35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:http://www.tvn24.pl/ojciec-aylana-kurdiego-wywrocil-lodz-swiadkowie,576811,s.html
Pamietacie ciało 3latka wyrzuconego na brzeg?..To poczytajcie kto jest temu winny
http://pl.blastingnews.com/europa/2015/09/to-zdjecie-jest-klamstwem-tez-dales-sie-nabrac-na-fotografie-aylana-kurdiego-00553485.html
wiecie, że ja pierwszy raz widzę to zdjęcie, bałam się go wcześniej oglądać dopiero dziś i dobrze w sumie bo na trzeźwo to ja bym chyba tego nie dźwignęła, serce bolianna maria lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:Bo mój mały lubi jogurt, a ja mam trochę swoich owoców i sie zastanawiałam, czy czasem nie zrobić samej, będzie bez dodatkowej chemii
anna maria, moremi, caffe, paszczakin lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:co porabiacie, prasujecie, bzyjacie się, rodzicie?
Dobrze, że człowiek na głos sobie posta pisze to mu się przypomni.
I dobrze, że telefon podpowiada pisownię i jakoś łączy litery. Nooo, tak na 4-.
Co ja miałam... Sandra - cieszę się! Udanej...skopiisandra80, BISCA, macduska lubią tę wiadomość
-
ja tez z grzybkow kefir robilam ,dobry bylBozia3 wrote:Kup sobie zwykły jogurt z żywymi kulturami bakterii. Odmierz dużą łyżkę tego jogurtu do litra 3,2% mleka UHT i niech to stoi (nie w lodówce). No i masz swój jogurt. A z tych grzybków czy czegoś tam, to robiliśmy kefir.....
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Sandra, coś Ci miałam pogratulować. Tylko trochę przeprasoewana jestrm. Coś że u gina byłaś i jest plan. Iui albo iv? To kiedy ruszasz? Po tej...skopii? To za dwa tygodnie będziesz wiedzieć?
Dobrze, że człowiek na głos sobie posta pisze to mu się przypomni.
I dobrze, że telefon podpowiada pisownię i jakoś łączy litery. Nooo, tak na 4-.
Co ja miałam... Sandra - cieszę się! Udanej...skopii
dzięki Kometa, że pamiętasz o koleżance forumowej nawet po prasowaniu, no plan jest, zobaczymy co mi tam znajdą, ale cieszę się, ze coś się zacznie dziać bo ja cholernie straszliwie nie lubię czekać lubię jak coś się dziejeComeToMeBaby, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
prasowanie to podstawa ,bzykaja sie moze tez ,ale rodzic nie chca za
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 13 września 2015, 16:51
ComeToMeBaby, sandra80, kapturnica, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
no coś się z tym rodzeniem, Kapta masz jeszcze godzinę, spręż się!
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 13 września 2015, 16:50
anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
Do ginekologa przychodzi zakonnica i mówi:
- Panie doktorze coś dziwnego zaobserwowałam u siebie.
Lekarz:
- Proszę mówić śmiało i nie wstydzić się, bo nie ma czego.
Siostra:
- Ostatnio często znajduje w moich majtkach i w tamtych okolicach znaczki pocztowe. Nie mam pojęcia skąd one tam się biorą.
Lekarz poprosił siostrę, aby rozebrała się i położyła na fotelu.
Faktycznie coś tam znalazł. Obejrzał, zbadał i powiedział:
- To nie są znaczki pocztowe. To są naklejki z bananów..ania.g, sandra80, Mimbla, anna maria, macduska, Bozia3, moremi, paszczakin, BISCA, Mega, mama78 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:A jeszcze wam coś powiem.
Na tych urodzinach była taka jedna znajoma, która miała irytujący sposób kategoryzowania pytań pod względem stopnia wywoływania skrępowania (nie wiem czy to jasno wytłumaczyłam).
Otóż zero problemu sprawiło jej zadanie nam pytania o to czy będziemy dzieci robić a może już robimy a grzecznie zapytała, jeśli może zapytać, a jak nie to m nie musi odpowiadać ile on tam na tych truskawkach w Szwecji na godzinę zarobi.
No kurwa. Zadziwiła mnie.
ja nie lubię takich ludzi, ja też nieraz coś pierdzielnę od czapy jak każdy ale o starania o dzieci i kasę to bym nie zapytała, zawsze ktoś może odpowiedzieć słodko: a co to Cię qrwa obchodzi i nawet rację będzie miećComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Takie ludzie ,nic nie zrobisz .ComeToMeBaby wrote:A jeszcze wam coś powiem.
Na tych urodzinach była taka jedna znajoma, która miała irytujący sposób kategoryzowania pytań pod względem stopnia wywoływania skrępowania (nie wiem czy to jasno wytłumaczyłam).
Otóż zero problemu sprawiło jej zadanie nam pytania o to czy będziemy dzieci robić a może już robimy a grzecznie zapytała, jeśli może zapytać, a jak nie to m nie musi odpowiadać ile on tam na tych truskawkach w Szwecji na godzinę zarobi.
No kurwa. Zadziwiła mnie. -
anna maria wrote:super
no też się cieszę powiem Ci, że przed Jego urodzeniem to dzieci to była dla mnie czysta abstrakcja, imprezy, kariera to było to, a po Jego narodzinach cały świat mi się przewartościował, wiem że to brzmi górnolotnie ale to prawda, zaraz chciałam mieć drugie dziecko, nawet udało się ale niestety poroniłam bardzo szybkoBozia3, anna maria, ComeToMeBaby, moremi, macduska, BISCA lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Kurde Kometa jestem tak zmęczona że potrzebowałam dłuższej chwili żeby kawał zatrybić
Co maja wspolnego mis koala i krotkowzroczny ginekolog?
Wilgotny nosek.
Buahahasandra80, anna maria, Dziobak, Mimbla, moremi, ania.g, BISCA lubią tę wiadomość