodospadem i na porodówce spanikowana ciagle gadałam ze nic nie boli
bedzie dobrze i myśle ze juz naprawdę blisko
Miłego dnia!kapturnica, ania.g, BISCA, Mimbla, Mala79 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Tez tak masz z oknami - w zaleznosci gdzie jasniej:-) ja jeszcze zaluzje musze odciagac:-), dodatkowo mala latarke ledowa jesli testuje w godzinach wieczornych. Myslalam ze to tylko ja mam tak postane.
też się cieszę, że nie jestem sama , ale w tym cyklu postanowiłam nie robić takich szopek, ni chuja sjebiaSolarPolar, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
delete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:41
krycha.stara, Bursztyn, paszczakin, macduska, Dziobak, Mega, Magdala, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Bry
Cały tydzień z mamusią? Ze swoją nie dałabym rady, a z obcą... Krycha, współczuje.
Sandra, wysyłam do Ciebie karton znaków interpunkcyjnych. Wrzesień juz jest, to nie masz wymowki.
Przepraszam, już sypię głowę popiołem.moremi, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
Buongiorno
Jakis kawalek slonca wyjrzal, nie jest zle. Kontener wczoraj przyjechal, juz pelny, w sumie do tej pory poszla prawie tona odpadow, a jeszcze nie koniec, ale chata bardzo powoli zaczyna nabierac ksztaltow czegos co nadaje sie do mieszkania. Jesli wszystko pojdzie zgodnie z planem to parapetowka bedzie tuz przed Swietami.
Kaptur, trzymam zebys wytrzymala
Misiek, zrobilas wczoraj te obiecane badania?
Gdzie Ksionc zeby blogoslawienstwa niedzielnego udzielil?moremi, Aasiula, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, macduska, Mega, Sabina, Mala79, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Mnie też się śnił poród....ja pierdziu....byłam w szpitalu i zajęłam łóżko po jakiejś kobiecie, która zostawiła swoje rzeczy...znalazłam portfel z kasą i biblię. Przywłaszczyłam sobie...
. Potem zaczęłam rodzić i prosiłam o znieczulenie, ale go nie dostałam. Obudziłam się w kulminacyjnym punkcie....
Bozia3 lubi tę wiadomość