35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Dziobak przymiezam sie do kupna takiego wozka do pchania dla Heli zeby chodzenie trenowala,Ty mialas cos takiego dla Adama ,napisz co mialas i jak sie sprawdza
dzieki
Mozna kupic taki z klockami
http://www.pinkorblue.pl/brio-chodzik-z-50-klockami-30479-a110298.html
Albo bez
http://www.pinkorblue.pl/brio-wozek-pchacz-do-nauki-chodzenia-kolor-czarny-a012148.html
Wersje dla dziewczynek tez sa.anna maria, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Ja robilam i dodalm konfitury jagodowe ,pyszne byly ,tylko niewidziec czemu mi nie urosly
,ale wszystkie zostaly zzarte w mgnieniu oka
Aasiula wrote:Efcia , ja mam do ciebie pytanie
Chodzi o jagodzianki , czy dawalas inne owoce ??
Jutro bede robic
Moze ktoras wiedzma już robila ??Aasiula, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No Dziobak ja mam tez nadzieje ,że u mnie mlody tez tak bedzie pomocny. Na razie wysprzatal z ojcem chate.
Ps. Mlody spi od 18tej jak zaczarowany.Jak sprawdza sie slowa(a sprawdzaja) poloznej to chyba kupie jej flache.
I tak sobie przemyslalam ,ze chyba tak mialo byc ,ze mialam tu zostac.Kurde w domu robilabym identyczny blad.Czyli przestaje wierzyc w przypadki-tak musialo byc
ale hormony i tak mi wala na dekiel placz po smiech.Mam na sali fajna dziewcyzne , ktora tez przeszla terror laktacyjny ze swoim dzieciakiem.
Co zlego to nie ja.....anna maria, Bozia3, Aasiula, dorbie, Dziobak, malgos741, Mega, efcia, BISCA, ania.g, Sabina, iwcia77, kkisia, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
Polar ja też trzymam kciuki, musi w końcu się udać...
Mega, anna maria lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Reni wrote:Czej Czej nie ogarniam? Podnosi sedes?????
Jakbym umiala to bym wstawila zdjeciezeby wszystko bylo jasne. Nie podnosi tej klapy z dziura, bo na niej siada. Teraz sie na mnie glupio patrzy bo na niego zerkam i sie smieje. I co mam mu powiedziec ???? Cos w stylu " daj spokoj kochanie, to dluga historia i sa w nia zamieszane rozne siki i szczoteczki. Nie ma sensu roztrzasac" hyhyhy
Reni, efcia, anna maria, Mega, Bozia3, kkisia, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
Wpadłam na chwilę.
Kapta gratuluje!
Misiek powodzenia!
Co u reszty? Dlaczego nikt już nie robi streszczeń?
U mnie @ dalej nie ma. Nie wiem czy jeszcze raz siknąć na test?efcia, anna maria, Mega, ania.g, Sabina, iwcia77, kapturnica, kkisia, moremi, caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Efcia , ja mam do ciebie pytanie
Chodzi o jagodzianki , czy dawalas inne owoce ??
Jutro bede robic
Moze ktoras wiedzma już robila ??
można nawet z czekoladą jak ktoś lubi
ja robiłam też z malinami- pychota
Asiula a jakie chcesz dać te owoce?anna maria, Aasiula lubią tę wiadomość