35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:Moja córka tez załatwiła swojego szajsunga, nie da sie odblokować wiec kapa, a spadł jej z naprawdę małej wysokość (tak twierdzi) a potem zauważyła, ze kawałek, naprawdę malutki kawałek z szybki odpadł, wiec dlatego nie reaguje... A naprawa nieopłacalna....
Mega lubi tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Moj popekany ale dziala, na szczescie jest ubezpieczony, wiec go oddam do wymiany szybki lub calsci
Bliska 77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Podobno w Sony Z takie rzeczy sie dzieja z przegrzania. Jutro pojade i zobacze, czy da sie reklamowac. W No uznaja takie reklamacje czesto.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 15:00
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Yyyy, i to wszystko dla waszej 4?
U mnie dzis rosol z makaronem. Chlop pyta: A kotlet dzie?
Bo mu sie skojarzylo, ze niedziela ( bo rosol ).
Nie moge mu absolutnie pokazac, co sie jada u Waciakow na obiady.Aasiula, kapturnica, BISCA, Dziobak, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:A niestety mam tylko 4 osobowy. Jak przyjeżdża więcej osób to na zmiany jemy.
Ja w pierwszej!!!!Aasiula, Mega, BISCA, Dziobak, krycha.stara, Sabina lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Paszcza mały jest przecudowny, Krycha ma rację rób jak najwięcej. Teraz jak nie masz takiego ciśnienia to powinno naturalnie wyjść. Ta punkcja na żywca bolesna jest?
Wiesz, to bylo teoretycznie ze znieczuleniem. tylko jak to lekarz powiedzial, jakos jajnik mialam w innym miejscu niz myslal (znieczulenie robia zastrzykami przez scianki pochwy). Jakos zawsze mialam jajniki na miejscu, wiec moze byl niedorobiony jakis ten lekarz i nie trafil.
Niemniej dla porownania- ostatnia dawke epiduralu przy porodzie mialam o 2-3 rano, rodzilam od 4 do 4.40. Nie wiem jak dlugo epidural trzyma, wczesniej dawkowane mialam co 1,5h. Porod przy punkcji to byl maly pikus jesli chodzi o bol..
Ale nie masz sie co bac jakby co- w Polsce punkcje robia w narkozie..moremi, macduska, BISCA, krycha.stara, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Sandra, to nie chichi. Po pierwsze primo, wiem, jakie drogi musimy przejsc, by byc matkami, wiec jesli moge pomoc, to chetnie. A zeby nie bylo, ze jestem chodzaca dobrocia i altruizmem, to im szybciej sie z jaj wypsztykam, tym szybciej wejde w wiek dojrzaly, nie beda mnie meczyc @ i takie tam. Zostawie se kilka, na dziecko lub dwoje, a reszte chetnie oddam w dobre rece (czytaj macice)
nie wiem jak u Was Krycha, ale jakbys byla u nas to bym Ci powiedziala- to szybko, szybciutko.. dawca mozna byc tylko do 35 lat..moremi, kkisia, BISCA, krycha.stara, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:nie wiem jak u Was Krycha, ale jakbys byla u nas to bym Ci powiedziala- to szybko, szybciutko.. dawca mozna byc tylko do 35 lat..
?
Wacia ja na te ciasta bym sie zalapala.Na krolika żem za mienTka .
A ja dzis jakas niedorobiona non top mmnie cos boli jak nie dupa to plecy ,kregoslup i uj nie wie co jeszcze.
Mam kryzysa ?malgos741, Bliska 77, moremi, kkisia, macduska, BISCA, krycha.stara, Mega, Sabina, Mala79 lubią tę wiadomość
-
A ja nie wiem, co na obiad, bo ide do sunsiadki.. Wiem za to co na deser- sernik! I to dietetyczny, bez cukru, mąki i innych swinstw
A sunsiadka wie jak jemy, wiec powinno byc poprawnie..
I dzieki dziewczyny za komplementy dla Adasia- przekazałam! Kazal pozdrowic ciotki!kapturnica, Aasiula, Mega, moremi, kkisia, BISCA, krycha.stara, ComeToMeBaby, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A ja dzis jakas niedorobiona non top mmnie cos boli jak nie dupa to plecy ,kregoslup i uj nie wie co jeszcze.
Mam kryzysa ?
w ciazy jestes? W koncowce?
kapturnica, malgos741, moremi, kkisia, BISCA, krycha.stara, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:w ciazy jestes? W koncowce?
Biednemu zawsze wiatr w patrzałki wieje!!malgos741, ania.g, Bliska 77, Mega, dorbie, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Wacia ale wyrzera ale byłym wszystko zjadła co masz ..
Dziś parę zlepek parkietu przykleilam i powiem wam że nawet ładnie to wyszłoBliska 77, Mega, macduska lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziobak wrote:A w ogole dzien dzis do doopy, trzynastego kuzwa. Pekl mi telefon i przestal reagowac na dotyk,chociaz pekl nieznacznie, wlasciwie jest tylko ryska. Ale nie da sie zrobic nic. A tam wszystkie dane, kontakty, fotki i filmy Adasia od samego urodzenia. Na kompa tez sie nie da zwalic, bo nie moge odblokowc komorki.
Nie moga dzwonic, nie odbiore telefonu i najgorsze!! Nie moge siedziec na ovu w lozku ani w kiblu!!Dziobak lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Maz od negacji in vitro wszedl w faze poztywa nawet z komorka dawczyni bo plemniory jego - jemu latwiej bo genetycznie dziecko bedzie jego moje tylko biologicznie. A jak nie pokocham? Na razie czekam na okres.
moremi, kkisia, Aasiula, ania.g, krycha.stara, ComeToMeBaby, malgos741, Mimbla, Sabina lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Maz od negacji in vitro wszedl w faze poztywa nawet z komorka dawczyni bo plemniory jego - jemu latwiej bo genetycznie dziecko bedzie jego moje tylko biologicznie. A jak nie pokocham? Na razie czekam na okres.
Oczywiscie ze facetowi latwiej, w koncu w polowie to jego material genetyczny, a kobieta ktora adoptuje taki zarodek jest niestety inkubatorem, mowa tutaj oczywiscie o biologicznej stronie, bo matka jest ta ktora wychowuje- i w tym przypadku rodzi.
moremi, Bliska 77, kkisia, Aasiula, ania.g, kapturnica, ComeToMeBaby, malgos741, Bozia3, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
delete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:41
Bliska 77, Bursztyn, Aasiula, kapturnica, krycha.stara, ComeToMeBaby, Mimbla, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!