WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Moja córka tez załatwiła swojego szajsunga, nie da sie odblokować wiec kapa, a spadł jej z naprawdę małej wysokość (tak twierdzi) a potem zauważyła, ze kawałek, naprawdę malutki kawałek z szybki odpadł, wiec dlatego nie reaguje... A naprawa nieopłacalna....
    Moj popekany ale dziala, na szczescie jest ubezpieczony, wiec go oddam do wymiany szybki lub calsci

Mega lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Moj popekany ale dziala, na szczescie jest ubezpieczony, wiec go oddam do wymiany szybki lub calsci
    Podobno w Sony Z takie rzeczy sie dzieja z przegrzania. Jutro pojade i zobacze, czy da sie reklamowac. W No uznaja takie reklamacje czesto.

Bliska 77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Podobno w Sony Z takie rzeczy sie dzieja z przegrzania. Jutro pojade i zobacze, czy da sie reklamowac. W No uznaja takie reklamacje czesto.
    Oby sie udalo, z moim sams...bylo tak ze upad, pekl w jedym miejscu a dziela dokonczyla mlodsza ale wszystko w nim dziala, na szczescie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 15:00

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Yyyy, i to wszystko dla waszej 4?
    U mnie dzis rosol z makaronem. Chlop pyta: A kotlet dzie?
    Bo mu sie skojarzylo, ze niedziela ( bo rosol ).
    Nie moge mu absolutnie pokazac, co sie jada u Waciakow na obiady.
    Dla 10. Przyjezdża siostra z rodziną.

Aasiula, kapturnica, BISCA, Dziobak, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Wacia widze, ze wiecej jest chętnych na ten fantastyczny, niedzielny obiad ;) masz duży stół?

A niestety mam tylko 4 osobowy. Jak przyjeżdża więcej osób to na zmiany jemy. :-)

Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A niestety mam tylko 4 osobowy. Jak przyjeżdża więcej osób to na zmiany jemy. :-)
    to nic. będziemy robić zmiany.
    Ja w pierwszej!!!! :P

Aasiula, Mega, BISCA, Dziobak, krycha.stara, Sabina lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Paszcza mały jest przecudowny, Krycha ma rację rób jak najwięcej. Teraz jak nie masz takiego ciśnienia to powinno naturalnie wyjść. Ta punkcja na żywca bolesna jest?

Wiesz, to bylo teoretycznie ze znieczuleniem. tylko jak to lekarz powiedzial, jakos jajnik mialam w innym miejscu niz myslal (znieczulenie robia zastrzykami przez scianki pochwy). Jakos zawsze mialam jajniki na miejscu, wiec moze byl niedorobiony jakis ten lekarz i nie trafil. ;)
    Niemniej dla porownania- ostatnia dawke epiduralu przy porodzie mialam o 2-3 rano, rodzilam od 4 do 4.40. Nie wiem jak dlugo epidural trzyma, wczesniej dawkowane mialam co 1,5h. Porod przy punkcji to byl maly pikus jesli chodzi o bol..

Ale nie masz sie co bac jakby co- w Polsce punkcje robia w narkozie..

moremi, macduska, BISCA, krycha.stara, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Sandra, to nie chichi. Po pierwsze primo, wiem, jakie drogi musimy przejsc, by byc matkami, wiec jesli moge pomoc, to chetnie. A zeby nie bylo, ze jestem chodzaca dobrocia i altruizmem, to im szybciej sie z jaj wypsztykam, tym szybciej wejde w wiek dojrzaly, nie beda mnie meczyc @ i takie tam. Zostawie se kilka, na dziecko lub dwoje, a reszte chetnie oddam w dobre rece (czytaj macice) :-)

nie wiem jak u Was Krycha, ale jakbys byla u nas to bym Ci powiedziala- to szybko, szybciutko.. dawca mozna byc tylko do 35 lat..

moremi, kkisia, BISCA, krycha.stara, Sabina lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Wacia dawaj adres, zaraz bede ;)

wyglada na to, ze dzis zlot u Waci!

malgos741, Aasiula, Mega, macduska, BISCA lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    nie wiem jak u Was Krycha, ale jakbys byla u nas to bym Ci powiedziala- to szybko, szybciutko.. dawca mozna byc tylko do 35 lat..
    W Plu tez do 35roku mozna oddac jajca.Pozniej twierdza ,ze stare ??? O.o ?
    Wacia ja na te ciasta bym sie zalapala.Na krolika żem za mienTka .
    A ja dzis jakas niedorobiona non top mmnie cos boli jak nie dupa to plecy ,kregoslup i uj nie wie co jeszcze.
    Mam kryzysa ?

malgos741, Bliska 77, moremi, kkisia, macduska, BISCA, krycha.stara, Mega, Sabina, Mala79 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie wiem, co na obiad, bo ide do sunsiadki.. Wiem za to co na deser- sernik! I to dietetyczny, bez cukru, mąki i innych swinstw ;)
    A sunsiadka wie jak jemy, wiec powinno byc poprawnie..

I dzieki dziewczyny za komplementy dla Adasia- przekazałam! Kazal pozdrowic ciotki!

kapturnica, Aasiula, Mega, moremi, kkisia, BISCA, krycha.stara, ComeToMeBaby, Sabina, Simba lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A ja dzis jakas niedorobiona non top mmnie cos boli jak nie dupa to plecy ,kregoslup i uj nie wie co jeszcze.
    Mam kryzysa ?

w ciazy jestes? W koncowce? ;)

kapturnica, malgos741, moremi, kkisia, BISCA, krycha.stara, Sabina lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    w ciazy jestes? W koncowce? ;)
    Kurde a powinnam byc juz po!!!! I narzekac na poobcierane suty i bolacego piczkinsa!!
    Biednemu zawsze wiatr w patrzałki wieje!!

malgos741, ania.g, Bliska 77, Mega, dorbie, krycha.stara lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia ale wyrzera ale byłym wszystko zjadła co masz ..
    Dziś parę zlepek parkietu przykleilam i powiem wam że nawet ładnie to wyszło ;)

Bliska 77, Mega, macduska lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polar <3
    Paszczak, rób następnego małego Paszczaka bo ten jest cudowny <3

malgos741, Bliska 77, Aasiula, moremi, kkisia, BISCA, paszczakin, Mimbla, Sabina lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza dziecię cudo <3

Mega, paszczakin lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A w ogole dzien dzis do doopy, trzynastego kuzwa. Pekl mi telefon i przestal reagowac na dotyk,chociaz pekl nieznacznie, wlasciwie jest tylko ryska. Ale nie da sie zrobic nic. A tam wszystkie dane, kontakty, fotki i filmy Adasia od samego urodzenia. Na kompa tez sie nie da zwalic, bo nie moge odblokowc komorki.
    Nie moga dzwonic, nie odbiore telefonu i najgorsze!! Nie moge siedziec na ovu w lozku ani w kiblu!!
    Szybke wymienisz i dane odzyskasz.

Dziobak lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Maz od negacji in vitro wszedl w faze poztywa nawet z komorka dawczyni bo plemniory jego - jemu latwiej bo genetycznie dziecko bedzie jego moje tylko biologicznie. A jak nie pokocham? Na razie czekam na okres.
    Polarku, wiem ze to wszystko bardzo trudno ogarnac, ja na to patrze w ten sposob, ze jesli blabym w stanie adoptowac dzieciatko to od dawczyni jajko tez przyjac, a milosc? Milosc do dzieciatka jest czyms oczywistym... <3

moremi, kkisia, Aasiula, ania.g, krycha.stara, ComeToMeBaby, malgos741, Mimbla, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Maz od negacji in vitro wszedl w faze poztywa nawet z komorka dawczyni bo plemniory jego - jemu latwiej bo genetycznie dziecko bedzie jego moje tylko biologicznie. A jak nie pokocham? Na razie czekam na okres.
    Misiek, dziecko z komorki dawczyni jest genetycznie i biologicznie dzieckiem dawczyni, niestety.
    Oczywiscie ze facetowi latwiej, w koncu w polowie to jego material genetyczny, a kobieta ktora adoptuje taki zarodek jest niestety inkubatorem, mowa tutaj oczywiscie o biologicznej stronie, bo matka jest ta ktora wychowuje- i w tym przypadku rodzi.

moremi, Bliska 77, kkisia, Aasiula, ania.g, kapturnica, ComeToMeBaby, malgos741, Bozia3, Sabina, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • moremi Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    delete

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:41

Bliska 77, Bursztyn, Aasiula, kapturnica, krycha.stara, ComeToMeBaby, Mimbla, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 11244 11245 11246 11247 11248 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ